Jungle hot springs og tiger-tempelet

Vi starter dagen med et besøk til Tiger Cave-tempelet, et av de mest kjente templene i Sør-Thailand. En tur hit er selvsagt ikke komplett om du ikke klatrer de 1260 trappetrinnene fra Tiger-tempelet og opp til den store buddhastatuen på toppen av fjellet. Turen er bratt og kan være strevsom i varmen (ta med deg nok vann), men fra toppen blir du belønnet med 360 graders utsikt over hele Krabi-området.

Tiger-tempelet ved foten av fjellet.

Turen går så til regnskogen i Khaopra – Bangkhram. Jungelen er hjemsted for sjeldne fuglearter, blant den sorte hornbill-fuglen. En kort fottur fører til en lagune, hvor du kan ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet.

Til slutt besøkes de varme kildene i Krabi. I stedet for å benytte tiden i den offentlige delen vil du oppleve de varme kildene på et privat spa. Her vil du kunne nyte et godt og helsefremmende bad i rolige omgivelser unna de største folkemengdene.

Ta et bad i de varme kildene.

Varighet: ca. 9 timer
Hentetidspunkt: ca. kl. 7:45-8:20
Pris: Kontakt oss for en skreddersydd pakke

Turen inkluderer transport, engelskspråklig guide, lunsj på lokal restaurant.

For å unngå plastikkavfall, benytter vår leverandør ikke plastflasker eller plastbestikk på sine turer. Ta gjerne med din egen refill-flaske.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: