Halvdag med elefantene i Chiang Mai

En reise til Nord-Thailand er simpelten ikke komplett uten et møte med elefantene, og på denne halvdagsutflukten til Changthai Heritage venter uforglemmelige øyeblikk med de sjarmerende gigantene.

På Changthai Heritage kommer du tett på elefantene.

Changthai Heritage ble dannet juni 2015  av lokale natur og elefantelskere, og har som mål å gi elefantene et trygt og fredelig hjem, fritt for mishandling. De thailandske elefantene ble tidligere benyttet i tømmerindustrien for sin muskelkraft, men etter tømmerforbudet havnet flere i turistindustrien, bl.a. som underholdning og til elefantridning. Dessverre har ikke alle som tilbyr elefantridning utelukkende gode intensjoner for dyrene.

Dyktige guider sørger for en lærerik dag.

Chiangthai Heritage tilbyr ikke riding, men til gjengjeld får du sjansen til å komme enda tettere på disse kjempene. Denne formiddagen vil du bidra til elefantentenes velvære ved å mate og bade de i elven. Samtidig som du gjør en god gjerning har du en unik mulighet til å knytte bånd med disse fascinerende dyrene. Dyktige guider vil samtidig sørge for at du lærer en hel del om de thailandske elefantene og at interaksjon med elefantene foregår på en sikker måte.

Elefanter elsker å bade. På Changthai får du mulighet til å skrubbe og vaske de.

Du blir hentet i 9-tiden på ditt hotell. Inkludert er fellestranport til/fra Changthai Heritage, engelskspråkelig guide og enkel lunsj. Deltakerne får utdelt egne klær til bruk på elefantcampen. Ta med skift da badingen av dyrene innebærer at man må ut i elven.

Denne utflukten ble testet ut av Marit og Cecilie Harlaug Endresen for reisemagasinet Reiselyst. Les om deres opplevelser her!

For familier med barn kan vi anbefale at man benytter seg av privat transport. Dette vil innebære ekstra kostnad. Spør oss om forslag til program og priser. Vi skreddersyr ditt opphold i Chiang Mai!

Kontakt oss for priser!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: