Beachwalk Homestay

Strand, kunstsamling og antikviteter

Beach walk home stay er et litt annerledes sted. Har du lyst til å tilbringe noen dager på et vakkert og fredelig sted, omgitt av skjønne detaljer og antikviteter? Da vet vi hvor du skal reise!

Stranden her er flott, den er 130 meter lang så det er rikelig plass. Tidligere var det kokosnøttfarm her, det er virkelig landlige omgivelser.

På Beach walk home stay er det 14 rom, alle rom har ulik størrelse og er forskjellige, de er innredet med omhu. Det er en betydelig kunstamling og antikvititeter som er benyttet. Rommene er fra 35 til 75 kvm, det finnes både tøfler og wifi. Et rom har tema Europa anno 1960, et rom har 100 år gamle møbler med gyngestol. Et annet rom er tradisjonell thaistil fra et velstående hjem der de hadde sittemøbler. Slik kan vi holde på å beskrive rommene. Alt sammen er omgitt av en vakker hage. Stranden er flott og det finnes fire restauranter i området slik at man har noen valgmuligheter for middag. Oppholdsrommene på Beach walk home stay innbyr også til å samles til en god samtale eller lese en bok om man vil ha litt pause fra stranden og solen.
Vi kan nevne at den ene bygningen er en gammel skolebygning som er flyttet hit og fungerer som et av husene på anlegget. Gulvene i gamle bygninger er så vakre, flotte gamle teakgulv.

Nakhon Si Thammarat er slik Koh Samui og Krabi var for 20 år siden.  Det er kanskje en av de få stedene i sør Thailand som ikke er turistifisert, men som samtidig har en god infrastruktur med wifi, minibanker, gode sykehus. Innbyggerne i regionen har bra økonomi og har det godt.

Man kan ta dagsturer til fjellområdene i nærheten, det finnes fjell opp mot 2.000 m. Man kan se mange forskjellige fuglearter og vannfall.  Vi nordmenn er vant til høye fosser og blir sjelden imponert over vannfall, men muligheten er der.

Beach walk home stay er et passende utfluktsmål fra Krabi eller Koh Samui om man vil oppleve noe helt annet i tre-fire dager. Man kan gjerne være lengre om man er glad i å tilbringe tid et rolig sted.

Noen avstander:
Fra Nakhon Si Thammarat flyplass, ca 30 min med bil.
Fra fergeleiet i Donsak 45 min med bil. Det er hit fergen fra Koh Samui kommer, fergen tar ca 1 1/2 time.
Fra Krabi er det 2 1/2 timer med bil.
Fra Phuket 4-5 timer med bil.

Biler med sjåfør finnes om man vil utforske omgivelsene. Det koster ikke mye å leie bil med sjåfør for noen timer eller en dag.

Pris for 3 netters opphold og transport fra/til fergen i Donsak kr 1400,- pr person i dobbeltrom inkl frokost.

Kontakt OrkidéEkspressen for bestilling.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: