Saigon, elvecruise og badeferie på Phu Quoc

Opplev storbyen Saigon, eller Ho Chi Minh City som den offisielt heter, før turen går til et av de mest fascinerende områdene i Asia – Mekongdeltaet. Her venter et behagelig og innholdsrikt cruise med Bassac Cruises før reisen avsluttes med en ukes avslappende badeferie på ferieøya Phu Quoc. Overnatting på gode 3/4-stjerners hoteller med mulighet for både oppgradering og utvidelse.

Dette reiseforslaget kan utvides eller kombineres med andre reisemål i Vietnam. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

Veiledende priser: 
Pris ved 2 reisende: fra kr 18 550,- pr person.
Pris ved 4 reisende: fra kr 17 100,- pr person.
Pris ved 6 reisende: fra kr 15 800,- pr person.

Flybilletter til/fra Vietnam kommer utenom – kontakt oss for et komplett tilbud!

Prisene er kun veiledende. Det vil forekomme tillegg for enkeltperioder, som jul, vietnamesisk nyttår (ca. 5. – 17. feb 2024) og påske.

Prisen inkluderer: 
3 netter på Sanouva Saigon Hotel i et Deluxe-rom med frokost
1 natt ombord Bassac Cruise inkludert utflukter og 3 måltider.
7 netter på Dusit Princess Moonrise Beach Resort i et Deluxe Garden View-rom med frokost.
All transport inkludert fly til/fra Phu Quoc.
Heldags guidet bysightseeing i Saigon.
Halvdags utflukt til Cu Chi-tunnelene utenfor Saigon.
All transport.

Prisen gjelder pr person ved 2 reisende. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien, vietnamesisk nyttår og påsken. For julen gjelder egne priser.

Merk at dette er et reiseforslag som kan utvides og kombineres med andre reisemål. Vi kan også gi deg forslag til andre hoteller avhengig av budsjett og ønsker. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

I Vietnam benytter vi en leverandør som har utarbeidet programmene i tråd med retningslinjene til ChildSafe og bærekraftssertifiseringen Travelife. Vår leverandør benytter heller ikke plastflasker på sine turer, men refill-flasker.

 • Ankomst Saigon, eller Ho Chi Minh City, som byen heter offisielt. Her blir du møtt av din sjåfør som vil frakte deg til ditt hotell. Resten av dagen fri til egen disposisjon.

 • Vi starter dagen med en guidet byvandring nabolaget District 5. Her vil du få et innblikk i de lokales levemåte og tradisjoner. Turen går innom Chinatown og du vil besøke en pagode og et marked før du avslutter turen på en lokal kafé.

  På ettermiddagen vil du få oppleve byens mest populære attraksjoner: Reunification Palace, som stod sentralt både under og etter Vietnamkrigen, Notre Dame-katedralen* og det gamle postkontoret tegnet av Gustave Eiffel. Turen vil gi deg et innblikk den franske innflytelsen, som fremdeles er godt synlig i Saigon.

  * Notre Dame-katedralen er under oppussing fram til 2027.

  Kvelden fri til egen disposisjon.

  Notre Dame katedralen, en av flere franske bygninger i Saigon.

 • I dag står Cu Chi-tunnelene utenfor Saigon for tur. Dette imponerende forsvarsnettverket består av 120 km med underjordiske tunneler, som ble brukt under krigen mot franskmennene og senere anvendt av Vietcong under krigen mot amerikanerne. Tunnelsystemet er bygget i 3 etasjer, og om du ikke plages nevneverdig av klaustrofobi har du selv mulighet til å krype ned i tunnelen. Her er nemlig trangt og smalt!

  Resten av ettermiddagen til egen disposisjon.

  En av de mange kamuflerte inngangene til tunnelene i Cu Chi.

 • Etter frokost går reisen til Cai Be i Mekongdeltaet, en tur som tar ca. 2 timer. Her går vi om bord vårt hjem det neste døgnet. Merk at Bassac har tre båter som til enhver tid trafikkerer Mekongdelta. Båtene er noe forskjellige fra hverandre, men felles er at de tilbyr en komfortabel opplevelse, som lugar med eget toalett og dusj. På dekk har båtene dekk foran med solstoler og restaurant med bar akterut.

  En velkomstdrink blir servert samtidig som du får en introduksjon til skip og mannskap. Mens ferden går i retning Cho Lach på Tien Giang-elven serveres en deilig lunsj. Finn deg gjerne en god stol på øvre dekk og nyt synet av rismarker, sukkerrørsplantasjer og hvordan livet utfolder seg både på og langs elven.

  På sen ettermiddag venter et besøk på land for å utforske dette fredelige jordbruksområdet. Hvis ønskelig er det mulighet for å oppleve området på en kort sykkeltur.

  Tilbake på dekk nyter vi solnedgangen. Lekker middag serveres senere på kvelden.

  Bassac, Mekongdelta.

  Lugarene til Bassac tilbyr enten twin eller dobbeltsenger.

  Bassac, Mekongdelta.

  Bassac tilbyr utsøkt mat. Tre måltider er inkludert ombord på denne turen. 

 • Stå opp med solen og kjenn på atmosfæren mens dere cruiser på Mekong.  Frokosten serveres kl. 7.

  Ved ankomst Can Tho besøkes det flytende markedet i Cai Rang, hvor du kan se hvordan folk livnærer seg på salg av sine jordbruksprodukter fra sine husbåter. Tilbake på land venter besøk til en håndverksbedrift som lager bambuskurver.

  Etter å ha sagt farvel til Bassacs besetning og hyggelige guide blir du kjørt til flyplassen i Can Tho for fly til ditt neste stopp, ferieøya Phu Quoc.

  Ved ankomst Phu Quoc venter fellestransport i buss til ditt hotell.

   

  Bassac Cruise, Mekongdelta.

  Rush hour på elven.

  De flytende markedene gir et fascinerende innblikk i hverdagslivet på elven.

  På tide å vinke farvel og fortsette til neste stopp.

 • Tiden fri til egen disposjon.

  Øya Phu Quoc er en flott øye med et godt tilbud av flotte hoteller med direkte tilgang til strand. Nyt late dager ved havet eller utforsk noen av de mindre naboøyene. Du kan utforske øya på sykkel, besøke en pepperplantasje, eller fiskeoljeforedling. Phu Quoc er kjent for sin produksjon av perler. Hotellene er behjelpelig med å organisere utflukter både til lands og til vanns.

 • Det er tid for å reise hjem. Du blir hentet på hotellet i Phu Quoc i god tid for ditt fly hjem via Saigon. Transport i buss.

  Du må gjerne utvide ditt opphold på Phu Quoc eller ta noen dager ekstra i Saigon før din hjemreise.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: