• Flyreise med Thai Airways fra Oslo kl. 13.30 og vi lander i Bangkok kl 06.20 lokal tid neste morgen. Flybytte.(flymåltider).

 • Flybytte i Bangkok og siste strekning til Yangon der vi blir møtt av vår engelsktalende guide etter immigrasjon. Så bærer det til Taw Win Garden Hotel for denne første natten. Det blir avslapping før vi samles til en velkomstmiddag og blir bedre kjente. (flymåltider, middag)

  Yangon

 • Tidlig avreise for flyvningen til Bagan som fra 11. til 13. århundre hadde konger og generaler som bygde opp til 12000 pagoder i den perioden. I dag står det rundt 2000 tilbake. Et uforglemmelig skue. Vi bor to netter på Thazin Garden Hotel som føles å være midt i et museum. Vi ser solnedgangen ved Irrawaddyelven og Bupayar pagoden. (F)

  Bagan, Myanmar archeological zone.

   

 • Vi ser den kjente Shwezigon pagoden etter frokost før vi opplever en tradisjonell landsby som også er kjent for sitt håndverk. Vi ser tre– og bambushus, ei ku i bakgården og ellers dagliglivet slik det fortoner seg. På ettermiddagen ser vi de to viktigste templene, Ananda og  61 meter høye Thatbuinnyu. (F)

  Soloppgang over Bagan

   

 • Tidlig flyvning til Heho og Shanstaten. Dette er stedet for naturelskere. Nydelige og rolige åser og fjell, herlig sjø og stor variasjon i flora gjør dette til en fin opplevelse. Vi ser de unike bein-roerne på sjøen og nyter en særdeles vakker natur. Her samles sjøalger, og vi ser flytende hager og tomatdyrking. I løpet av dagen besøker vi en bedrift som er store på Cheroot, den lokale sigaren. Vi besøker et lotus-silkeveveri. Kort og godt oppleves livet på og ved Inle-sjøen slik det arter seg. På kvelden besøker vi Paungdaw Oo Pagoda og «hoppende katt»-klosteret før vi sjekker inn på Shwe Inn Thar Floating Hotel der vi skal bo i 3 netter. (F)

 • En nydelig opplevelse står for tur når vi besøker Indein landsby og pagodaer, som ble funnet igjen for ikke så mange år siden. Videre ser vi flytende kjøkkenhager og et båtbyggeri i en nærliggende landsby. Bein-roerne er på sjøen hver dag.(F)

  Merk at guiden står fritt til å endre rekkefølgen av besøkene.

  Flytende hage i Inle lake, Myanmar

  Flytende hage i Inle Lake, Myanmar

 • Vi kjører til flyplassen i Heho hvor vi tar farvel med guiden vår og flyr så til Thandwe der vi får shuttlebuss til hotellet for de neste 6 netter ved Ngapali Beach. Vi kjører ca. 20 minutter og sjekker så inn på Thande Beach Hotel i våre beach front bungalows. (F)

  Ngapali Beach

   

 • Herlige dager venter her ved havet i Bengalbukta. Slapp av i skyggen av et kokostre, eller avkjøl deg i den svalende sjøen. Området er genuint og uten vestlig innflytelse så det er både spennende og deilig å utforske nærområdene om man skulle bli litt rastløs. Hjelp til utflukter får du i resepsjonen. Hotellet har basseng, restaurant og bar samt spa med massasje. (F)
  Langs hovedveien finner noen lokale restauranter og små butikker. Langs stranden finnes mange hoteller. Av utflukter er de mest vanlige dykking og sjøturer, elvetur og solnedgangstur og man kan besøke en liten øy også.

 • Etter frokost flyr vi tilbake til Yangon og vi møter guiden vår. Det blir rusletur rundt i chinatown med alle sine salgsboder og spennende mat utpå ettermiddagen. Shan nudler og suppe samt pennywort salat bør prøves. Hva med en delikat stekt tilapia fra en kjøkkenvogn? (F)

  Gatemat i Yangon.

 • Dagen tilbringes her i storbyen og vi ser de mest kjente områdene, kolonibygninger og grønne parker. Utpå ettermiddagen får vi servert tradisjonell afternoon tea på The Strand Hotel. På ettermiddagen tas turen til landets mest besøkte pilgrimsmål, den fantastiske Shwedagon pagoden med sine tonn med gull og 4.350 diamanter på 1800 karat. Vi tar kvelden fulle av inntrykk. (F)

  Schwedagon Pagoden, Yangon

  Strand Hotel, Yangon.

 • Det kjempestore Scott Market besøkes på formiddagen og her kan man fint foreta de siste innkjøp av souvenirer og annet før hjemreise. Vi spiser en avskjedslunsj på en lokal restaurant før vi slapper av litt på hotellet før avgang til flyplassen. Vi har sen utsjekking inkludert. Flyvning med Thai Airways kl. 19.50 til Bangkok  med ankomst kl 21.45. (F,L, flymåltid)

  I Yangon

 • Kl. 00.20 letter vi fra Bangkok med Thai Airways for siste etappe til Oslo hvor vi lander kl. 06.50 norsk tid. (flymåltider)

   

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev