Reise i høst/vinter?

Planlegg tidlig

Går du med reiseplaner for høsten og vinteren, men har ikke bestilt noe ennå? Ja, da har vi et råd – start planleggingen allerede i dag!

PLANLEGG OG BESTILL TIDLIG
Den største flaskehalsen etter pandemien er flybilletter. Tidligere kom flyselskapene gjerne med kampanjepriser både i god tid før avreise og tettere på. I dag er praksisen med kampanjepriser omtrent ikke-eksisterende på langreiser. Derimot ser vi at prisene på fly stiger jevnlig fra setene blir lagt ut for salg 10-11 måneder før avreise. Årsaken er bl.a. den generelle prisstigning på verdensbasis, men også lavere flykapasitet kombinert med enorm etterspørsel etter pandemien.

Så om du ønsker å unngå en altfor dyr langtur i høst og vinter – ikke sitt på gjerdet for lenge. Jo tidligere du starter planleggingen, jo bedre.

Og husk, vi er her for å hjelpe deg!

> Se våre reisemål her.

100 ÅRS KOMPETANSE OG ERFARING 
I OrkideEkspressen har våre reiserådgivere til sammen over 100 års kompetanse og erfaring med å skreddersy reiser til eksotiske reisemål. For å kunne tilby best mulig hjelp og finne de beste løsningene for deg som kunde, er vi stadig på studieturer for å spisse og oppdatere kompetansen vår.

Hittil i år har vi allerede rukket å være på 3 omfattende reseach-turer: Flemming besøkte det sørlige Thailand med sin familie i påsken, mens Svein besøkte Vietnam, Kambodsja og Thailand i nesten 4 uker i mai. I løpet av mai har vi også opppdatert oss på Sør-Amerika, hvor Ole besøkte Ecuador og Peru med høydepunkter som Galapagos, Machu Picchu og Amazonas.

Vi står med andre ord klare til å hjelpe deg med fersk kompetanse på reisemål, utflukter og hoteller!

Fra venster: Ole i Machu Picchu, Svein ved Angkor Wat, Flemming med familie i Sør-Thailand.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: