Reise i vinter?

Planlegg tidlig

Går du med reiseplaner for vinteren, men har ikke bestilt noe ennå? Ja, da har vi et råd – start planleggingen i dag!

PLANLEGG OG BESTILL TIDLIG
Den største flaskehalsen etter pandemien er flybilletter. Fra setene blir lagt ut for salg ca. 11 måneder før avreise ser vi at prisene stiger jevnlig fram mot avreise (dette gjelder også for sommeren 2024 om du planlegger reise lenger frem i tid). Høsten er høysesong for bestilling av feriereiser til vinteren, og vi ser til stadighet at plassene minker og at prisene øker uke-for-uke. Dette gjelder spesielt for populære datoer rundt vinterferien, men for januar er også pågangen stor.

Bookingtips: Vårt beste tips for å unngå de dyreste billettene er å ikke legge reisen til helg, og heller legge reisen til vanlig ukedag. Et annet godt tips er å legge reisen til mars. I perioden etter vinterferien går prisene nemlig ned. Er du derimot på utkikk etter å reise i påsken. Ja, da bør du faktisk begynne å planlegge nå. I OrkideEkspressen vil vi uansett hjelpe deg å finne det alternativet som passer best for deg, så kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

> NYHET: Søk om betalingsutsettelse.

Vi vil også anbefale at du er tidlig ute for å sikre deg ønsket overnatting. I løpet av september har vi allerede begynt å få oppdateringer fra våre hoteller om fullbookede enkeltdatoer for vinteren.

Så om du ikke ønsker en altfor dyr reise i vinter – ikke vent for lenge med å bestille.

> På leting etter det perfekte reisemålet om høsten? Vår anbefaling: Seychellene!

100 ÅRS KOMPETANSE OG ERFARING 
I OrkideEkspressen har våre reiserådgivere til sammen over 100 års kompetanse og erfaring med å skreddersy reiser til eksotiske reisemål. For å kunne tilby best mulig hjelp og finne de beste løsningene for deg som kunde, er vi stadig på studieturer for å spisse og oppdatere kompetansen vår.

Hittil i år har vi allerede rukket å være på 4 omfattende reseach-turer: Flemming besøkte det sørlige Thailand med sin familie i påsken, mens Svein besøkte Vietnam, Kambodsja og Thailand i nesten 4 uker i mai. I løpet av mai har vi også opppdatert oss på Sør-Amerika, hvor Ole besøkte Ecuador og Peru med høydepunkter som Galapagos, Machu Picchu og Amazonas. Sist ut var Ingrid, som besøkte de thailandske øyene Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao i høst.

Vi står med andre ord klare til å hjelpe deg med fersk kompetanse på reisemål, utflukter og hoteller!

Fra venster: Ole i Machu Picchu, Svein ved Angkor Wat, Flemming med familie i Sør-Thailand.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: