Luksuriøs langtidsferie på Koh Lanta

Spesialtilbud på Pimalai Resort and Spa i vinter

Bo minimum 14 netter på Pimalai Resort og få opp mot 30% rabatt på ditt opphold!

Tilbudet gjelder for opphold 1. nov – 20. des 2024 og 11. jan – 30. apr 2025 med redusert rabatt i jule-/nyttårsperioden.

Hotellet har også rabatter for deg som ønsker et kortere opphold. Pimalai har også meget gunstige rabattordninger om sommeren (opp mot 45% rabatt om man bestiller reisen før 31. mai). Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud. Vi skreddersyr reisen for deg, komplett med flyreise, transport og opphold.

Om Pimalai: 
Pimalai er vårt håndplukkede luksushotell på Koh Lanta og tilhører Small Luxury Hotels of the World. Hotellet ligger idyllisk til i en vakker bukt sør på den populære ferieøya, og passer perfekt for den som søker en bortgjemt perle i grønne og frodige omgivelser. Hotellet er todelt: den øvre delen av hotellet består av pool-villaer med havutsikt mens den nedre delen består av rom, suiter og beachfront villaer med direkte tilgang til stranden. Hotellet har flere restauranter og barer, og et anerkjent spa. Hotellet passer godt for par, men har også gode løsninger for familier med barn.

OBS. Hotellet er meget populært, spesielt i julen og i vinterferien. Tidlig bestilling er påkrevd for å sikre seg de beste rommene.

> Les mer om Pimalai her.

Pimalai ligger nydelig til i en egen bukt sør på Koh Lanta.

Utsikten fra hotellets øvre bassengområde.

Pimalais rimeligste romkategori, Deluxe.

Pool-villaene ligger oppe i åsen med nydelig utsikt mot havet.

Hotellet har et god restauranttilbud, her fra hotellets strandrestaurant.

Pimalai er et flott utgangspunkt for utflukter til de mange mindre øyene i området.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: