Koh Chang

Koh Chang er Thailands nest største øy etter Phuket. Innlandet er kupert, frodig og ubebygd og egner seg ypperlig for jungelturer til fots eller på elefantryggen. Koh Chang var lenge ryggsekkturistenes paradis med enkle stråhytter på stranda, og de finnes fortsatt men Koh Chang bygges nå ut i raskt tempo for den mer kresne turisten. Mesteparten av Koh Chang er nasjonalparkområde. Unntaket er strendene på vestkysten. På utflukter må man derfor betale 200 baht når man krysser nasjonalparkgrensen.

Øya ligger i Tratprovinsen helt ned mot grensen til Kambodsja. Rimeligst kommer man hit med buss, men Bangkok Airways flyr til Trat tre ganger om dagen fra Bangkok. Du kan reise videre til Kambodsja, både til Sihanoukville og Siem Reap herfra. Det arrangeres også utflukter til Siem Reap med Angkor Wat. Merk at tempelområdene er så store at du trenger minst to dager blant templene og husk passfoto for visum. Du kan også dra på båtturer til mindre øyer, og noen av dem har også overnattingsmuligheter.

Det finnes malaria på Koh Chang, men skal du stort sett oppholde deg langs kysten på hotell med aircondition skal det ikke være nødvendig med malariatabletter. Husk myggmiddel og ta alltid kontakt med din lokale helsestasjon eller reiseklinikk for oppdatert informasjon.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: