Eco-vennlig flåtehotell i spektakulære omgivelser på Chiew Larn-innsjøen.

500 Rai tilbyr unike opplevelser i hjertet av Khao Sok nasjonalpark, en av verdens eldste regnskoger og en av Thailands aller vakreste nasjonalparker. Mulighetene for utflukter er mange, både til lands og til vanns på den oppdemmede innsjøen. På 500 Rai får du dessuten muligheten til å ta helt fri fra det moderne livs distraksjoner, her er knapt nok telefonsignaler og internett.

500 Rai nås kun med båt.

500 Rais hytter tilbyr god standard og sørger for et komfortabelt opphold. Med hyttenes direkte tilgang til vannet kan du når du måtte ønske ta deg en forfriskende dukkert eller en padletur. Hver hytte har nemlig hver sin kajakk med plass til 2. Hyttene har både vifte, aircondition og eget bad. Alle hyttene har hems med ekstra sengeplass, ypperlig for familier med både et og to barn. Rimeligste hytte-kategori er Deluxe som har 2 romenheter (36 m²) pr hytte med felles terrasse. Hytte-kategorien Villa har kun en romenhet og passer veldig godt for par. Villaene er til gjengjeld litt større med sine 42 m².

Merk at hyttene tilbyr strøm 24 timer i døgnet. Som eco-resort fungerer aircondition kun mellom kl. 19:00 og kl. 06:00. På dagtid kan du benytte deg av vifte.

Deluxe-hyttene har to rom-enheter. Oppgrader til Villa for din egen hytte.

Hyttene byr på god komfort.

Nasjonalparken befinner seg i det sørlige Thailand, i innlandet mellom Phuket og Krabi på vestkysten og Koh Samui på østkysten. Til 500 Rai kommer man seg kun med båt. Våre pakker til 500 Rai inkluderer også henting fra de fleste av feriestedene i sør.

500 Rai tilbyr flere typer pakker med forskjellig varighet. 500 Rai har også 6 hytter på land i Khao Soks jungel. Et opphold her kan lett kombineres med et opphold på innsjøen. Kontakt oss for program og priser eller våre overnattingspakker.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev