Spennende tur hvor du får opplevd den nordthailandske naturen til fots, til vanns og på elefantryggen. Enkel overnatting i fjellandsbyer for et innblikk i dagliglivet på den thailandske landsbygda. Med på turen er lokale guider med kjennskap til området og den lokale kulturen.

Dag 1: 
Avreise fra ditt hotell i Chiang Mai hvor du blir hentet i 9:30-tiden. Etter en halvtimes kjøretur besøker du en orkidefarm før turen fortsetter til Mae Tang. Derfra fortsetter vi på elefantryggen gjennom skog og kratt. Etter lunsj venter en 3 timer lang fottur gjennom jungelen til du ankommer landsbyen du skal overnatte i. Her vil du kunne lære om Lahu-folkets dagligliv og tradisjoner.

Dag 2:  
Etter frokost tilberedt på enkelt vis, venter en fottur på ca. 2,5 time videre inn i jungelen. Lunsj ved en elvecamp hvor også natten skal tilbringes. Etter lunsj kan du besøke et vannfall for avslapping og en deilig svømmetur. Middag på ettermiddagen.

Dag 3:  
Etter frokost venter en to timers gåtur gjennom skog og jungel. Ankomst Mae Tang-elven hvor den neste timen blir på bambus-raft ned elven. Etter nok en god lunsj går turen tilbake til Chiang Mai.

Det rådes også at man har overnatting i Chiang Mai både før og etter denne turen. Turen er ikke spesielt utfordrende, men du bør være i vanlig god fysisk form. Det anbefales at man er kledd passende for turen og har en liten ryggsekk for personlige eiendeler som solkrem, solhatt, solbriller, badedrakt. Merk at det kan bli kjølig i nord om kveldene og nettene. Vannstanden kan være lav i den tørre årstiden fra februar til juni, så det er forbehold om at rafting kan utgå eller være begrenset avhengig av vannføring i elven.

Priser: 
Ved 1 reisende: fra kr 3 200,-
Ved 2 reisende eller mer: fra kr 1 800,- pr person

Merk at denne turen kan kun bestilles om du kjøper en pakke som inkluderer flyreise med Thai Airways fra Norge.

Vi kan også arrangere fotturer i Mae Hong Son nærmere grensen mot Myanmar. Kontakt oss for priser.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: