Supanniga middagscruise

Opplev Bangkok fra sin aller flotteste side mens du nyter et glass champagne og en seksretters middag.

Bangkok er et vakkert skue når mørket har senket seg, og aller best opplever du «Bangkok by night» fra Chao Phraya-elven. Det tilbys en rekke middagscruise, men ingen er nok like sofistikerte, og til gjengjeld like laidback som Supanniga. I det du går ombord serveres et glass chamgpagne av ypperste merke, og med kun plass til 40 gjester pr bordsetting venter en koselig og intim middagsopplevelse. Fra bordet har du god utsikt mens skyskrapere og flombelyste gulltempler passerer forbi.

Wat Arun, et av templene middagscruiset passerer. 

På thai-vis serveres hovedrettene slik at man kan dele maten seg imellom. Rettene gir deg anledning til å kose deg under hele cruisets varighet. I baren serveres både øl og vin i tillegg til friske drinker med eksotiske vrier. Cruiset varer i ca. 2 timer og 15 minutter.

Priseksempler:
Pris ved 2 personer: kr 1 240,- pr person.
Pris ved 4-6 personer: kr 1 190,- pr person.

Prisene inkluderer transport til og fra cruiset, 6 retters middag med vann til drikke. Som aperitif og velkomstdrink serveres et glass Taittinger champagne. Annen drikke kommer utenom. Hentetidspunkt vil variere med hotellbeliggenhet. Selve cruiset starter kl. 18:15.

Supanniga – On Table Menu

Vi tar forbehold om endringer i meny og pris.

Supanniga hører til restauranten Supanniga Eating Room som spesialiserer seg på familieoppskrifter fra det østlige Thailand. Supanniga har 4 restauranter i sentrum av Bangkok, hvorav to er å finne i byens Michelinguide.  På cruisets set-meny får du servert noen av restaurantens signatur-retter.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: