Bli med på tur til Phi Phi Islands og Maya Bay*, kjent fra filmen «The Beach». Her blir det anledning til å slappe av, bade og snorkle blant fargerike fisker.

*Merk at pr mai 2019 er Maya Bay stengt for alle turistbesøk fram til 2021. I mellomtiden vil tilpasninger i ruten foretas, og mer tid vil bli brukt på de andre strendene og snorklestedene som turen er innom. 

Etter Maya Bay fortsetter turen videre til severdigheter som Viking Cave, Hin-Klang og Phi Ley Bay m.m. før man besøker Bamboo Island, som er dagens siste stopp. På turen tilbake til Krabi passeres Poda og Chicken Island. Mens solen går ned over Andamanhavetmens serveres øl, vin, drinker, mineralvann og kanapéer. En perfekt avslutning på en deilig dag til sjøs.

M/S Freedom.

Turen går med den komfortable seilskuten «Freedom». Skandinavisktalende personal er med på turen. Maya Bay og Bamboo Island er populære utfartssteder, men tidsskjemaet for turen er lagt opp slik at man forsøker å unngå de aller mest populære periodene – alt for at du skal sitte igjen med en så bra opplevelse som mulig. Avhengig av vindforhold vil turen foregå med både motorkraft og vindkraft.

Priser:
Kr 1 015,- pr. voksen.
Kr 470,- pr. barn.

Vi tar forbehold om prisendringer.

Prisen inkluderer tur-retur transport fra hotellet, lett frokost, lunsjbuffet, snacks, kanapéer, brus og vann. Øl, vin og cocktails mot betaling.

Avganger hver mandag, onsdag og torsdag i høysesongen (november -mars). Hentidspunkt på Tub Kaek mellom kl. 07:45 og 08:00 mens hentetidspunkt på Klong Muang og Ao Nang er mellom kl. 08:00 og 08:30. Turen tar om lag 10 timer.

Om bord i M/S Freemdom serveres det både mat, snacks og god drikke til.

Nyt solnedgangen på vei tilbake til Krabi.

Seilbåten kan chartres for hel dag – kontakt oss for priser.

 

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev