Opplev kysten av Thailand fra sykkelsetet! 

Avganger hver lørdag i gruppe med andre deltakere. Turen kan også gjøres på individuelt basis på andre datoer. Kontakt oss for tilbud.  

Sykkelturen går med start i Bangkok og avsluttes i Chumphon, hvor du med hurtigbåt kan fortsette til øyene SamuiPhangan eller Tao for et ferieopphold. Dette programmet kan også kombineres med andre badesteder, som Hua Hin. Spør oss om tips. 

På turen vil du bl.a. besøke det flytende markedet i Amphawa og flere nasjonalparker, som Sam Roi Yot og Kui Buri, en av de siste stedene i Thailand hvor du kan oppleve elefanter i det fri. Turen går på utvalgte og mindre trafikkerte veier, og de forskjellige attraksjonene langs ruten vil bidra til å gi deg en helt unik opplevelse av Smilets land. Det blir anledning for flere stopp for både hvile, mat, snacks og bilder. Da ruten går på både astfalt og grus benyttes hybridsykler/mountainbikes.

Erfaren guide og følgebil er med hele veien. Underveis venter overnatting på håndplukkede hoteller, og ikke minst, masse god thai-mat. På denne turen er det kun små bakketopper som skal passeres, slik at turen passer de fleste. Enkelte av transportetappene foregår i følgebilen. Bilen er også tilgjengelig for den som underveis skulle føle behov for en pause fra syklingen.

Program:

Dag 1: Bangkok (lørdag)
Ankomst fra Norge eller andre steder i Thailand. Tiden fri til egen disposisjon. 

Overnatting på Hotel Mode Sathorn.  

Dag 2: Amphawa (30 km)
Henting på hotellet i 8-tiden av minibussen som også vil være deres følgebil gjennom turen. Etter en og en halv time vil du nå Thaka-markedet i Amphawa, hvor turen går videre med longtail-båt til en kokosnøtt-fabrikk. Her stiger vi på syklene for en rolig og behagelig tur langs kokos-, banan-, mango- og papayaplantasjer. Etter et kort stopp ved det mer turistifiserte flytende markedet i Damnoen Saduak, venter lokal lunsj før turen fortsetter for å se det gjengrodde templet Wat Bang Kung. På kveldstid venter middag i koselige omgivelser ved det flytende markedet i Amphawa (ikke inkludert).

Ettermiddagsstemning i Amphawa utenfor Bangkok.

Overnatting på Hotel Na Non Hotel & Spa. Måltider: F, L.

Dag 3: Sam Roi Yot (30 km)
Etter frokost venter biltransport til Hua Hin. Her vil du oppleve mangroveskogen, som er like ved dagens startpunkt. Herfra venter en 30 kilometers sykkeltur langs kysten til forbi to flotte bukter.

På ettermiddagen besøkes Kui Buri. Denne nasjonalparken er en av de siste stedene i Thailand hvor du kan oppleve ville elefanter i det fri.

Kui Buri er hjem til om lag 200 ville elefanter.

Middag med gruppen på kvelden.

Overnatting på Hotel Anchana Resort i Dolphin Bay. Måltider: F, L, M.

Dag 4: Ban Krut (60 km)
Fra Dolphin Bay til Prachuap-bukten i bil.

Dagens etappe på sykkel vil ta oss langs vakkert kystlandsskap og du vil stoppe i nasjonalparken Palau, kjent for sine vakre fossefall. Her venter piknikk-lunsj og du får anledning til å lade batteriene og nyte den flotte naturen.   

Prachuap-bukten er en av flere bukter du vil passere på turen.

Etter pausen fortsetter turen på sykkelsetet gjennom små lokale landsbyer før du ankommer Baan Krut. Her vil du overnatte på Hotel Sunshine Paradise som ligger rett på stranden. Måltider: F, L, M.

Turen sykles blant vakker natur og selvsagt langs havet. 

Dag 5: Chumphon (70 km)
Vi har nå nådd den sørlige delen av Thailand og nå begynner naturen å bli enda mer tropisk med skiftende vegetasjon. På programmet står bl.a. templet Wat Tang Sai og en fiskerlandsby. Siste stopp på sykkelen blir en stor Buddha-statue på toppen av en bakketopp hvor du har god utsikt over nærområdet. Herfra går resten av turen i minibuss til ditt hotell.

Overnatting på Hotel Armonia Village. Måltider: F, L, M.

Dag 6: Turen avsluttes
Tidlig på morgenen kjøres du til havnen hvor du har valget mellom å fortsette reisen til ferieøya Samui eller naboøyene Phangan og Tao. Om du ønsker å returnere til Hua Hin eller Bangkok, så er det mulig å bli med følgebilen tilbake. Måltider: F.

Om du ønsker å kombinere denne sykkelturen med andre steder er det bare å spørre oss om råd. Vi skreddersyr reisen din.

Priser: 
Pr person i delt dobbeltrom: fra kr 10 900,- pr person.
Pr person i singlerom: fra kr 12 900,- pr person.

Prisen inkluderer: 
5 netter med frokost. 
4 lunsjer, 3 middager. 
Frukt, snacks og isotonisk drikke.
1 sykkeldrakt og sykkelflaske til eie.
Utlukter som i program. 
Engelskspråklig guide. 
Følgebil/minibuss. 
Leie av hybridsykkel/mountainbike.

Vi tar forbehold om endringer i pris og program.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: