Elephant Hills: jungelsafari

Ta et avbrekk fra strendene i sør og oppdag noe av det flotteste Thailand har å by på! Kun et par timer unna Krabi, Phuket og Khanom finner du nemlig Khao Sok, en av Thailands vakreste nasjonalparker.

Elephant Hills gir deg muligheten til å utforske en av verdens eldste regnskoger og med sitt elefantsenter får du også en flott mulighet til å blir bedre kjent med Thailands nasjonaldyr. Med sine flotte luksustelt byr Elephant Hills på behagelige fasiliteter, samtidig som man kommer tett på naturen. Utfluktene passer par, som eventyrsøkende familier. Aldersgrensen for barn er 4 år.

Elephant Hills, Khao Sok - OrkideEkspressen

Overnatting i såkalte luksus-telt.

Program: 
Dag 1: Kanosafari på Sok-elven etterfulgt av «The Elephant Experience»*.
Dag 2: Heldags utforskning av den spektakulære Cheow Larn-innsjøen i longtailbåt med mulighet for kanotur.
Dag 3: Fottur i områdets unike jungelområde.

Elephant Hills, Khao Sok - OrkideEkspressen

Utflukt på Cheow Larn-innsjøen er en av høydepunktene i Khao Sok. 

Priser: 
Ved to reisende: fra kr 4 900,- pr person.
Barn 4-16 år: fra kr 1 500,-.

Vi tar forbehold om prisendringer.

*Elephant Experience: I nærkontakt med elefantene lærer man mahoutenes hemmeligheter, forbereder et av dagens måltider, mater de, hjelper til med å vask og skrubbing og ser de bade. Elephant Hills får man virkelig komme tett på disse majestetiske dyrene – en opplevelse for både store og små. Merk at turene til Elephant Hills ikke inkluderer elefantridning.

Elefant

Prisene inkluderer alle måltider, samt transport til/fra følgende steder: Phuket, Krabi, Khao Lak, Khanom og Don Sak fergeleie (Koh Samui). Vi skreddersyr og koordinerer full pakke som inkluderer overnatting før/etter og med transport til og fra. Kontakt oss for forslag til en pakkereise og fullt dagsprogram.

Ha med gode sko som ikke er glatte under, lette og dekkende bomullsklær, regntøy, solkrem, myggmiddel og et ekstra klesskift. Det blir også anledning til å bade så ta med badetøy og håndkle.

Elephant Hills, Khao Sok - OrkideEkspressen

Elephant Hills har få rom og er meget populært, så det anbefales at man er ute i god tid med bestilling. Turene til Elephant Hills passer for hele familien. Elephant Hills tilbyr også overnatting på innsjøen i Khao Sok, men merk at aldersgrensen for overnatting på innsjøen er 7 år. Ta en titt her for et program som kombinerer overnatting i både jungelen og på innsjøen: Jungel- og lakesafari med Elephant Hills.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev