Utforsk regnskogen i fantastiske Khao Sok mens du bor på den prisvinnende elefant- og jungelcampen Elephant Hills. Vi kan tilby overnattingspakker med forskjellig varighet og innhold, og best av alt – pakkene lar seg enkelt kombinere med badeopphold i Sør-Thailand.

Våre programmer med Elephant Hills:
> Program: junglesafari – 2 dager/1 natt.
> Program: junglesafari – 3 dager/2 netter.
> Program: jungle- og lakesafari – 3 dager/2 netter.

Spektakulær natur og dyrevennlige elefantopplevelser 
I Khao Soks regnskog tilbyr Elephant Hills opphold og opplevelser i både jungelen og på den spektakulære innsjøen Cheow Larn. Ikke minst får du sjansen til å bli godt kjent med de thailandske elefantene.

Elephant Hills elefantcamp har vunnet en rekke priser for sitt arbeid. Her er ingen av elefantene lenket fast, og det tilbys ikke elefantridning. Elephant Hills lar deg ta del i unike elefantopplevelser i visshet om at fokuset er 100% på dyrenes velferd. Til gjengjeld vil du få en langt mer interaktiv og givende elefantopplevelse, som både voksne og barn vil ha glede av.

Elephant Hills.

Elephant Hills er selvsagt ypperlig for barn.

Elephant Hills tilbyr programmer med 2 til 4 dagers varighet. Programmene er varierte og inkluderer også fotturer i jungelen, kanoturer, samt aktiviteter og opphold på den spektakulære Cheow Larn-innsjøen.

Kanotur på Sok-elven er en av aktivitetene som er inkludert.

Komfortable luksustelt:
På Elephant Hills kommer du tett på naturen samtidig som du bor komfortabelt. Bygd etter samme modell som afrikanske safari-telt var Elephant Hills først i Thailand med å tilby overnatting i såkalte luksustelt. Teltene har eget bad med dusj og vannklosett, og tilbyr nok rom for en familie på 4 personer.

Teltene er komfortable og romslige med plass til 2 voksne og 2 barn under 16 år.

Junglecampen har både restaurant og basseng. På kveldstid kan du trekke deg tilbake eller delta i fellesaktiviteter og bli kjent med de andre gjestene.

I tillegg til jungelcampen tilbyr Elephant Hills også overnatting på innsjøen.

Elephant Hills kan også tilby aktiviteter og overnatting på Cheow Larn-innsjøen.

Utfluktene passer utmerket for både par og familier. Gunstige rabatter gis dessuten for barn opp til 15 år. I jungelcampen er aldersgrensen 4 år mens aldersgrensen for opphold på innsjøen er satt til 7 år.

Våre pakker inkluderer overnatting, måltider og utflukter som i program med engelsktalende guide. Elephant Hills sørger også for transport til og fra de mest populære badestedene i sør med transport dør-til-dør (se de forskjellige programmene for mer info).

Elephant Hills har få rom og er meget populært, så det anbefales at man er ute i god tid med bestilling. Kontakt oss for råd og tips.

Morgenstund på Elephant Hills.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: