Dag 1: Mahachai Market – Ampawa
Start fra hotellet man bor i Bangkok kl 07.30 for en times biltur til Mahachai sjømat marked. Vi bruker en lokal tuk-tuk for å se seg rundt på markedet før vi tar ferge over Thachen River til Tha Chalom for å besøke fiskerlandsbyen. Så tar vi toget til Mea Klong togmarked. Det er imponerende hvor fort selgerne rydder frem igjen salgsvarene når toget har passert. Vi spiser lunsj på en lokal restaurant ved elven. Siste besøk denne dagen er Benjarong House and Museum, der vi ser hvordan porselen blir håndmalt, det er utrolig hva dyktige kunstnerne utfører. Innsjekk på et resort i Ampawa ved 15.30 tiden og resten av dagen og kvelden er på egen hånd.
Dag 2: Flytende marked og Broen over Kwai.
Frokost og utsjekking. Kl 09.00 reiser vi med longtailbåt fra hotellet. Etter en times båttur er vi fremme ved det flytende markedet. Her kan man se seg rundt en times tid før turen fortsetter til Khanchanaburi. Her blir det lunsj på restaurant med utsikt til broen. Etter lunsj skal vi ta en spasertur i historiske omgivelser og se nærmere på broen som spilte en rolle under 2. verdenskrig. Innsjekking på Royal River Kwai Resort om ettermiddagen og resten av ettermiddagen og kvelden er til egen disposisjon.
Dag 3: River Kwai – Ayuttaya by.
Frokost kl 07.00 og kl 08.00 skal vi besøke krigskirkegården og museet før turen går til den gamle hovedstaden Ayutthaya og ser sommerpalasset. Det blir lunsj på en lokal restaurant i Ayutthaya og innsjekk på hotellet kl. 14.00. Fritid frem til kl 17.15 hvor vi møtes for å dra til buddhisttempelet Wat Chaivattanaram for å beundre den vakre solnedgangen (forbehold om klarvær).
Ved 19.00 kjører vi tilbake til hotellet og kvelden er på egen hånd.
Dag 4: Ayutthaya og cruise til Bangkok.
Frokost fra kl 07.00 og utsjekk for videre reise. Kl 08.30 besøker vi Wat Phra Sri Sanphet som var det helligste tempelet ved Det Kongelige Palasset helt frem til den antikke hovedstaden Ayutthaya ble totalt ødelagt av burmeserne i 1767. Så skal vi besøke Wat Mahathat, det aller mest fotograferte stedet er Buddha hodet som er helt omgitt av trerøtter. Kl 13.00 går vi ombord i elvecruisebåten som tar oss tilbake til Bangkok. Ombord er det lunsj bestående av buffet med vestlig og thailandsk mat mens man kan nyte den vakre båtturen. Ankomst Bangkok sentrum om ettermiddagen.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: