Bangkontee – 3 dager/2 netter

Opplev et Bangkok utenom den vante turistløypa og bli kjent med Bangkontee, et nabolag i utkanten av Bangkok. 

Du vil oppleve den lokale livstilen, kulturen og den vakre naturen som omgir distriktet. På programmet står sykkeltur, båttur på kanalene og besøk av spennende markeder. Overnatting på godt hotell med idyllisk beliggenhet ved Maeklong-elven. 

> Se også vår opplevelsespakke til River Kwai – 3 dager med natur og historie.

Turen lar seg enkelt kombinere med badeferie, og er perfekt for deg som skal til Hua Hin eller Cha Am. Spør oss om tips og råd til en skreddersydd ferie! Vi gir deg det genuine Thailand! 

Program:

Dag 1: Ankomst Bangkok og Bangkontee
Ved ankomst Bangkok flyplass blir du møtt av din guide og fraktet til hotellet Na Tree Tara Resort, som ligger rett ved Maeklong-elven.  

Hotellet Na Tree Tara ligger idyllisk til ved Mae Klong-elven.

Tiden fri til egen disposisjon. Slapp av ved bassenget eller benytt noen av hotellets andre fasiliteter. Hotellet kan bl.a. tilby utleie av kajakk om du ønsker å utforske nærområdet fra vannet på egen hånd.

Dag 2: Sykkeltur – togmarkedet i Mae Klong – Amphawa
Nyt frokost ved elven, frisk og uthvilt etter en god natts søvn. Etter frokost venter sykkeltur. Turen går langs kanaler og på stier hvor du vil passere rismarker og fruktgårder. Det blir også tid til besøk på en gård som benytter kokosnøttskall til å farge klær. Her vil du få anledning til å designe og lage din egen t-skjorte. Turen går i rolig og behagelig tempo og passer alle. 

Oppdag Amphawa-området på to hjul.

Etter sykkelturen går turen til jernbanestasjonen Lad Yai hvor du går om bord lokaltoget til stasjonen Mae Klong, kjent for sitt togmarked. I Mae Klong har mangelen på plass ført til at deler av markedet befinner seg på toglinjen. Her ryddes kjøtt, fisk og grønnsaker bort for så å bli lagt på plass igjen etter at lokaltoget har passert. Togturen tar om lag en time og når toget nærmer seg markedet, tar guiden deg med bakerst i toget slik at du har orkesterplass når varene blir ryddet på plass igjen etter togpassering. Til toget snur igjen (Mae Klong er endestasjon på denne strekningen) blir det anledning til å rusle rundt og ta en titt på varene som er til salgs. 

Lunsj på lokal restaurant.

Togmarkedet i Mae Klong.

Etter noen timer med avslapping på hotellet går turen til det nærliggende flytende markedet i Amphawahvor du kan smake på lokale delikatesser og andre lokale retter. Samfunnet i Amphawa har tidligere mottatt pris fra UNESCO for sitt arbeid med å ivareta de over 100 år gamle husene i teak. Det flytende markedet er mest aktivt i helgene, så om du ankommer Bangkok i midtuka eller du har besøkt markedet i Amphawa tidligere, så vil guiden ta deg med til Amphawa landsby eller lokalsamfunnet ved hotellet i stedet. 

Tilbake på hotellet i 20-tiden for middag ved elven (ikke inkludert). Forhåpentligvis får du øye på ildfluene som flyr langs elven. 

Det flytende markedet i Amphawa ved solnedgangstider.

Dag 3: Båttur og Damnoen Saduak 
Etter frokost og utsjekk går turen videre til det flytende markedet i Damnoen Saduak. Turen går med longtailbåt gjennom områdets nettverk av kanaler. En flott måte å oppleve livet i utkanten av storbyen Bangkok. Etter en time ankommer du Damnoen Saduak, det mest populære flytende markedet i Thailand. Her venter fotomuligheter, frukt og mat, samt muligheten for et innblikk i en svunnen tid.  

Det flytende markedet i Damnoen Saduak.

I 11-tiden går reisen videre til Bangkok for fly videre eventuelt kan vi arrangere transport til badebyen Hua Hin. Ønsker du å spe på med mer opplevelser, så kan vi anbefale å utvide med noen dager ved River Kwai på grensen til Myanmar. Spør oss om tips og råd!   

Priser:
Priseksempel ved f.eks. 4-6 reisende: ca. kr 4 850,- pr person.

Pris kan variere etter sesong og antall deltakere. Ta kontakt for et tilbud.

Inkludert i pakken:
Privat transport og dyktig engelskspråklig guide.
2 netter på Na Tree Tara Resort inkludert frokost. 
Utflukter som nevnt i programmet.

Denne pakken passer utmerket i kombinasjon med strendene i det sørlige Thailand. Kontakt oss for en skreddersydd reise!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: