Thailand – innreiseregler

Innreiseregler i forbindelse med Covid-19

F.o.m. 1. juli fjerner Thailand kravet om såkalt Thailand Pass (obligatorisk innreisegodkjennelse) for innreise til landet. Fullvaksinerte må likevel kunne fremvise vaksinesertifikat. Uvaksinerte må fremdeles teste seg før avreise.

Les mer om endringene her: https://www.tatnews.org/2022/06/thailands-entry-requirements/

Selv om Thailand åpner for enklere innreise har ikke landet gjenåpnet som her i Norge. Krav om bruk av munnbind vil likevel ikke være påbudt fra 1. juli, men det er anbefaling om å bruke det ved store folkemengder og innendørs (regn med at du må bruke munnbind i hotellbuffeter f.eks.). Lokale variasjoner i reglene kan fremdeles forekomme. På flyreisen kan likevel kravet om munnbind eksistere.

For oppdatert og komplett info om innreisereglene til Thailand – se alltid: https: Oslo.thaiembassy.org/en

 


Om du skal være i landet lenger enn 30 dager må du samtidig søke visum i forkant av reisen. Som tidligere må ditt pass være gyldig i 6 måneder etter ankomst Norge.

Om du mot formodning skulle teste positivt for korona under ditt opphold i Thailand blir du satt i karantene på sykehus. Sørg for å ha forskring som dekker eventuell karantene og ny hjemreise om karantenen hindrer deg i å nå oppsatt hjemreise.

Endringer kan forekomme på kort varsel. Vi tar ikke ansvar for at informasjonen over ikke er oppdatert. Du har selv ansvar for å sjekke med landets myndigheter for hva som gjelder for deg og din reise.

Nye åpningstider: Fra og med 28. mars har vi åpent mandag – fredag, kl. 09:00 – 15:00.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: