Thailand – innreiseregler

Innreiseregler i forbindelse med Covid-19

Som fullvaksinert kan du f.o.m. 1. mai reise helt karantenefritt til Thailand. Du trenger heller ikke teste deg før avreise eller etter ankomst.

Les mer om endringene her: https://www.tatnews.org/2022/04/thailands-latest-entry-requirements-from-1-may-2022/

Det er fremdeles krav til at du må søke såkalt Thailand Pass før du kan reise til Thailand. For å søke Thailand Pass må du ha vaksinebevis/koronapass og reiseforsikring med dekning opp mot USD 10 000, som også dekker covid-19.

Thailand Pass søker du her: https://tp.consular.go.th/home

For uvaksinerte gjelder egne regler for innreise.

Selv om Thailand åpner for enklere innreise har ikke landet gjenåpnet som her i Norge. Krav om munnbind på offentlig sted gjelder fremdeles.

For oppdatert og komplett info om innreisereglene til Thailand – se alltid: https: Oslo.thaiembassy.org/en


Om du skal være i landet lenger enn 30 dager må du samtidig søke visum i forkant av reisen. Merk at Thailand Pass er obligatorisk for alle reisende, selv om du har visum. Som tidligere må ditt pass være gyldig i 6 måneder etter ankomst Norge.

Om du mot formodning skulle teste positivt for korona under ditt opphold i Thailand blir du satt i karantene på sykehus. Sørg for å ha forskring som dekker eventuell karantene og ny hjemreise om karantenen hindrer deg i å nå oppsatt hjemreise.

Endringer kan forekomme på kort varsel. Vi tar ikke ansvar for at informasjonen over ikke er oppdatert. Du har selv ansvar for å sjekke med landets myndigheter for hva som gjelder for deg og din reise.

Nye åpningstider: Fra og med 28. mars har vi åpent mandag – fredag, kl. 09:00 – 15:00.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: