Thailand i sommer

Se våre reisetips og start planleggingen av sommerferien i dag!

De fleste forbinder nok Thailand som en vinterdestinasjon, men Thailand passer også svært godt for deg som er på utkikk etter et eksotisk reisemål om sommeren eller høsten.

Sør i Thailand-bukten

Mens kjente reisemål som Phuket og Krabi opplever regntid på sommeren, finnes det reisemål hvor klimaet følger et helt motsatt mønster. For sommeren anbefaler vi reisemålene sør i Thailand-bukten. De tropiske feriepardisene Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao er da på sitt aller beste med ypperlig temperatur og mye sol. Også Khanom på fastlandet anbefales varmt om sommeren, gjerne i kombinasjon med Samui og de andre øyene.

> Se vår øyhoppingspakke til Khanom, Samui og Phangan!

Ferieøya Koh Samui, en av våre thailandske sommerfavoritter.

Hua Hin – vår helårsfavoritt

Et annet reisemål som vi også kan anbefale for denne tiden av året er Hua Hin nord i Thailand-bukten. Hua Hin har riktignok aller best klima om vinteren, og selv om man må kunne forvente noe regn her om sommeren, er den tidligere fiskerlandsbyen også et godt alternativ om sommeren. Sjøen utenfor Hua Hin er lavere i denne perioden, noe som gjør stranden større og bredere. Hotellene kan i tillegg friste med svært så fordelaktige priser. Spesielt på hotellene i 4- og 5-stjerners-sjiktet kan du spare mye, opptil så mye som 40% i forhold til prisene om vinteren.  

> Les mer om Hua Hin, se utvalgte hoteller og utflukter her.

Ettermiddagsstemning i Hua Hin.

OrkideEkspressen – din spesialist på Thailand

Som spesialister på Asia og Thailand er vi stadig på studieturer for å oppdatere oss på reisemål og hoteller. Våre reiserådgivere vet hvor du skal legge reisen med tanke på gunstig vær, og vi gir deg gode reisetips til hvordan du skal få mest mulig ut av ditt feriebudsjett eller du ønsker et så bra og komfortabelt opphold som mulig. Vi tilbyr konkurransedyktige priser året gjennom på våre håndplukkede hoteller og skreddersyr en pakke for deg med rutefly og privat transport. For deg som ønsker å kombinere badeferie med opplevelser og aktiviteter, kan vi også tilby spennende utflukter.

> Les om Ingrids studietur til Thailand og hennes opphold på Banyan Tree Samui.

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud, eller ta en titt på noen av våre reiseforslag under. Reiseforslagene er av fleksibel karakter og kan tilpasses. Vi lager reisen akkurat slik du ønsker!

> Kultur, natur og aktiviteter – Oppdag det unike Thailand!

Utvalgte reiseforslag i sommer

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: