Thailand i sommer

Se våre reiseforslag og start planleggingen av sommerferien i dag!

Thailand er aller mest populært om vinteren, men Thailand passer også svært godt for deg som er på utkikk etter et eksotisk reisemål om sommeren.

Mens kjente reisemål som Phuket og Krabi opplever regntid på sommeren, finnes det reisemål hvor klimaet følger et motsatt mønster. For sommeren anbefaler vi reisemålene sør i Thailand-bukten. Steder som Koh SamuiKoh Phangan, Koh Tao og Khanom er da på sitt aller beste med ypperlig temperatur og mye sol.

> Ønsker du å oppleve mer enn bare sol og bad – les om våre utfluktsmuligheter her! 

Et annet reisemål som er populært om sommeren, er Hua Hin nord i Thailand-bukten. Hua Hin er riktignok aller best om vinteren, men om sommeren kan du forvente langt mindre regn her enn i f.eks. Phuket og Krabi. Hotellene i den populære badebyen kan i tillegg friste med svært så fordelaktige priser i denne perioden. Spesielt på hotellene i 4-/5-stjerners sjiktet kan du få mye hotell for pengene. Men husk å vær tidlig ute da de beste hotellene fylles raskt opp!

Under har vi samlet en rekke reiseforslag for sommeren. Reiseforslagene er fleksible og kan tilpasses på varighet og avreisedato/-sted. Ønsker du å kombinere badeferie med opplevelser kan vi arrangere skreddersydde pakkereiser, enten du ønsker å oppleve Bangkok, Nord-Thailand eller det historiske River Kwai-området. Våre erfarne reiserådgivere skreddersyr reisen for deg, enten du skal reise med din kjære, familien eller vennegjengen.

> Aktiv ferie? Se vår nyhet: Bangkok – Phuket på landeveissykkel!

Utvalgte reiseforslag i sommer

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev