Thailand Exclusive

Når kun det beste er godt nok!

Thailand kan tilby luksushoteller og bosteder i den absolutte verdensklasse. For deg som er på utkikk etter et bosted i det øvre sjiktet, har vi derfor samlet en rekke reiseforslag under merkelappen THAILAND EXCLUSIVE.

> Se vårt spesialtilbud til fantastiske Banyan Tree Samui!

Er du på jakt etter den perfekte bryllupsreisen eller du rett og slett ønsker å skjemme deg bort med en luksuriøs ferietur – la oss skreddersy din drømmereise samtidig som vi gir deg det ypperste innen kvalitet og komfort!

Hotellene – håndplukkede favoritter
Luksus kan være så mangt. Det kan være å bo i en suite eller i en privat pool villa med egen butler. Det kan være et oppgradert rom med klubb-fordeler eller et hotell med en eksklusiv beliggenhet og utsikt. For vårt Thailand Exclusive-program har vi møysommelig valgt ut våre egne favoritter i forskjellige kategorier, fra mindre boutiquehoteller til tradisjonelle luksushoteller. Felles for hotellene er høy standard kombinert med den eksepsjonelle servicen vi har blitt så vant til i Smilets land.

Pool-villa med havutsikt på Pimalai Resort & Spa, Koh Lanta.

Med våre lokale samarbeidspartnere sørger vi samtidig for at du blir fraktet til og fra ditt bosted på en trygg og god måte. Ønsker du å krydre ditt opphold med opplevelser, ja da er vi behjelpelig med å sette sammen et spennende utfluktsprogram for deg. Vi sørger for god service og komfort – hele veien.

Som kunde hos oss ønsker vi alltid å gi deg det lille ekstra. Se etter spesielle fordeler i våre reiseforslag eksklusivt for våre reisende.

Ønsker du et stopp i Bangkok? – Se vår Bangkok Exclusive-pakke:

Flyreisen – økonomi eller businessklasse
Om ikke annet står spesifisert er reiseforslagene med utgangspunkt i flyreise på økonomiklasse. Ønsker du ekstra komfort på selve reisen, tilbyr vi oppgradering til businessklasse – spør om tips.

Husk at en oppgradering ikke bare gir bedre setekomfort – reise på businessklasse gir samtidig loungetilgang og fasttrack ved innsjekk og i passkontroll. For deg som samler bonuspoeng vil en reise i businessklasse også kunne gi ekstra med poeng, som kan komme godt med til din neste reise.

Vi samarbeider tett med alle de store flyselskapene som flyr østover, som Emirates, Turkish, Qatar Airways, og ikke minst Thai Airways, som flyr deg direkte til Thailand. 

OrkideEkspressen – erfaring og skreddersøm
I 2017 feiret vi 35 år med salg av reiser til Smilets land. Fra fotturer i fjellene i Nord-Thailand til øyhopping i Krabis spektakulære skjærgård, fra utsøkte matopplevelser i Bangkok til privat bryllup på en øde paradisstrand. La våre erfarne reiserådgivere hjelpe deg med å skreddersy din drømmereise!

Merk at våre reiseforslag er fleksible med tanke på avreisedato og varighet, og kan tilpasses dine ønsker og behov. Om du ønsker kombinasjoner med flere steder og land, så ikke nøl med å kontakte oss. Vi kan Thailand og Asia! 

Flere reiseforslag vil legges til etter hvert.

Thailand Exclusive - reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: