Tema: Cruise

Cruise til Middelhavet, Karibien eller Østen?

Drømmer du om å reise på cruise til Middelhavet eller Karibien? Eller hva med en avslappende cruiseferie til Østen? Hos oss får du cruise, fly og hotell i en pakke, slik at du kan konsentrere deg om bare å nyte.

Å reise på cruise har blitt utrolig populært. Ikke uten grunn, for mange synes at dette er den beste måten å kombinere store opplevelser med en mest mulig avslappende ferie. Og velger du en pakkereise, slik du får når du velger OrkidéEkspressen, får du en enklest mulig bestillingsprosess og den mest behagelige reiseopplevelsen.

Rimelig er det også. Fra godt under en tusenlapp per person per døgn kan du få overnatting i dobbelt lugar inkludert alle måltider, romservice, helsestudio, barneklubber, aktiviteter, show og underholdning. Prisen inkluderer også det meste av tips, skatter og avgifter.

Som formidler av Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Cruises, kan vi tilby korte og lengre seilinger med 37 skip over hele verden gjennom hele året. Dette gir en unik mulighet for kombinasjoner både til lands og til vanns.

Vi gleder oss til å skreddersy din cruisereise – akkurat slik du ønsker den.

Dette er noen av cruisereisene vi har satt sammen for deg:

Se alle

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: