HAR DU ENDA IKKE BESTILT? For henvendelser nærmere avreise enn 30 dager – ring oss, kanskje klarer vi å skaffe deg plass mot et mindre pristillegg.

For 9. året på rad arrangerer OrkideEkspressen samen med Bjørn Wirkola golfturneringen WirkolaCup i Cha Am, Thailand. Ifølge flere deltagere er dette Norges mest sosiale golfturnering i utlandet.

I Thailand finner du noen av verdens beste golfbaner og det er sommer hele året. I likhet med tidligere år har vi lagt opp til spill på en rekke baner i Hua Hin og Cha Am. I  år går turneringen på Palm Hills Golf Course, Royal Springfield Golf Course og Banyan Golf Course. WirkolaCup går over tre dager, og alle dagene teller i sammendraget. I både forkant og i etterkant av turneringen arrangeres så å si daglige golfrunder på forskjellige baner. Påmelding til disse selskapsrundene foregår gjennom vår norske arrangør på stedet.

Premier: 
Hovedpremien i så vel dame– som herreklassen er en flybillett til Bangkok med Thai Airways. Vi har også to gavekort på weekend for to personer på Savalen Fjellhotell, pluss to weekendgavekort for to personer på Stiklestad Hotell inkludert greenfee gitt av Stiklestad golfbane.

Prisen inkluderer:
Flyreise med Thai Airways Oslo—Bangkok t/r med 30 kg innsjekket bagasje og flyskatt.
Opphold 21 netter på The Cha Am Methavalai Hotel inkl frokost.
Transport flyplass—hotell t/r.
Barbeque velkomstmiddag med informasjon. Drikke er IKKE inkludert.
Barbeque middag med premieutdeling. Drikke er IKKE inkludert.
3 dagers golfturnering med Green Fee, Caddy Fee, transport til/fra banen.

Enkeltromstillegg kr 5 900,-.
Fratrekk for ikke delta på golfturneringen: – kr 3 500,-.

Golfbag regnes inn i de 30 kg bagasje. Håndbagasje kommer i tillegg.

Regler  for golfturneringen:
Det blir ikke mulig å delta i WirkolaCup i 2019 med mindre man kjøper hele pakketuren av oss, og som inkluderer fly, transport, hotell og 3 dagers turnering.
Det er gjort et hederlig unntak; folk som bor fast i Thailand under vinteren og kan fremlegge gyldig bostedsbevis kan få være med  hvis de kjøper fly og golfpakken. De er imidlertid ikke med på hovedpremiene.

Avreise fra andre steder enn Oslo:
Alle turene starter fra Oslo Lufthavn. Tilslutningsfly til/fra Oslo med SAS fra Alta, Evenes, Bodø, Tromsø, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansand kr 1.700,-. NB: Tilslutning MÅ bestilles sammen med reisen, ikke i ettertid.

2009 logo Thai Airways - 500x162px

     

 • Avreise fra Oslo Lufthavn med Thai Airways TG955 kl. 14.15 direkte til Bangkok.

 • Ankomst Bangkok kl. 06.15. Transport fra flyplassen til The Cha Am Methavalai Hotel hvor vi skal bo hele oppholdet. Frokost er inkludert alle dager.
  Middag kl 19.30 og informasjonsmøte. Turneringen vil gå på Palm Hills Golf Course, Royal Springfield Golf Course og Banyan Golf Course. Innspill på nevnte baner dagen før turneringen er ikke inkludert i prisen.

 • Golfturnering på Royal Springfield Golf Course.

 • Golfturnering på Palm Hills Golf Course.

 • Golfturnering på Banyan Golf Course.

   

 • Middag med premieutdeling kl 19.30.

 • Avreise fra Cha Am kl. 17.00. Rommene beholdes til kl. 17.00. Flyreise fra Bangkok rett etter midnatt natten til 12. november.

 • Ankomst Oslo Lufthavn kl. 06.50.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev