Vietnam – Sapa – Hoi An

Fantastiske Vietnam med uforglemmelige Halong Bay og Sapa, for ikke å snakke om Unesco-byen Hoi An!

I Hanoi kjører vi sykkeldrosje i gamlebyen og ser vanndukketeater. Det blir båttur med overnatting blant vakre øyer i Halong Bay og med herlig sjømat om bord. Så står togturen til Sapa for tur. Der får vi uforglemmelig utsikt over risterassene og vi blir bedre kjent med de forskjellige etniske minoritetene. Badeferien er lagt til Hoi An, der du kan kombinere late dager ved stranden med spennende opplevelser i en verdensarvby. Her blir det fire netter på Hoi An Beach Resort.

Prisen inkluderer:

Flyreise Oslo – Hanoi og Ho Chi Minh – Oslo med Thai Airways
Flyreise med Vietnam Airlines Hanoi – Danang
Flyreise med Vietnam Airlines Danang– Ho Chi Minh
Flyskatter
2 overnattinger i deluxe city view rom på Boss Legend Hotel med frokost, Hanoi
1 overnatting i dobbeltlugar om bord på Halong
Phoenix Cruise rmed fullpensjon
2 overnattinger i VIP dbl cabins på Chapa Express Train
1 overnatting på Chau Long Hotel, Sapa
4 overnattinger i delux rom med elveutsikt på Hoi An Beach Resort , Hoi An med frokost
Alle frokoster, 4 lunsjer og 3 middager, flymåltider
Båttur og entreer som nevnt i program
Engelsktalende guide på rundturen, ikke badeferien

 

 

 • Avreise fra Oslo Lufthavn kl 14.15 med Thai Airways til Bangkok  der vi lander kl. 06.15 neste dag lokal tid. Flybytte (flymåltider)

   

 • Vi flyr videre fra Bangkok kl. 07.45 til Hanoi hvor vi lander kl. 09.35. Her blir vi møtt på flyplassen av engelsktalende guide og transport til hotellet. Tidlig innsjekking. I Hanoi skal vi  bo to netter på Boss Legend Hotel, nær gamlebyen. Denne ettermiddagen skal vi med sykkeldrosje i gamlebyen, og vi skal oppleve det tradisjonelle vanndukketeater. (flymåltider)

  Boss Legend frokostrestaurant

 • Heldags sightseeingtur i Hanoi med Ho Chi Minh mausoleet som vi ser fra utsiden. Vi ser flere av byens kjente steder. One Pillar Pagoda skriver seg fra grunnleggelsen av byen. Lunsj inntas på Koto restaurant, og vi besøker litteraturtemplet og Vietnams første universitet for å nevne noe (F, L, M)

  I gamlebyen i Hanoi

  Hoan Kiem Lake og Ngoc Son-templet.

 • Tidlig frokost og avreise kl 08.00 til Halong Bay med buss., ca. 4 timers tur. Vi unner oss en stopp underveis hvor vi ser håndarbeid laget av handikappede, vel verdt å shoppe her! Halong Bay står på UNESCO listen og har 3000 øyer. Øyene er av kalkstein og står opp av vannet som hatter. Vi går om bord i båten og sjekker inn på lugarene. Velkomstdrink og lunsj om bord mens vi seiler i det vakre landskapet. Med kajakk kan vi se en grotte og vi ser flytende fiskelandsbyer. Ved Titop-øya stopper man for et bad. Resten av dagen kan man slappe av på soldekk. Båten ankrer opp et rolig sted for natten og middag serveres, vietnamesisk mat. (F, L, M)

 • Denne morgenen besøkes Overraskelsesgrotten. Vel om bord igjen kan du bli med på kurs og lage vårruller. Brunch serveres før ilandstigning. Vel i land kjører vi tilbake til Hanoi der vi stopper ved Boss Hotel for å slappe av, ta en dusj og spise middag før vi drar til togstasjonen. Her sjekker vi inn i doble kabiner for nattens tur nordover i Vietnam. (Brunsj,M)

   

 • Ankomst Lao Cai stasjon hvor vi blir møtt. Det serveres frokost på en lokal restaurant før turen går opp til Sapa i fjellene. Vi besøker Ta Van og Lao Chai-landsbyene med sine fargerike etniske fjellstammer. Lunsj inntas på en lokal restaurant. På ettermiddagen sjekker vi inn på Chau Long Hotel i Sapa. (F,L)

 • Vi blir bedre kjent med fjellbyen Sapa. Vi besøker skulpturmuseet, Heaven’s Gate, kirken og markedet. Noe tid til egne streiftog kan det også bli. På ettermiddagen samles vi for kjøreturen til Lao Caistasjonen der toget har avgang kl. 21.40. Doble  lugarer (F)

  Lokal selger i Sapa

   

 • Vi ankommer Hanoi kl. 05.30 og får transfer til flyplassen for flight kl. 09.30 til Danang. Her kjører vi bare en drøy halvtime før vi kan sjekke inn på Hoi An Beach Resort. Det blir godt å slå seg til ro og nyte noen late dager ved Sør-Kina-Havet. Her bor vi godt i rom med elveutsikt og kort vei til stranda. (F)

   

 • Denne første dagen i Hoi An skal guiden vår vise oss rundt i denne sjarmerende og historiske byen. Vi ser den 400 år gamle bybroen, det lokale fiskemarkedet. Å rusle gatelangs her vil gi mange nye inntrykk. En god lunsj blir servert på en hyggelig restaurant. (F,L)

 • Hoi An var en av de viktigste handelse– og sjøfartsbyene i Sørøst-Asia på 1600– og 1700-tallet. De kinesiske sjørerne satte spor etter seg og Hoi Ans gamleby har i dag de smarmerende butikkhusene med butikk i første etasje og bolig i andre. Slik er det fortsatt, så det er mange små butikker og ikke minst skreddere i de gamle husene. Hoi An er blant annet kjent for sin produksjon av bomullsklær. Byens kjennemerke er det japanske broen originalt fra 1593, men den har blitt restaurert så mange ganger at uttrykket i dag er mer kinesisk enn japansk. Hoi An er en sjarmerende og trivelig by og ikke så frenetisk og tutende som andre vietnamesiske byer.

  Hotellet ligger ca 10 min. kjøring fra gamle byen, og har shuttle-bus service mellom stranden og byen. Man kan kose seg ved hotellets basseng, eller krysse veien og komme rett på stranda. Et fint sted for avkobling. (F)

 • Frokost på hotellet og en rolig formiddag før vi må bryte opp. Det blir transport til flyplassen og flyreise til Ho Chi Minh Byen kl 14.45 hvor vi lander kl. 16.15. Her bytter vi fly og vi letter med Thai Airways kl. 20.50 med kurs for Bangkok hvor det igjen blir flybytte. (flymåltider)

   

 • Thai Airways  tar av kl. 00.55 for videre reise og ankommer Oslo kl. 07.25 lokal tid.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev