Denne store turen til Vietnam byr på de aller beste opplevelsene og severdighetene.

RABATT! Vi har noen få seter igjen som vi tilbyr med «siste liten-rabatt». Bestill innen mandag 14. januar kl. 12:00 og få kr 1 500,- pr person i rabatt. Rabatten trekkes fra ved bestilling. OBS! Gjelder kun nye bestillinger – begrenset med plasser! 

Turens høydepunkter:

• Vietnams fantastiske hovedstad Hanoi
• Overnattingscruise i spektakulære Halong Bay
• Badeopphold ved UNESCO-byen og kulturperlen Hoi An
• Den gamle keiserbyen Hue
• Ho Chi Minh City/Saigon med utflukt til bl.a. Cu Chi-tunnelene
• Dagstur til det frodige og fascinerende Mekongdeltaet

I Hanoi kjører vi sykkeldrosje i gamlebyen og ser vanndukketeater. Det blir båttur med overnatting blant vakre øyer i Halong Bay og med herlig sjømat om bord. Midtveis kan vi late oss ved havet i Hoi An og oppdage denne Unescobyen. Vi bor i keiserbyen Hue ved Parfyme-flodens bredd.  Her blir det besøk på Citadellet og Thien Mu Pagoda. I Ho Chi Minh-byen får du se de viktigste severdighetene og utflukter til både Cu Chi tunnelene og Mekongdelta.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Hanoi og Ho Chi Minh – Oslo med Thai Airways
Flyreise med Vietnam Airlines Hanoi – Danang og Hue – Ho Chi Minh
Flyskatter (dagens)
2 overnattinger i deluxe city view rom på Boss Legend Hotel Hanoi med frokost
1 overnatting i dobbeltlugar om bord på Halong Phoenix Cruise med fullpensjon
6 overnattinger i deluxe garden view rom på Palm Garden Resort  Hoi An med frokost
2 overnattinger i deluxe riverview rom på Imperial Hotel Hue
3 overnattinger i deluxe rom på Edenstar Saigon Hotel i Ho Chi Minh  i deluxe rom med frokost
7 lunsjer og 4 middager
Båttur og entreer som nevnt i program
Engelsktalende guide på rundturen, ikke badeferien

Sen utsjekking i Ho Chi Minh Byen kan bestilles til ekstra tillegg kr 650,- pr rom. Med forbehold om ledig kapasitet.

Forkortelsene (F,L,M) i teksten angir hvilke måltider som er inkludert den aktuelle dagen det gjelder. F = frokost, L = lunsj, M = middag

 • Avreise fra Oslo Lufthavn kl 13.30 med Thai Airways til Bangkok  der vi lander kl. 06.20 neste dag lokal tid. Flybytte (flymåltider)

 • Flybytte før vi flyr videre fra Bangkok kl. 07.45 til Hanoi hvor vi lander kl. 09.35. Her blir vi møtt på flyplassen av engelsktalende guide og transport til hotellet. I Hanoi skal vi  bo to netter på Boss Legend  Hotel nær gamlebyen. (flymåltider)

  I Hanoi, Vietnam

 • Heldags sightseeingtur i Hanoi med Ho Chi Minh mausoleet som vi ser fra utsiden. Vi ser flere av byens kjente steder som One Pillar Pagoda som skriver seg fra grunnleggelsen av byen. Lunsj inntas på Koto restaurant, og vi besøker litteraturtemplet og Vietnams første universitet. Vi tar en titt i historisk museum også. Senere blir det en rickshawtur i den spennende gamlebyen, og tradisjonelt vanndukketeater. (F, L, M)

  One Pillar Pagoda, Hanoi.

 • Tidlig frokost og avreise kl 08.00 til Halong Bay med buss. Bussturen tar ca. 3,5 time. Vi unner oss en stopp underveis hvor vi ser håndarbeid laget av handikappede, vel verdt å shoppe her! Halong Bay står på UNESCO listen og har 3000 øyer. Øyene er av kalkstein og står opp av vannet som hatter. Vi går om bord i båten og sjekker inn på lugarene. Lunsj om bord mens vi seiler i det vakre landskapet. Resten av dagen kan man slappe av på soldekk. Båten ankrer opp et rolig sted for natten og middag serveres, vietnamesisk mat. (F, L, M)

  Halong Bay - OrkideEkspressen

  Seiler blant vakre øyer i Halong Bay.

  En av grottene i Halong Bay.

 • Nyt morgenkaffen fra dekk mens sola renner.  Flytende landsbyer kan ses langs land og fiskerlandsbyer. Kanskje kan du lære å skjære ut blomster fra frukter også. Det er klasser ombord som du kan være med på. Retur til Hanoi flyplass. Flyreise fra Hanoi kl 18.30 til Danang med ankomst kl 19.50.  Vi kjører en halvtime før vi ankommer Palm Garden Resort i Hoi An. (Brunch)

  Palm Garden Resort, Hoi An, superior rom.

  Stranden ved Palm Garden Resort.

 • Første dagen her er fridag til avslapping og sortere inntrykk. 21. februar blir det sightseeing. Dette er en fin, liten og genuin by som står på verdensarvlisten. Lett å kose seg her! I løpet av dagen ser vi Museum of Trade Ceramics, Chua Ong Pagoda, Old Tam Ky House og den Japanske Bro. Lunsj blir servert på en god restaurant og ettermiddagen står til egen disposisjon. Lunsj inkludert denne dagen, og ellers er kun frokost inkludert. (F)

  U029.Hoi An ancient town

  Hoi An

  Hoi An, Vietnam - OrkidéEkspressen

  Gatebilde i Hoi An

 • Vi forlater Hoi An og besøker Cham  skulptur museum og Marble Mountains ved Danang. Lunsj serveres underveis og vi nyter utsikten over flott natur på vår vei før ankomst Hue. Her sjekker vi inn på Imperial Hotel i delux riverview rom for to netter. (F,L)

  Hue.

   

   

 • Vi bruker dagen til å utforske  Hue. Det blir båttur på Parfymefloden for å besøke nydelige Thien Mu pagoden. Videre ser vi citadellet og kongegravene. En riktig innholdsrik dag. Lunsj inntas på lokal restaurant. Dagens middag er Royal Dinner på Imperial Hotel hvor man bor. (F,L,M)

  Parfymefloden i Hue

  Hue Citadel

  Hue Citadel

 • Frokost på hotellet og en rolig formiddag. Det blir transport til flyplassen og flyreise fra Hue kl. 13.15 med ankomst Ho Chi Minh Byen kl 14.45. Her kjører vi direkte til hotellet vårt for de neste 3 netter, Edenstar Saigon Hotel. (F)

  Ho Chi Minh Byen – trafikk og motorsykler

 • Vi starter dagens sightseeing alt kl 08.00. Turen går til Cu-Chi tunnelene litt nordvest for Ho Chi Minh City. Vietcong soldatene bodde her og hadde et helt samfunn under bakken under Vietnamkrigen. Besøk nede i tunnelene er mulig, men vi anbefaler det kanskje ikke til de som har klaustrofobi. Lunsj inntas samlet på en lokal restaurant. Om ettermiddagen blir det spasertur i sentrum og  vi får se det kjente postkontoret, Notre Dame Cathedralen og vi besøker krigsmuseet og et sted de lager lakkarbeider. (F,L)

  Ho Chi Minh City, Saigon, Vietnam - OrkidéEkspressen

  Ho Chi Minh City

  Cu Chi-tunnelene.

   

 • Tidlig start på dagens utflukt ut til Mekongdeltaet. Vi kjører fra hotellet kl 08.00. Mekongdeltaet regnes som Vietnams kjøkkenhage, her leves livet både i og på vann. Turen starter med det fargerike flytende markedet, vi passerer båter fulle av frukt og grønnsaker. I løpet av dagen ser vi også forskjellige små fabrikker hvor de fremstiller varer basert på råvarer som dyrkes her. Lunsjen blir servert svært lokalt.  Det er imponerende å se det grønne landskapet og de små øyene. Vi ser bonsaihager og frukthager og blir med en robåt på kanalene. En dag full av inntrykk. Vel tilbake i Saigon skal på Bonsai Dinner på Saigon River. (F,L,M)

  Rismarker Mekongdeltaet

  Rismarker Mekongdeltaet

  Mekongdeltaet – handel fra båtene

 • Frokost og en rolig morgen. Kl 18.00 blir vi hentet og kjører til flyplassen med stopp underveis. Kl. 20.55 letter vi med Thai Airways fra Ho Chi Minh Byen eller Saigon som mange fortsatt kaller byen, Vi setter kursen mot Bangkok der vi lander kl. 22.20 og bytter fly for videre reise rett etter midnatt. (F,flymåltid)

 • Thai Airways  tar av fra Bangkok kl. 00.20 for videre reise og vi ankommer Oslo kl. 06.50 lokal tid.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: