Har du lyst til å tilbringe julen i varme strøk? Denne turen gir deg en god blanding av opplevelser og solrike dager på Phu Quoc. Dette er så langt bort fra norsk julefeiring som du kan komme!

Turens høydepunkter:

• Historiske Ho Chi Minh med krigsmuseet
• Cu Chi tunnelene
• Drink på byens høyeste utendørs bar
• Båttur med overnatting på mektige Mekong
• Øya Phu Quoc , en perle i Siam-bukta
• Gallamiddag nyttårsaften
• Sol og avslapping

Julefeiring på Mekong er akkurat så eksotisk som du kan tenke deg. Denne turen byr på en fantastisk opplevelse i jule– og nyttårshøytiden. Ho Chi Minh-byen viser seg frem med brede boulevarder og uvant trafikk. Det blir et spennende møte med Østen og det blir utflukter til både Cu Chi tunnelene og Mekongdelta. Du kommer tett på folkelivet i løpet av vårt elvecruise om bord på en tradisjonsrik båt på den mektige Mekong. Her kan du nyte solnedgangen over Mekong på juleaften fra en god stol på båtdekk. Båtens dyktige guide byr på flotte besøk både til lands og til vanns. Videre flyr vi til den genuine øya Phu Quoc , der romjula og nyttårsaften nytes ved havet på deilige Dusit Princess Moonrise Beach Resort.

Prisen inkluderer:
Flyreisen Oslo – Ho Chi Minh-Oslo med Thai Airways
Flyreisen Ho Chi Minh—Phu Quoc v.v. med Vietnam Airlines
3 netter på Grand Silverland Hotel, premier rom, Ho Chi Minh
1 natt ombord på Bassac Boat, TransMekong
7 netter på Dusit Princess Moonrise Resort, Phu Quoc, delux garden view rom
11 frokoster, 2 lunsjer og 2 middager, flymåltider
Elvecruise, entreer og utflukter som nevnt i program
Engelsktalende guide på rundturen, ikke på badeferien

Vi tar forbehold om prisendring som følge av økte skatter og avgifter eller valutaendringer.

NB: Lokalguiden står fritt til å endre rekkefølgen i programmet.

 • Avreise fra Oslo Lufthavn kl. 13.30 med Thai Airways til Bangkok. Her skal vi bytte fly neste morgen (flymåltider)

   

 • Kl. 06.20 lander vi i Bangkok og bytter fly. Kl. 07.45 letter vi for den korte etappen til Ho Chi Minh der vi lander kl. 09.15. Her står vår vietnamesiske engelsktalende guide og venter på oss i ankomsthallen. Vi lærer litt av byen å kjenne med en liten rusletur der vi ser de viktigste bygninger og severdigheter. Ikke minst skal vi lære oss hvordan vi krysser gaten i dette kaoset av trafikk. På ettermiddagen besøker vi krigsmuseet før vi sjekker inn på Grand Silverland Hotel. Resten av ettermiddagen til egen disposisjon og vi samles til en velkomstmiddag (flymåltider, M)

 • Vi spiser frokost før vi drar på tur ut av byen. Vi kjører gjennom skoger av gummitrær og nyter synet av landsbyliv før vi kommer til  Tay Ninh der vi  besøker det spesielle Cao Dai tempelet. Dette til ære for en tro som vel er mer som en filosofi enn en religion. Vi skal  overvære en av dagens seremonier. Vi fortsetter videre til Cu Chi tunnelene, hvor Vietcong regjerte for noen tiår tilbake. Sterke inntrykk kommer innpå oss. Lunsj inntas i fellesskap i løpet av dagen mens middag er på egenhånd. (F,L)

   

  Cu Chi-tunnelene.

 • Hele dagen til egen disposisjon, mens de som ønsker kan være med guiden til en av byens høyeste utendørsbarer, Chill som ligger en kvarters gange fra hotellet vårt. Her er det stemningsfullt å nyte en cocktail ved solnedgang (til egen kostnad).

   

 • Om morgenen kjører vi fra Ho Chi Minh City til Mekong Deltaet. Her går vi om bord i båten vår. En velkomstdrink blir servert sammen med introduksjonen av skipet og mannskap. Ferden går via flere elver og kanaler. Finn deg gjerne en god stol på øvre dekk og nyt synet av rismarker, sukkerroe-marker og dette gedigne matfatet som området er. Vi kaster anker på ettermiddagen og går i land og opplever dette fredelige jordbruksområdet. Vi nyter solnedgangen fra dekket på båten vår. En nydelig middag venter senere på kvelden. Lugarene har dusj og toilett. (F,L,M)

   

 • Stå opp med solen og kjenn på atmosfæren mens dere cruiser på Mekong og passerer flytende markeder. Vi ser barn som bader ved de små landsbyene, og vi får se nærmere på lokalt håndverk.  På formiddagen sjekker vi ut fra skipet og ferden går med buss tilbake til Ho Chi Minh. Her blir det en kort flyvning over til øya Phu Quoc hvor vi blir hentet og kjørt til skjønne Dusit Princess Moonrise Beach Resort and Spa (F)

  Frokost på Bassac Boat

  På vei til flytende markedet med varer

 • Vi nyter oppholdet i gode delux rom med hageutsikt og med kort vei til stranden. Her er det bare å senke skuldrene og nyte det gode liv. Hotellet har gode restauranter både innendørs og utendørs. Barer og basseng. Hotellets spa er populært og det er lurt å bestille time på forhånd. Nyttårsaften blir det en gedigen gallamiddag og underholdning.  Ved hotellet kan du rusle lange turer på den lange stranden, nyte kveldene i vannkanten og bare nyte livet. Hotellet scorer høyt på service og her er det bare hyggelig å være.  Man skal være oppmerksom på at mange fra personalet er personer som har vokst opp på øya og som er opplært på hotellet. De kan derfor ha litt vanskelig med å forstå engelsk enkelte ganger. Merk at det i jul- og nyttårshøytiden kan bli ganske høylydt utover kveldene (F, Gallamiddag nyttårsaften inkludert)

  Dusit Princess Moonlight Beach Resort, garden deluxe rom

  Dusit Princess Moonlight Beach Resort, litt av bassengområdet

  Dusit Princess Moonlight Beach Resort

  Øya Phu Quoc er en perle og her er lite vestlig innflytelse. Ca 10 km fra hotellet finner du hovedbyen med flere restauranter, et lite marked og folkeliv. Ellers kan du fint leie sykkel på øya og du kan besøke en pepperplantasje, eller fiskeoljeforedling. Det produseres ekte perler her også. Hotellet er behjelpelig med å organisere utflukter både til lands og til vanns.

  Fargerike fiskebåter på Phu Quoc

  Fra perlefarm på Phu Quoc

 • Vi kan nyte en rolig formiddag før vi får transfer til flyplassen for flight kl. 14.35 tilbake til Ho Chi Minh. Her bytter vi til internasjonal terminal og sjekker inn på nytt for flyvningen med Thai Airways kl. 20.10 mot Bangkok. Her blir det flybytte.  (F/flymåltid)

   

   

 • Flybytte og vi letter rett etter midnatt, kl. 00.20 med kurs for Oslo Lufthavn, der vi skal lande kl. 06.50 lokal tid. (flymåltider)

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev