The Slate – et helt spesielt hotell

Reise og opphold på særegne The Slate med overnatting i D-Buk Suite.

The Slate er et stort og helt spesielt 5-stjerners resort. Alle rommene er suiter og har sin helt egne stil med industrielt preg. De frodige hagene gjør at man er veldig privat selv om det er et stort hotell. Det finnes seks restauranter i hotellet, alle gir en helt spesiell og unik opplevelse. For å komme til den ene restauranten må man ta en liten ferge. Hotellet ligger på Nai Yang Beach et kvarters kjøring fra flyplassen i Phuket. Rett ved stranden er det et lite sentrum hvor man kan handle nødvendige artikler. For den som ønsker et avslappende ferieopphold i en opplevelse av et resort anbefaler vi å ta turen til The Slate. Anlegget har tre basseng hvorav det ene er for familier. Barna vil også elske å være her. Siden bassengene er så adskilt er det likevel fullt mulig å finne rolige og avslappende steder.

I hotellet finnes mange spesielle detaljer fra tiden det var fabrikk her som tilvirket hermetikkbokser. Gamle effekter fra industriden utgjør i dag kunstneriske innslag rundt omkring i de forskjellige restaurantene og rommene.

Ønskes en kombinasjon med andre steder i Thailand eller du ønsker reisen utvidet, eller kortere – ta kontakt for et tilbud. Vi skreddersyr din reise.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Phuket tur-retur med Thai Airways.
10 netter på The Slate i D-Buk Suite inkludert frokost.
Privat transport flyplass – hotell t/r.

Merk at du må regne med høyere priser for reise i vinterferien og påsken. For reiser i julen, spør oss om pris.
Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

D-Buk Suite

 

D-Buk Suite badekaret

D-Buk Suite balkongen

Oppgraderingspriser: 
Tillegg for Pool Suite: ca. kr 6 000,- pr person i 10 netter.

Pool suite

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for perioden rundt vinterferien og påsken da flyprisene kan være høyere på grunn av stor pågang. Dette tilbudet baserer seg på at man bestiller minimum 60 dager før avreise. Høyere pris kan forventes ved bestilling tettere på avreise.

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud. Dette er et reisetilbud med fleksibel ut- og hjemreise. Vi skreddersyr din reise!

Restauranten Black Ginger

 

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: