Thailand – rundtur og strand

Vår guide Chong er klar til å vise deg godbitene av landet sitt. En god kombinasjon av opplevelser i nord og badeferie!

Turens høydepunkter:

Bangkok by night og middagscruise
Togmarked og flytende marked
Wat Po tempelet
Gyldne Triangel i Nord-Thailand
Rismarker
Båtturer og elefanter
Det hvite tempel
 Opiumsmuseum
Karen-folket med langhalsdamene
Badeferie i Cha Am ved Siambukta
Guiden Chong snakker godt svensk. Han er med på rundturen før badeferien.

Denne turen gir deg bare godbiter i Smilets Land. Du får se ”Bangkok by night” på middagscruise på Chao Praya elven, en stemningsfull kveld. En elvetur hvor du kommer tett på befolkningen og Wat Pho tempelet er helt annerledes og spennende. Du får se et marked på togskinner, jordbruksområder og flytende marked. I Nord-Thailand får du se Det Gyldne Triangel og et helt spesielt kritthvitt tempel. Besøket hos en elefantcamp er en morsom opplevelse. Vi tror du blir imponert over langhalsdamene som også holder til utenfor Chiang Mai. Etter en opplevelsesrik rundtur venter et  deilig strandopphold på 7 netter på gode Methavalai Hotel  i Cha Am.

Prisen inkluderer:
Flyreisen med Emirates Oslo—Bangkok med retur
Flyreisen Bangkok—Chiang Rai med Bangkok Airways
Flyreisen Chiang Mai—Bangkok med Bangkok Airways
Flyskatter
3 netter på LIT Bangkok Hotel i Bangkok
2 netter på The Riverie by Katathani, Chiang Rai
3 netter på Amora Tapae Hotel, Chiang Mai
7 netter på The Cha Am Methavalai Hotel, Cha Am
Sen utsjekking i Cha Am
Skandinavisktalende guide på rundturen
Entreer, båttur og besøk som beskrevet i program
Flymåltider, 15 frokoster, 5 lunsjer, 2 middager

Guiden Chong snakker godt svensk.
Han er med på rundturen før badeferien.

 • Flyreise fra Oslo Lufthavn kl. 14.10 med kurs for Dubai der vi lander kl. 23.55 og det blir flybytte. (Flymåltider)

   

 • Vi lander kl. 12.05 og kjører til vårt flotte hotell sentralt i Bangkok. Vi blir møtt på flyplassen av vår guide Chong. Det er bare å kose seg på hotellet, enten man vil ta seg en strekk på senga eller ved bassenget. På kvelden skal vi på båttur på den store Chao Praya-elven og vi opplever Bangkok by night mens vi nyter en god middag. (flymåltider, M)

  Wat Arun og en an middagscruisebåtene i Bangkok

   

 • I dag skal vi se Wat Po, en av de nydeligste templene i Thailand. Her finner vi også Den Liggende Buddha. Turen fortsetter i longtailbåt på den travle elva og vi ser hvordan folk bor langs kanalene og kan beundre orkidéer og se litt jordbruk. Et spennende besøk i et kunstnerhus blir det også. (F)

  Bangkok kanaler

 • Vi besøker et  matmarked på togskinner! Her får du innblikk i hvordan det fungerer. Turen fortsettes på Damnoen Saduak—et flytende marked med fascinerende handelsliv. Vi finner en lokal restaurant hvor vi spiser lunsj før vi drar tilbake til hotellet vårt. (F,L)

  Togmarkedet

   

   

 • Vi flyr opp til Chiang Rai i det gyldne triangel, et myteomspunnet område hvor opiumstrafikken skapte et dårlig rykte. Her sjekker vi inn på The Riverie by Katathani Resort. Kveldens middag inntas på en herlig restaurant ved Kok-elva. (F,M)

  Det gylne triangle fra Thailandsk side.

 • Vi nyter dagen i dette naturskjønne området, ser gamle opiumsmarker og beundrer Mekong som flyter så stille gjennom dalen. Det blir besøk i opium-museet. Vi ser rismarker og lærer om plantingen. Lunsj inntas underveis før vi besøker en Karen Long Neck landsby. Utpå kvelden besøker vi nattmarkedet.  (F,L)

  Langhals damer i arbeid

 • Vi tar bussen sørover mot Chiang Mai. Underveis skal vi på båttur på Kok-elven vi besøker lokale landsbyer. Her er det muligheter for å glede noen nye venner om du har skrivesaker eller klær å gi bort. Underveis stopper vi ved det helt unike hvite tempel. Vi bor på Amora Hotel i Chiang Mai i 3 netter. (F,L)

  Landsby utenfor Chiang Mai

 • Det genuine Thailand oppleves på landsbygda hvor vi blir bedre kjent med en lokal familie. Vi tar først tog og så sykler på landeveiene en kort strekning (de som ikke vil sykle, blir kjørt). Her lærer vi om bondeyrket, plukker urter og blir med på matlaging og lunsjen nytes her. Videre besøkes småskalabedrifter som lager batikk, bomull og syr klær. (F,L)

 • Vi besøker en elefantcamp som tar godt var på disse fantastiske dyrene. Her kan du bli med og fore med sukkerroer og bli med å bade dem. Lunsj inntas her i flotte omgivelser. Videre besøker vi et håndverkssenter før vi tar kvelden. (F,L

  Chong og elefantene

 • Etter frokost på hotellet kjører vi til flyplassen og forlater Nord-Thailand for denne gang. Kl 10.10 flyr vi til Bangkok hvor vi lander kl 11.35. Da venter en tre timers kjøretur på gode veier frem til kysten. Her skal vi bo i 7 nette  på The Cha Am Methavalai Hotel.

  Methavalai Cha Am Hotel

   

 • På vestkysten av Siambukta, ca. tre timer fra Bangkok, ligger badestedet Cha Am. Et typisk thai feriested i betydningen; det er mange thaier som reiser hit i helger og helligdager. Da livner Cha Am til med piknik på stranda om dagen, beachparty og gitarspill om kvelden. Cha Am har en uformell og trivelig atmosfære og et behagelig prisnivå. Svært karakteristisk for Cha Am er sykkelutleierne som har sykler både for to, tre og flere personer.

  Det finnes noen skreddere her, men ellers selges det stort sett  det man trenger for en vellykket dag på stranda. Skal man på shopping bør man dra inn til Hua Hin 30 kilometer lenger sør. Oppholdet er på egen hånd uten guide. Her skal vi bo i 7 netter på The Cha Am Methavalai Hotel. (F)

   

 • Hele dagen kan benyttes i Cha Am. Vi har sen utsjekking fra hotellet slik at du beholder rommet til avreise. Bussen henter gruppen kl. 19:00 og turen går så tilbake til flyplassen i Bangkok og innsjekking. Flyet har avgang kl 02.00. (F)

   

 • Flyreisen går fra Bangkok kl. 02.00 til Dubai kl 06.00 og det blir flybytte. Videre kl. 07.45 til Oslo Lufthavn der man lander kl.12.00 (flymåltider). Lokale tider er oppgitt, tidsforskjellen er 6 timer.

   

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev