Vår populære svensktalende guide Chong er klar til å vise deg godbitene av landet sitt. Du får se ”Bangkok by night” på middagscruise på Chao Praya elven. En elvetur hvor du kommer tett på befolkningen og Wat Pho tempelet. Du får se et marked på togskinner, jordbruksområder og flytende marked. I Nord-Thailand får du se Det Gyldne Triangel, et kritthvitt tempel og turen går over grensen til Burma med tuktuk og landsbybesøk. Besøket hos en elefantcamp er en morsom opplevelse. Vi tror du blir imponert over langhalsdamene som også holder til utenfor Chiang Mai. Etter en opplevelsesrik rundtur venter et opphold på stranda i Cha Am.

Reiseleder på rundturen er vår dyktige thailandske guide Chong som snakker flytende svensk. Vi kan trygt si at han er vår mest populære guide. På badeferien er det ikke guide, der har man tiden til egen rådighet.

Rabatt for barn under 12 år i ekstraseng i foreldrenes dobbeltrom: – kr 9 500,- (kun 1 barn).  Ved påmelding skriv fullstendig navn og fødselsdato/år for barnet under tilleggsopplysninger. Hvis det er flere barn, be om pris.

Prisen inkluderer:

Flyreisen med Thai Airways Oslo—Bangkok med retur
Flyreisen Bangkok—Chiang Rai
Flyreisen Chiang Mai—Bangkok
Flyskatter
3 netter på Rembrandt Hotel i Bangkok
3 netter på Imperial River House Resort, Chiang Rai
2 netter på Amora Hotel, Chiang Mai
5 netter på The Cha Am Methavalai Hotel, Cha Am
Tidlig innsjekk i Bangkok
Sen utsjekking i Cha Am
Skandinavisktalende guide på rundturen
Entreer, båttur og besøk som beskrevet i program
Flymåltider, 13 frokoster, 5 lunsjer, 4 middager

Reisen avsluttes på stranden i Cha Am.

 • Flyreise med Thai Airways kl. 13.30 fra Oslo Lufthavn. Det er bare å slappe av, se en film og nyte den mat og drikke som blir servert (flymåltider).

 • Vi blir møtt på flyplassen av vår guide Chong og kjører så til Rembrandt Hotel der vi skal bo i superior rom de neste 3 nettene. Vi har inkludert tidlig innsjekking. Det er bare å kose seg på hotellet, enten man vil ta seg en strekk på senga eller ved bassenget. På kvelden skal vi på båttur på den store Chao Praya-elven og vi opplever Bangkok by night mens vi nyter en god middag. (flymåltider, M)

  Rembrandt Hotel i Bangkok.

 • I dag skal vi se Wat Po, et av de nydeligste templene i Thailand. Her finner vi også Den Liggende Buddha. Turen fortsetter i longtailbåt på den travle elva og vi ser hvordan folk bor langs kanalene og kan beundre orkidéer og se litt jordbruk. Vi ser det royale båtmuseum før vi avslutter for dagen. (F)

  Wat Pho.

  En av mange pendlerbåter på Chao Phraya-elven.

 • Vi kjører sørover og kommer til togmarkedet ,som virkelig er noe for seg selv. Dette er altså et matmarked på togskinner! Her får du innblikk i hvordan det fungerer. Turen fortsettes på Damnoen Saduak—et flytende marked med fascinerende handelsliv. Vi benytter en longtailbåt på elven og kanalene her og ser hvordan folk bor og lever her ved elven. Vi finner en lokal restaurant hvor vi spiser lunsj før vi drar tilbake til hotellet vårt. (F,L)

  Togmarkedet i Mae Klong er et av de mest fascinerende markedene i Bangkok.

  Det flytende markedet i Damnoen Saduak.

 • Vi flyr opp til Chiang Rai i det gyldne triangel, et myteomspunnet område hvor opiumstrafikken skapte et dårlig rykte. Her sjekker vi inn på Imperial River House Resort and Spa. Kveldens middag inntas på en herlig restaurant ved Kok-elva. (F,M)

 • Vi nyter dagen i dette naturskjønne området, ser gamle opiumsmarker og beundrer Mekong som flyter så stille gjennom dalen. Det blir besøk i opium-museet. Vi ser rismarker og lærer om plantingen av ris. Lunsj inntas underveis før vi besøker en Karen Long Neck landsby, dere har kanskje hørt om damene med alle ringene rundt den lange halsen sin? (F,L)

  Det gylne triangle sett fra Thailandsk side. Den mektige Mekong-elven skiller landene.

 • Vi kjører til grensen mot Myanmar som krysses utpå formiddagen. Her ser vi landsbyliv og kommer tett på folkelivet. Vi benytter den lokale transporten tuk-tuk. Lunsj inntas på en lokal restaurant før vi  besøker det spektakulære White Temple i Thailand. På kvelden tar vi en tur på det kjente nattmarkedet i Chaing Rai. (F,L)

  White Temple

  Nattmarkedet i Chiang Rai. 

   

 • Vi tar bussen sørover mot Chiang Mai. Underveis skal vi på båttur på Kok-elven, vi besøker lokale landsbyer  og nyter den vakre naturen. Vi bor på Amora Hotel i Chiang Mai i 2 netter. (F,L)

  Båttur på Kok-elven.

   

 • En spennende dag med jungelbesøk på en elefantcamp som tar vare på unge elefanter. Her  kan du få gå tur med elefantene til skogen der de får sukkerrør, og du kan være med og bade dem. Etter lunsj besøker vi et håndsverks-senter og lærer om hvordan de lager sølvsmykker og produkter fra silke.  På kvelden spiser vi Lanna middag og får se tradisjonell dans. (F,L,M)

  Elefanter elsker å bade

 • Etter frokost flyr vi til Bangkok og får transport ned til Cha Am ved kysten. Her skal vi bo på The Cha Am Methavalai Hotel i 5 netter. (F)

  The Cha Am Methavalai Hotel

   

  The Cha Am Methavalai Hotel

 • På vestkysten av Siambukta, ca. tre timer fra Bangkok, ligger badestedet Cha Am. Et typisk thai feriested i betydningen; det er mange thaier som reiser hit i helger og helligdager. Da livner Cha Am til med piknik på stranda om dagen, beachparty og gitarspill om kvelden. Cha Am har en uformell og trivelig atmosfære og et behagelig prisnivå. Svært karakteristisk for Cha Am er sykkelutleierne som har sykler både for to, tre og flere personer.

  Det finnes noen skreddere her, og ellers selges det stort sett  det man trenger for en vellykket dag på stranda. Skal man på shopping bør man dra inn til Hua Hin 30 kilometer lenger sør. Oppholdet er på egen hånd, men vi samles til avskjedsmiddag siste kvelden, dag 14.

  Cha Am

   

 • Hele dagen kan benyttes i Cha Am. Bussen henter gruppen ca kl. 17.00 på kvelden og turen går så tilbake til Bangkok Airport og innsjekking. (F)

   

 • Vi letter med Thai Airways kl 00.20 lokal tid med kurs for Oslo Lufthavn der vi lander kl. 06.50 norsk tid (flymåltider).

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev