En måned med deilig klima og sand mellom tærne.

Cha Am er et populært feriested og har en uformell atmosfære. Byen ligger 2,5 timers kjøretur sør for Bangkok ved vestkysten av Siambukta. Denne lille byen tiltrekker seg mange nordmenn i løpet av en kald vinter, og det er rimelig å leve her. Vi bor nær stranden, med koselige restauranter og butikker i spaseravstand fra hotellet. Om du skulle bli rastløs i løpet av oppholdet, er det fullt mulig å melde seg på utflukter som kjøpes på stedet.

Seniordansen med vår utmerkede danseinstruktør Haldis, er blitt en stor suksess! Hun arrangerer seniordans i en periode hver vinter, 5 dager pr. uke på Long Beach Hotel.  Du som reiser med OrkideEkspressen betaler ikke noe ekstra for denne servicen. Haldis arrangerer ettermiddagsdans 5 dager pr. uke fra 13. januar til 20. februar.

Turen går direkte Oslo—Bangkok med Thai Airways begge veier.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Bangkok med Thai Airways t/r
Flyskatter
28 netter med frokost på Long Beach Cha Am Resort i dobbeltrom
2 middager i Cha Am
Transport flyplass – hotell t/r
Seniordans med instruktør i perioden 13. jan-20. febr.
Sen utsjekk hjemreisedagen er inkludert

Priser:
Pr person i delt dobbeltrom kategori superior:      kr 17 650,-
Pr person i delt dobbeltrom kategori deluxe:          kr 19 250,-
Enkeltromstillegg superior/deluxe:                          kr 7000,-/8800,-
Pr person i delt dobbeltrom kategori juniorsuite: kr 23 550,-
Pr person deluxe rom Tara Mantra:                             kr 21 850,-

Sen utsjekking fra rommet hjemreisedagen er inkludert i prisen!

Om Cha Am:
På vestkysten av Siambukta, 175 kilometer, ca. tre timer fra Bangkok med bil ligger badestedet Cha Am. Et typisk thai feriested i betydningen; det er mange thaier som reiser hit i helger og helligdager. Da livner Cha Am til med piknik på stranda om dagen, beachparty og gitarspill om kvelden. Cha Am har en uformell og trivelig atmosfære og et behagelig prisnivå, både på mat og overnatting. Svært karakteristisk for Cha Am er sykkelutleierne som har sykler både for to, tre og flere personer.

Det finnes noen skreddere her, men ellers selges det stort sett badeballer, baderinger, bøtte og spade, saronger shortser og plastsandaler, alt man trenger for en vellykket dag på stranda. Skal man på shopping bør man dra inn til Hua Hin 30 kilometer lenger sør. Man har tilgang til de samme utfluktene fra Cha Am som fra Hua Hin, og området rundt Cha Am og Hua Hin har flere golfbaner.

Når hverdagen kommer drar thaiene tilbake til Bangkok, de rullende gatekjøkkenene pakker sammen og roen senker seg over Cha Am, helt til neste helg.

Nyheter:
Long Beach vil i løpet av 2019 oppgradere internett over hele hotellet.

  • Dag 1: Avreise fra Oslo og Gardermoen  kl. 13.30 direkte til Bangkok med Thai Airways (flymåltider)

  • Vi lander i Bangkok kl. 06.20 lokal tid (klokken flyttes 6 timer frem). Etter passkontroll og bagasjeutlevering står bussen klar for å kjøre oss ned til Cha Am. Kjøreturen tar ca. 2,5 timer. Innsjekking på Long Beach Cha Am Hotel hvor vi skal bo i 28 netter. Et populært turistklassehotell sentralt i Cha Am. Dette har vært vår bestselger i Cha Am lenge og mange kommer tilbake til dette hyggelige hotellet år etter år. Som ellers i Cha Am må man også her krysse veien for å komme til stranden. Alle rom har en liten balkong. Bassenget ligger i 3. etasje, og her kan det bli ganske varmt. Hotellet har også sjømatrestaurant nede på stranda og solstoler for hotellets gjester. Vi kan velge mellom superiorrom, deluxrom og juniorsuite. Bestill i tide slik at du får den romkategorien du ønsker. Vi blir ønsket velkommen til en felles middag denne første kvelden.

  • Alle dager er fri til bading og avslapping eller turer på egenhånd. En engelsktalende representant fra vår samarbeidspartner vil ha treffetider på hotellet. Du kan bestille utflukter og sightseeingturer til blant annet broen over Kwai, Khao Sam Roi Yod nasjonalpark, elefantridning, bysightseeing i Hua Hin eller Bangkok. Dette kan du kjøpe mens du er der nede.
    Cha Am er et typisk badested med lang strand, små butikker, spisesteder, skredder, massører, minibanker og ellers det man trenger. Prisnivået her er gunstig. Hotellet har solstoler på stranden som fritt kan benyttes av hotellets gjester.

  • Vi samles til en avskjedsmiddag.

     

  • Hele dagen til rådighet før det er på tide å reise til flyplassen.  Rommene beholdes frem til avreise. Bussreise fra Cha Am kl 17.00 til flyplassen i Bangkok. Flyet går rett etter midnatt.

  • Flyvning fra Bangkok kl. 00.20 med Thai Airways mot Oslo der vi lander kl. 06.50 lokal tid. (flymåltider)

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: