Reise og opphold til den vakre Tubkaak-stranden i Krabi med overnatting på Tubkaak Boutique Resort.

Tubkaak Boutique Resort holder 4+ stjerner, med beliggenhet på den nydelige Tubkaek-stranden. Fra stranden har man utsikt mot Krabis kalksteinsøyer, og på ettermiddagen byr Tubkaak på Krabis aller vakreste solnedganger. Hotellet er intimt og stemningsfylt med kun 49 rom, ideelt for en romantisk ferie med din kjære.

Tilbudet gjelder for 7 overnattinger, men kan selvsagt utvides. Ønskes en kombinasjon med Bangkok eller noen av de andre destinasjonene i sør, så står vi til tjeneste med det også. Vi skreddersyr din reise!

> Les mer om vårt Thailand Exclusive-program her!

Veilendende priser:
1. nov – 15. des: fra kr 17 500,- pr person.
15. des – 9. jan: kontakt oss for priser.
10. januar – 31. mars: fra kr 18 200,- pr person.

Ønsker du et stopp i Bangkok? – Se vår Bangkok Exclusive-pakke:

Prisen inkluderer: 
Flybilletter med Thai Airways fra Oslo til Krabi tur-retur.
Opphold på Tubkaak Boutique Resort i 7 netter med frokost i et Superior-rom.
Transfer til og fra hotellet (hotellets fellestransport).
En 60-minutters massasje for to personer.*
En tre-retters middag (thai-mat) for 2 personer.*

*Eksklusive bonusfordeler for reisende med OrkideEkspressen. OBS! Gjelder ved minimum 7 netters opphold. OBS! Bonusfordelene gjelder ikke for opphold i perioden 21. desember 2018 – 10. januar 2019.

Prisene gjelder pr person og er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Kontakt oss for singleromstillegg og utvidelse av oppholdet. Reisen foregår med rutefly, så vi tar forbehold om ledig kapasitet og at man må opp i pris for å få plass. For reise i julen gjelder egne priser.

Superior- og Deluxe-rommene ligger ved bassengområdet.

Superior-rom, Tubkaak Boutique. 

Superior og Deluxe-rommene befinner seg i bygninger med 4 enheter hver. Superior-rommene befinner seg i 1. etasje mens Deluxe-rommene er i 2. etasje. Rommenes størrelse er 40 m² med balkongen. OBS. Merk at et fåtall rom ikke har balkong. Vi forespør alltid rom med balkong/terrasse. Både Sea View-rommene og Beach Pool Villaene ligger nede ved stranden. Sea View-rommene er på 60 m² mens Beach Pool Villa er på 130-145 m² med utearealet. Merk at utsikten kan være noe begrenset da rommene ligger litt tilbaketrukket til i hagen.

Oppgraderingspriser:
Oppgradering til Deluxe: ca. kr 1 800,- pr person i 7 netter.
Oppgradering til Sea View: ca. kr 4 600,- pr person i 7 netter.
Oppgradering til Beach Pool Villa: ca. kr 12 400,- pr person i 7 netter.

Sea View-rommene i hagen nede ved stranden. 

Fly – Oppgradering og tilslutningsbilletter:
Ønsker du bedre komfort på flyreisen, så er vi også behjelpelig med oppgradering til businessklasse. Vi samarbeider med de fleste flyselskapene som flyr østover og vi hjelper deg med å finne den beste prisen og ruten. Ønsker du å spare litt, hvorfor ikke oppgradere kun ene veien? For reise fra andre byer enn Oslo – kontakt oss for priser på tilslutningsbilletter.

Et opphold i Krabi lar seg lett kombinere med Koh Lanta, Phuket eller andre destinasjoner i sør. Vi står også til tjeneste om du ønsker et stopp i Bangkok eller du ønsker å oppleve Nord-Thailand.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken. For reise i julen gjelder egne priser. Kontakt oss for priser.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev