Startpakke til Bangkok for høsten. Inkludert i pakken er flybilletter på direkteruten med Thai Airways til Bangkok og 2 netter på 4-stjerners hotell sentralt i Bangkok med transport fra flyplassen.

Merk at tilbudet baserer seg på kampanjebilletter med begrenset antall billetter. Prisen gjelder for nye bestillinger og er gyldig for avreise 1. august – 30. september. Returen må være innen 3 måneder etter avreise. Siste salgsdag for kampanjen er 19. juli 2019. Weekendtillegg: For reise fredag – søndag kommer et tilegg på kr 400,-.

For reise seinere på året eller i vinter – ta kontakt! Vi er også behjelpelig med å arrangere resten av ditt opphold.

Tilbudet inkluderer:  
Flybillett fra Oslo til Bangkok tur-retur med Thai Airways.
2 netter på Rembrandt Hotel Bangkok i et Superior-rom inkludert frokost.*

*Inkludert er også tidlig innsjekk eventuelt sen utsjekk – kontakt oss for detaljer.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Enkeltromstillegget er på kr 750,-. Avreise fra andre byer i Norge er mulig mot tillegg.

OBS! For returreisen fra Bangkok er det en del oppbestilt allerede. Fra slutten av august er det enklere å finne rimelige seter også hjem.

Med Thai Airways er alltid måltider, setereservasjon og minimum 20 kilo innsjekket bagasje inkludert i billettprisen. Laveste pris i økonomiklasse gir ikke bonuspoeng. Ønsker du å tjene bonuspoeng på flyreisen eller du trenger å billett med 30 kilo bagasje, så hjelper vi deg med å bestille riktig billett. Thai Airways tilbyr også kampanjepriser til andre destinasjoner i Asia og Australia. Kontakt oss for priser!

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev