Tilbudet gjelder for vinteren 2020 – kontakt oss for reiser i 2021. 

Opplev de spektakulære øyene i det sørlige Thailand og Malaysia kombinert med badeferie på Phuket!

OBS! Tidsbegrenset tilbud – bestill nå og spar over 4 000,- pr person!

Med den elegante seilskuten Star Clipper får du sjansen til å utforske det fantastiske havområdet utenfor Andamankysten ulikt noe annet cruise. Cruiset varer i en uke og det gis rikelig med anledning til å utforske de forskjellige øyene som passeres, som Similan, Koh Rok Nok og Koh Hong m. fl. Enkelte av avgangene gir deg også muligheten til å besøke Langkawi og
kulturperlen Penang i Malaysia!

> Se også vårt pakketilbud til Bali i sommer med Star Clipper.

Dette tilbudet inkluderer overnatting både før og etter cruiset med muligheter for skreddersydde løsninger. Vi lager reisen slik du ønsker!

Cruiset har avgang fra Phuket på lørdager. I denne pakken har vi tatt utgangspunkt i flyreise to dager før cruiset, slik at du får en natt i Phuket for aklimatisering. Tilbake på Phuket venter et badeopphold på Bangtao – en av øyas flotteste strender. Reisen kan utvides og du må gjerne kombinere cruiset med andre hoteller og reisemål i Thailand. Spør oss om råd og tips.

Merk at Star Clipper tilbyr både en nordlig og sørlig rute av dette ukescruiset. Begge alternativene er innom mange av de samme øyene, men nordlig rute snur i Langkawi i Malaysia mens sørlig snur etter et opphold i Penang i Malaysia. Se lenger ned for de forskjellige seilingsrutene.

Avreisedatoer fra Norge – sørlig rute: 16. jan 2020, 30. jan, 5. mar, 19. mar 2020
Avreisedatoer fra Norge – nordlig rute: 23. jan 2020, 4. feb, 25. feb, 12. mar 2020

Veiledende pris: fra kr 33 900,- pr person i delt lugar/rom.*

*Prisen betinger bestilling før 15. februar 2020. Vi tar forbehold om ledig kapasitet.

Prisen inkluderer:
Flybilletter Oslo – Phuket t/r med Thai Airways.
1 natt på Deevana Plaza Patong i et Premier Pool View-rom inkludert frokost.
7 netter på Star Clipper i kategori 4/utvendig lugar inkludert helpensjon (drikke ikke inkludert) og € 50 i kreditt pr person.
4 netter på Best Western Bangtao i et Side Seaview-rom inkludert frokost.
Alt av transport mellom flyplass, hotell og seilskute.

Prisen gjelder pr person i delt lugar/dobbeltrom ved to reisende.

Ikke inkludert:
Drikke i bar og restaurant utenom kaffe, te og vann fra karaffel.
Valgfrie utflukter med guide underveis på cruiseturen.
Tips (€ 8 pr person pr dag).

Lugarene på Star Clipper er i gjennomsnitt på 13-15 m² med air condition, eget bad/toalett, TV/DVD-spiller. Det tilbys både innvendige og utvendige lugarer, samt lugarer med direkte tilgang til dekk. Kategori 4 befinner seg på Commodore-dekket.

Star Clipper og Star Flyer – dekksplan

Oppgraderingspriser cruise: 
Oppgradering til kategori 1: fra ca. kr 5 200,- pr person i 7 netter.

Kategori 1 befinner seg på hoveddekk eller soldekk. Merk at disse lugarene går først, så tidlig bestilling er nødvendig. For oppgradering av hotell eller flyreisen, så kontakt oss for et forslag. Vi hjelper deg med å gjøre reisen så bekvem som mulig.

Typisk lugar ombord Star Clipper i kategori 3 og 4. Merk at enkelte lugarer har twin senger som kan flyttes sammen. 

Seilingsrute – sørlig rute: 
Patong, Phuket – Koh Butang – Penang – Koh Adang – Koh Rok Nok – Phang Nga Bay – Koh Hong – Koh Similan – Patong, Phuket

Seilingsrute – nordlig rute: 
Patong, Phuket – Koh Surin – Koh Miang, Similan – Hin Daeng – Koh Rok Nok – Langkawi, Malaysia – Koh Kradan – Phang Nga Bay – Koh Hong – Patong, Phuket

Om Star Clipper: 
Star Clipper er 115 meter lang og kan ta opp mot 170 passasjerer. Ombord er moderne fasiliteter. I seilskutens restaurant serveres frokost, lunsj og 5-retters middag til kvelds. I baren får du servert friske drinker dagen lang og på dekk har man to små basseng med plass til å sole seg. Av tilgjengelige vannsportaktiviter tilbys bl.a. snorkling, kajakk og padlebrett. I biblioteket har man tilgang til et par datamaskiner, men merk at bruk av internett er dyrt.

Ombord arrangeres det fellesarrangementer fra morgen til kveld, fra morgentrim til navigeringskurs under stjernehimmelen. Dress code på kveldstid er smart casual.

Star Clipper kan også tilbyr ukescruise mellom Phuket og Singapore, samt cruise ut fra Samui i april. Om sommeren tilbyr Star Clipper ukescruise fra Bali, Indonesia. Søsterskuten Star Flyer og Royal Clipper kan tilby seilinger i Karibia og Middelhavet. Kontakt oss for mer info.

Foto: Terje Engø/REIS.

Hverdagsliv ombord Star Clipper. Foto: Terje Engø/REIS.

I restauranten servereres frokost, lunsj og middag.

Med Star Clipper kan du bl.a. oppleve Koh Hong. Foto: Terje Engø/REIS.

Foto: Terje Engø/REIS.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: