Bli med på en opplevelsesrik reise til Sri Lanka og få med deg den fantastiske Perahera-festivalen!

> Se også vår gruppeavgang til Sri Lanka 19. juni!

Turens høydepunkter:

Det spektakulære klippefortet Sigirya bygget i det 5. århundret
 Elefantsafari i Minneriya National Park
 Grottetempelet i Dambulla
Avslapping og badeferie i Pasikuda ved Det Indiske Hav
Krydder– og urtehage
 Kandy og Buddhas tann i Temple of Tooth
 Den fargerike Peraherafestivalen
Kulturshow
Togtur til Nuwara Eliya – en av verdens vakreste togturer!
Teplantasje
Bysightseeing i Colombo

Sri Lanka har blitt et populært reisemål, ikke minst på grunn av alle opplevelsene og aktivitetene. Perlen i Det Indiske Hav byr på seg selv med smil og gjestfrihet. Mange fargefasetter kan vi sette på øya, fra det asurblå havet til det irrgrønne indre med teplantasjer og jungel. Vi får med oss historie fra første århundre f.Kr i Dambulla. Fantastiske Sigiriya Rock skal bestiges. Vi hygger oss i Kandy og får med oss den årlige Kandy Perahera festivalen, som sikkert vil utfordre både syns- og hørselsansene. En spennende togtur skal vi også få med oss. Vi nyter palmesus og nydelig avslappende tilværelse på stranden ved Pasikuda, der vi skal bo på Amethyst Resort med sin gedigne strand.

Her blir gruppen max 18 personer så vær tidlig ute med bestillingen!

Perahera-festivalen i Kandy blir en av høydepunktene på reisen. 

Prisen inkluderer:
Flyreisen Oslo—Colombo t/r med Emirates via Dubai
Flyskatter
1 overnatting på Jetwing Blue Hotel i delux rom, Negombo
2 overnattinger på Aliya Resort and Spa i delux rom, Sigiriya
6 netter på Amethyst Resort Pasikuda (halvpensjon)
2 overnattinger på Cinnamon Citadel i superior rom Kandy
1 natt på Araliya Green Hills delux rom Nuwara Eliya
2 netter på Jetwing Blue Negombo i delux rom
All transport og entreer nevnt i program
Billett Peraherafestivalen
Alle frokoster, flymåltider, 8 middager, 1 lunsj
Engelsktalende guide på rundturen, ikke under badeferien.

Pris tidlig innsjekking Negombo: kr  2000,- pr. rom.
Vi anbefaler like gjerne å pakke badetøy i håndbagasjen og slappe av noen timer ved bassenget før innsjekking kl. 14.00.

 • Avreise fra Oslo Lufthavn med Emirates kl. 14.30. Flyet lander i Dubai kl. 23.20 lokal tid. Her blir det flybytte. (flymåltid)

 • Videre flyvning kl. 02.35 og vi lander i Colombo kl. 08.35. Etter immigrasjon og stempel i passet møter vi vår lokalguide ute i ankomsthallen. Nå kjører vi direkte til vårt gode hotell i Negombo . Innsjekking fra kl. 14.00 så pakk gjerne badetøyet i håndbagasjen. Du kan også bestille tidlig innsjekking mot tillegg i prisen.Det er fint å strekke seg ut i—og ved bassenget her. Et besøk på fiskemarkedet får vi til på ettermiddagen. På kvelden møtes vi til en velkomstmiddag. (Flymåltider, M)

  Negombo.

 • Etter en god natt kjører vi nordover til Pinnawela der der vi inntar lunsj på en idyllisk restaurant ved elvekanten.  Turen fortsetter og vi nyter natur og alt spennende vi kan se fra bussvinduet. På ettermiddagen ankommer vi området ved Sigiriya. Middag og overnatting på sjarmerende Aliya Resort and Spa 2 netter. (F)

  Pinnawela er et flott sted å bli kjent med den sri lankiske elefanten.

 • På morgenen bestiger vi Sigiriya-fjellet. Historien forteller om visjon, kraft og tragedie, et fort bygd for 1600 år siden. En fin tur som passer for alle som er i vanlig form, og anstrengelsene blir belønnet med å se de fine freskene underveis og utsikten fra toppen av fjellet. På ettermiddagen utforsker vi Minneriya nasjonalpark i jeeper. Her finnes elefantflokker og et yrende fugleliv. Apekatter sitter gjerne i veikanten og titter på oss. (F)

  Sigiriya.

  Polonnaruwa. 

 • Turen i dag går mot kysten og Pasikuda. Men først stopper vi og ser Dambulla tempelgrotter. Et spennende og interessant sted som står på Unesco-listen. Vel fremme i Pasikuda sjekker vi inn på Amethyst Resort, et godt turistklassehotell med en fin sjarme og beliggenhet på ei gedigen strand. Skuldrene kan fint senkes her og det er bare å ta for seg av god mat, hav, sol og strand. (F,M)

 • Det er bare å nyte tilværelsen og området. Sjarmerende, jovialt sted. Her får man best opphold for pengene. For en strand, og bungalow rett ved havet! Ølpub med dart finnes også. Liten lekeplass for de minste. En elv renner rett ved. Enkle rom uten fiksfakseri, men helt greie og stort bad. (F,M)

   

 • Det er bare å nyte tilværelsen og området. Det er mange vannsportaktiviteter å velge mellom for de mest aktive. (F,M)

  Kandy

 • Formiddagen kan fint benyttes i de deilige omgivelsene her på hotellet, eller kanskje ta en liten bytur? På ettermiddagen skal vi overvære den årlige store festivalen Perahera, en eksplosjon i lyd og farger med elefantopptog og flott transport av Buddhas tann. Garantert en uforglemmelig opplevelse!  Her kjøpes dyre billetter til vaklevorne, små tribuner i bykjernen. (F)

 • Etter frokost blir det togtur på oss, så sant det ikke blir en plutselig innstilling. Vi kjører oppover i høyden og besøker en te-plantasje som er så typisk for Sri Lanka – eller Ceylon.  Vi skal bo på Araliya Green Hills Hotel i den gamle britiske kolonibyen Nuwara Eliya (F)

  Togturen til Nuwara Eliya er en av turens desiderte høydepunkter.

   

   

 • Vi kjører  til Colombo der vi får en interessant byrundtur og kanskje mulighet for litt shopping. Avhengig av tiden. Vi skal igjen bo i Negombo på Jetwing Blue. (F)

  Hovedstaden Colombo.

 • Hele dagen benyttes til avslapping før den lange reisen hjem. Sen utsjekking er inkludert. Etter en god og koselig avskjedsmiddag kjører vi siste etappe ut mot flyplassen nærmere midnatt.

 • Emirates letter fra Colombo kl. 03.15 og vi lander i Dubai kl. 06.00 lokal tid. Flybytte. Videre fly kl. 07.25 så det er bare å skynde seg mellom disse flyene. Vi lander i Oslo kl. 12.30.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev