Seychellene – en uke i juniorsuite

Seychellene er selve drømmereisemålet, enten det gjelder bryllupsreise, feiring av merkedager eller rett og slett en deilig ferie.

Constance Ephelia Seychelles ligger på Mahe som er hovedøya og det er her flyplassen ligger. Et deilig sted om du vil unne deg noen avslappende dager. Hotellet er et velholdt og stort resort med bare lave bygninger, her finnes kun en og to etasjes hus. Resortet strekker seg over et stort område med strand på to sider. Constance Ephelia Resort passer for alle, både par og barnefamilier, de har barneklubb. Området er flatt og med gode spaserveier. Siden området er stort føler merker du ikke at det er mange turister der. Hotellets buggybiler henter deg gjerne, det er langt å gå til restauranter eller andre steder på området.

Den ene av to strender på Constance Ephelia, Mahe

ephelia-063

Juniorsuitene på Constance Ephelia er holdt i litt afrikansk stil.

Juniorsuitene har romslige balkonger eller terasser.

Resortet har 7 basseng, alle i moderat størrelse. Langt de fleste foretrekker å bade i sjøen. Det er strand på to sider, så om det skulle blåse på den ene siden, er det gjerne vindstille på den andre siden. I Spa avdelingen benyttes Shiseido produkter.
Constance Ephelia Resort ligger rett ved marine nasjonalpark og Seychellene nationalpark, omgitt av vakker natur til vanns og til lands. Det er en mangrove skog rett ved og et yrende fugleliv.

ephelia-023

De store skilpaddene på øya er et artig innslag.

Inkludert i prisen:
Flyreise med Emirates Oslo – Seychellene t/r
7 netter i juniorsuite på Constance Ephelia
frokost og middag inkludert alle dager
privat transport flyplass – hotell t/r

Prisen gjelder pr person når to reiser sammen og deler rom.

For andre reiseperioder, spør oss om pris.

Flyreisen er i økonomiklasse med anerkjente Emirates fra Oslo til Seychellene, bare med flybytte i Dubai. En behagelig flyreise med svært god service.
Businessklasse på flyreisen er mulig mot et pristillegg på ca kr 28 000 pr person avhengig av hva som er ledig.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev