Seychellene – en uke i juniorsuite

Seychellene er selve drømmereisemålet, enten det gjelder bryllupsreise, feiring av merkedager eller rett og slett en deilig ferie.

Constance Ephelia Seychelles ligger på Mahe som er hovedøya og det er her flyplassen ligger. Et deilig sted om du vil unne deg noen avslappende dager. Hotellet er et velholdt og stort resort med bare lave bygninger, her finnes kun en og to etasjes hus. Resortet strekker seg over et stort område med strand på to sider. Constance Ephelia Resort passer for alle, både par og barnefamilier, de har barneklubb. Området er flatt og med gode spaserveier. Siden området er stort føler du ikke at det er mange turister der. Hotellets buggybiler henter deg gjerne, det er litt avstand å spaserere til restauranter eller andre steder på hotellets området.

Den ene av to strender på Constance Ephelia, Mahe

ephelia-063

Juniorsuitene på Constance Ephelia er holdt i litt afrikansk stil.

Juniorsuitene har romslige balkonger eller terasser.

Resortet har 7 basseng, alle i moderat størrelse. Langt de fleste foretrekker å bade i sjøen. Det er strand på to sider, så om det skulle blåse på den ene siden, er det gjerne vindstille på den andre siden. I Spa avdelingen benyttes Shiseido produkter.
Constance Ephelia Resort ligger rett ved marine nasjonalpark og Seychellene nationalpark, omgitt av vakker natur til vanns og til lands. Det er en mangrove skog rett ved og et yrende fugleliv.

Priser pr person i dobbeltrom, gjelder ved kjøp mer enn 60 dager før avreise:
I perioden 28/4 – 13/7-2020:  kr 19 400,-
I perioden 14/7 – 31/10-2020: kr 22 750,-
I perioden 1/11 – 22/12-2020:  kr 20 850,-

Inkludert i prisen:
7 netter i juniorsuite på Constance Ephelia
frokost og middag inkludert alle dager
privat transport flyplass – hotell t/r

Flyreise kommer  i tillegg, prisen avhenger av hva som er ledig i aktuell sesong. Vi har konkurransedyktige flypriser, er du tidlig ute kan du dra fordel av det. VI gjør oppmerksom på at i populære reiseperioder kan det være færre plasser ledig og derav høyere flypriser tilgjengelig.

Prisen gjelder pr person når to reiser sammen og deler rom.

Dagsutflukt torsdag: «Two Islands Melody from Mahe».
Pris kr 2250,- pr person.
Når du besøker Seychellene er vår anbefaling å oppleve flere øyer. På denne turen besøker du både La Digue og Praslin på en dag med båt.

Bli med på tur til to av Seychellenes berømte øyer, hvor vi tar deg med til det mystiske Vallee de Mai på Praslin først, stedet hvor du finner den dobbelte kokosnøtten «Coco de Mer» som har en meget spesielle form. Denne dalen ble en gang antatt å være stedet for den bibelske Edens hage. Oppdag Seychellenes kultur med et kort besøk på Praslin-museet før turen går videre med en liten smak av eventyr. Dere seiler med en tradisjonell skonnert til naboøya La Digue. Ved ankomst blir dere tilbudt forfriskende, nyplukkede kokosnøtter før det blir besøk på plantasjen L’Union Estate.  Man får høre om livet på plantasjen og dere får se det gamle plantasjehuset. Her vil dere også møte de store skilpaddene som lever her. Neste stopp er den verdensberømte stranden Anse Source D’Argent, kanskje er dette planetens mest fotograferte strand. Det blir tid til en forfriskende dukkert mens en deilig kreolsk lunsj tilberedes for dere ved Le Domaine de L’Orangeraie. Ettermiddagen kan nytes på stranden eller om du foretrekker å se mer av La Digue,  kan du rusle til sentrum av øya.

Denne turen er tilgjengelig kun på torsdager. På tirsdag og lørdag arrangeres en utflukt med litt annet program.

 

 

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: