Bli med på en innholdsrik og spennende reise litt utenfor allfarvei. Med på turen er vår eminente guide Chong!

TURENS HØYDEPUNKTER: 

Bangkok med middagscruise på Chao Phraya-elva
Thailands gamle hovedstad Ayuttaya med sine oldtidsruiner
Landsbybesøk og opplevelser utenfor allfarvei
Opplev livet langs elv og kanaler med longtailbåt
Historiske og naturskjønner River Kwai med overnatting på flytende hytter
Togtur på dødens jernbane bygget under Andre verdenskrig
Flytende markeder og togmarkedet Mae Klong
Overnatting ved det flytende markedet i Amphawa
Avsluttende opphold i Hua Hin for sol og bad
Med på rundreisen er vår populære og kunnskapsrike svensktalende guide Chong

Chong i Nord-Thailand(3)

Dyktige og populære Chong ønsker dere velkommen til Thailand.

Prisen inkluderer:
Direktefly med Thai Airways Oslo—Bangkok t/r
Dagens flyskatter
1 natt på LiT Bangkok Hotel med frokost, tidlig innsjekk
1 natt Royal River Kwai Resort med frokost
2 netter på Float House River Kwai Resort med frokost
2 netter på Classic Cameo Hotel (e.l.) Ayuttaya med frokost
1 natt på Chuchai Buri Hotel Amphava med frokost.
5 netter på Loligo Resort Hua Hin med frokost
Alle frokoster, 4 lunsjer og 4 middager. Flymåltider.
1 times spabehandling i Blue Coral Spa, Hua Hin
Skandinavisktalende guide (unntak i badeferien).
Alle entreer

Kontakt oss om du ønsker avreise fra annen by enn Oslo.

 • Avreise fra Oslo Lufthavn kl 13.30 med Thai Airways direkte til Bangkok. Husk at vi flytter  klokken seks timer frem. (Flymåltider).

 • Kl. 06.20 lokal tid lander vi i Bangkok. Guide og sjåfør står klar på flyplassen for kjøreturen til LIT Bangkok Hotell. Vi har bestilt tidlig innsjekking, slik at man kan slappe godt av etter en lang flyreise. Sent på ettermiddagen møtes vi for et cruise på elva og vi får servert velkomstmiddag om bord. (flymåltider, M)

   

 • I dag går turen fra Bangkok og vi besøker markedet hvor selgerne sitter på toglinja med varene sine og rydder bort på sekunder når toget kommer! Kanskje gjør du et godt kjøp her? Videre tar vi lokalbåt på elva til vi ankommer det flytende markedet. Her er det alltid artig! I dag inntas lunsj ved River Kwai. Vi går over den historiske broen før vi avslutter dagen på Royal River Kwai Resort & Spa. (F,L)

  Togmarked.

  Det flytende markedet i Damnoen Saduak.

  Broen over Kwai.

 • Historisk dag med besøk på JETAH Museum tilegnet krigsfangene som var stasjonert her for å bygge denne jernbanen. Vi skal selv ta togturen her og se denne fantastiske naturen. Det er vanskelig å tenke seg sytti år tilbake i tid. Lunsj inntas på en lokal restaurant og får høre den grusomme historien herfra. Om ettermiddagen blir det båt til Float House Resort og avslapping. (F,L)

  Dødens jernbane.

  Hellfire Pass.

  The Float House ligger vakkert til ved elven.

  Float House.

 • Hele dagen er til egen disposisjon og til avslapping i dette koselige området. (F)

  The Float House.

 • I dag besøker vi en jordbruksskole og blir bedre kjent med hvilke utfordringer bøndene kan møte og hvor viktig dette er.
  Lunsj serveres underveis og vi ankommer Ayutthaya Classic Kamio Hotel der vi skal bo i 2 netter. Vi sørger for å ankomme Wat Chaiwattanaram i riktig tid for solnedgang over disse nydelige historiske ruinene. Deretter blir den nattlig sighsteeing i byen. Et nattmarked må vi også få med oss. Ca kl. 21 drar vi tilbake til hotellet for en god natts søvn. (F,L)

 • Det blir sightseeing i denne fantastiske gamle hovedstaden med tuktuk, og vi ser mange flotte og gamle minnesmerker. I rolig fart utforskes nærområdet og vi ser de viktigste severdighetene og gjemte perler i denne området som var av de vakreste på sin tid. Vi besøker også stedet hvor man forbereder restaureringen av templene, og videre besøkes en lokal familie med sin egen pannekake-spesialitet. Avslapping på hotellet før vi nyter solnedgangen ved disse flotte omgivelsene. (F,L)

  Wat Chaiwatthanaram, Ayutthaya.

  Ayutthayas kjente Buddha-hode får man selvsagt anledning til å se.

 • Sightseeing i denne fantastiske gamle hovedstaden med tuktuk, og vi ser mange flotte og gamle minnesmerker. I rolig fart utforskes nærområdet og vi ser de viktigste severdighetene og gjemte perler i denne området som var av de vakreste på sin tid. Vi besøker også stedet hvor man forbereder restaureringen, og videre besøkes en lokal familie med sin egen pannekake-spesialitet. Avslapping på hotellet før vi nyter solnedgangen ved disse flotte omgivelsene. Deretter besøkes nattmarkedet. (F,L)

  Ayutthaya (Thailand) Wat Chaiwatthanaram temple (old ruins)

   

 • Se morgenen lysne og fornem den flotte atmosfæren her.  Vi tar så longtailbåt på kanalene på Mea Klong-elven og kommer til jordbruksområdene der vi besøker en kokosnøttfarm. Deretter forsetter vi til Hua Hin og sjekker inn på Loligo Hotel. (F)
  Hver og en får en 60 minutters behandling i Blue Coral Spa på hotellet. Bestill time og behandling ved ankomst. På ankomstkvelden får vi servert en god velkomstmiddag. (F,M)

  Loligo Resort i Hua Hin.

 • Hua Hin var tidligere en fiskerlandsby, men det er lenge siden. Kongefamilien bygget sin sommerresidens utenfor Hua Hin i 1926, og da ble det raskt et populært feriested. Nå er det en moderne by og har alt man ønsker seg. Det er kombinasjonen av turistfasiliteter og thailandsk dagligliv som gjør Hua Hin til et populært feriested. Nattmarkedet er livlig med shopping og gode restauranter. Er du tidlig oppe og vil oppleve et ekte marked er Chatchai rett ved nattmarkedet artig å få med seg. Siden det er knappe tre timers kjøretur fra Bangkok til Hua Hin og været er fint ved Thailandsbukta store deler av året, er dette et ettertraktet feriemål. Det er nokså stor forskjell på høyvann og lavvann i dette området. Loligo holder tilnærmet 4 stjerner og ligger rett ved det populære helgemarkedet Cicada, og kun 10 minutter unna selve sentrum av Hua Hin med taxi.  Hotellet er moderne og tilbyr store og moderne rom med balkong. Som en ekstra service får dere fri minibar med alkoholfrie drikker, og to drinker til prisen av en ved bassengbaren mellom kl. 14-16 og 20-22.Hotellet ligger ca. 100 meter unna stranden. Nærmeste nabo er søsterhotellet Let’s Sea med sin anerkjente restaurant. Cicada Weekendmarked er åpent bare på helg, så bruk sjansen om kvelden ankomstdagen, det er både spisesteder og salgsboder. Siste kvelden 28. november kl. 19.00 samles gjengen til avskjedsmiddag (drikke ikke inkludert. (F, 1 middag, 1 spa-behandling)

  Cicada weekendmarket er åpent søndagskvelden når dere kommer.

 • Bussen kommer og henter kl. 17.00 for transfer opp til Bangkok flyplass. Utsjekking fra hotellet er kl. 12.00. Vel fremme på flyplassen blir det innsjekking for vår flyvning som er rett over midnatt (F).

   

 • Flyavgang kl 00.20 fra Bangkok. Ankomst Oslo Lufthavn kl 06.50 lokal tid. (flymåltider)

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: