Bli med på en innholdsrik og spennende reise litt utenfor allfarvei. På denne turen vil du oppleve storbyen Bangkok på en nær og fin måte, flytende marked, River Kwai med sin historie og flotte natur. Vi lærer mer om elefantene. Det blir en fin mix av det genuine og en litt mer luksusfølelse. Den gamle hovedstaden Ayuttaya besøkes også og vi får middagscruise på flere elver. Avsluttende badeopphold i Hua Hin på nydelige  Hyatt med sine flotte bassenger og hageområde rett ved havet. Her inkluderes en times spabehandling i fantastiske Barai Spa! Ved ankomst Thailand vil dere bli tatt godt hånd om av Chong, som mange av dere kjenner fra våre gruppereiser til Nord-Thailand. Han er vår ledsager på hele rundturen.

Chong i Nord-Thailand(3)

Dyktige og populære Chong ønsker dere velkommen til Thailand.

Prisen inkluderer:
Direktefly med Thai Airways fra Oslo—Bangkok t/r
Dagens flyskatter
1 natt på Rembrandt Hotel Bangkok med frokost
1 natt på Chuchi Buri Hotel Amphava med frokost
1 natt Royal River Kwai Resort med frokost
2 netter på Float House River Kwai med frokost
2 netter på Classic Cameo Hotel (e.l.) Ayuttaya med frokost
7 netter på Hyatt Regency Hua Hin Resort & Spa med frokost
6 lunsjer og 3 middager.
1 times spabehandling i Barai Spa, swedish massage
Skandinavisktalende guide (unntak i badeferien).
Alle entreer

 

 

 • Avreise fra Oslo Lufthavn kl 13.30 med Thai Airways direkte til Bangkok. Husk at vi flytter klokken seks timer frem. (flymåltid)

 • Kl. 06.20 lokal tid lander vi i Bangkok. Guide og sjåfør står klar på flyplassen for kjøreturen til Rembrandt Hotell. Vi har bestilt tidlig innsjekking, slik at man kan slappe godt av etter en lang flyreise. Sent på ettermiddagen møtes vi for et cruise på elva og vi får servert velkomstmiddag om bord. (flymåltider, M)

  Bassenget på Rembrandt i Bangkok

 • Tidlig avreise mot Mahachai, en av de største sjømatmarkedene i Thailand. Videre over elven Tha Chin med ferge til en liten fiskerlandsby der vi ser nærmere på dagliglivet. Så blir det en liten togreise og vi ser saltutvinning på slettene, eller rismarker der det ikke er så tørt. Vi passerer markedet hvor selgerne sitter på toglinja, og rydder bort i løpet av sekunder når toget kommer! Lunsj serveres i løpet av dagen. Vi besøker en kokosnøttfarm og lærer mer hvordan produktet kan utnyttes. I kveldingen sjekker vi inn på Chuchi Buri Hotel i Ampawa. Her rusler vi i sjarmerende omgivelser til det flytende markedet. (F,L)

  Kveldsstemning i Amphawa.

  Kveldsstemning i Amphawa.

 • Tidlig frokost og så kjører vi longtailbåt på Mea Klong-elven. Videre til Damnoen Saduak flytende marked før vi fortsetter mot River Kwai. Underveis spiser vi lunsj. Tidlig ettermiddag sjekker vi inn på Royal River Kwai Resort og Spa hvor du får god tid til avslapping ved bassenget, en rusletur i nærområdet eller ta en spa-behandling. Guiden er behjelpelig med tips om du ønsker å spise middag utenfor hotellområdet. (F,L)

  Det flytende markedet i Damnoen Saduak.

  Det flytende markedet i Damnoen Saduak.

   

 • Etter frokost kjører vi til Broen over Kwai og rusler over den før vi tar en historisk togtur. Lunsj nytes ved den vakre elven. Videre besøker vi Hellfire Pass og hører historier fra krigen og byggingen av jernbanen. På ettermiddagen sjekker vi inn på Float House og nyter ettermiddagen i disse nydelige omgivelsene. (F,L)

  Den historiske jernbanen. Terrenget i grenseområdet mot Myanmar bød på utfordringer for konstruksjonen av jernbanen, og ved enkelte steder måtte man sprenge seg gjennom fjell og stein. Den største passasjen som ble ryddet er Hellfire Pass. I dag står den menneskelagde passasjen igjen som et monument for jernbanen, og i lag med stedets museum får man et sterkt innblikk i hvilke forhold som rådet for de som bygde jernbanen.

  Broen over Kwai.

  Den historiske jernbanen

  Hellfire Pass

 • Denne dagen kan nytes i fullstendig ro om du vil. Det er ingen sak å kose seg her i disse omgivelsene. Skulle du bli rastløs, kan man være med å bade elefanter, svømme, besøke en landsby eller annet. Guiden og hotellet er behjelpelig med råd og tips. Utflukter betales da av hver enkelt. (F)

  The Float House ligger vakkert til på Kwai-elven.

  Float House

 • Vi forsetter til Thailands gamle hovedstad Ayutthaya. Lunsj serveres i løpet av dagen før vi sjekker inn på Classic Cameo e.l. hvor vi skal bo i to netter. Vi nyter solnedgangen fra det nydelige tempelområdet Wat Chaiwattanarem og vi ser mange viktige steder på vår kveldstur, mens vi ender opp ved det lokale matmarkedet der vi tester ut lokal mat. (F,L)

  Wat Chai Wattanaram, the main destination of Ayutthaya, Thailand

 • Denne sykkelturen favner alle som kan å sykle, men føler du deg usikker, vil vi finne alternativ transport til deg. I rolig fart utforskes nærområdet og vi ser de viktigste severdighetene og gjemte perler i denne området som var av de vakreste på sin tid. Lunsj inntas på en lokal restaurant før vi drar til hotellet for litt avslapping. På kvelden seiler vi med en tradisjonel risbåt på Chao Praya-elven og får servert nydelig thaimat. (F,L,M)

  Wat Chaiwatthanaram, Ayutthaya.


  Ayutthayas kjente Buddha-hode får man selvsagt anledning til å se.

 • En rolig frokost nytes før vi vender nesene sørover. Underveis stopper vi ved en elefantcamp som trener elefanter fra de er små. Vi stopper for en god lunsj underveis. Vi sjekker inn på nydelige Hyatt Regency Resort and Barai Spa på ettermiddagen. (F,L)

  Hyatt Regency Hua Hin
  Hyatt Regency Hua Hin, ditt hjem den neste uken. 

 • Avslappende atmosfære og upåklagelige service – vårt favoritthotell i Hua Hin! Hotellet ligger rett på stranden og tilbyr overnatting i god standard. Hotellets 204 rom og suiter er spredt i en vakker hage med fontener og palmetrær. Det laguneformede svømmebassenget slynger seg gjennom hele anlegget. En rekke aktiviteter er tilgjengelig for hotellets gjester, som trimrom og tennisbane .Flere restauranter har utmerket mat. Prøv for all del McFarland House. Restauranten befinner seg i et hundre år gammelt hus og serverer nydelig mat nede ved stranden. Ellers kan du velge i både asiatiske og vestlige favoritter. I helgene kan du spasere til det populære og koselige helgemarkedet Cicada. Her kan du shoppe og spise god, lokal mat fra fredag til søndag kveld. Hua Hin sentrum er en kort taxi-tur unna. I området ligger det også flere golfbaner. Hotellet ligger rett på stranda, men vannstanden i Hua Hin varierer noe, ikke bare med høyvann og lavvann, men også gjennom året. Generelt har vinterhalvåret høyere vannstand slik at stranda krymper mens det motsatte gjelder for sommerhalvåret hvor stranden er større. Hotellet ligger ca 3 km utenfor selve bykjernen til Hua Hin hvor du finner weekendmarked med salgsboder og spisesteder. Hver av dere har inkludert en times spabehandling med svensk massasje i flotte Barai Spa. Siste kvelden samles gjengen til avskjedsmiddag (drikke ikke inkludert. (F, 1 middag, 1 spa-behandling)

  Hyatt Regency Hua Hin

  Rommene på Hyatt Regency er flotte og moderne. 

 • Bussen kommer og henter kl. 17.00 for transfer opp til Bangkok flyplass. Vanlig utsjekking er kl. 12.00. Vel fremme på flyplassen blir det innsjekking for vår flyvning rett over midnatt (F)

   

 • Flyavgang kl 00.20 fra Bangkok. Ankomst Oslo Lufthavn kl 06.50 lokal tid. (flymåltider)

Utflukter

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: