Opplev fascinerende Saigon i kombinasjon med en av Sørøst-Asias vakreste byer, Hoi An. Overnatting på gode hoteller.

Saigon, eller Ho Chi Minch City som byen offisielt heter, er Vietnams største by og er en fryd for enhver som er glad i Asia. Med sine 7 millioner scootere er byen levende fra morgen til kveld. Den franske innflytelsen er stor, fra Notre Dame-katedralen til alle de små kafeene på hvert gatehjørne. Severdighetene er mange og i denne pakken har vi sørget for at du ikke går glipp av noe. Den koselige UNESCO-byen Hoi An er en av de flotteste byene i Asia. Det tildligere handelssenteret kan man se spor av kinesisk, japansk, fransk og europeisk arkitektur. Rett utenfor gamlebyen finner du dessuten flotte strender.

Merk at dette er et reiseforslag som kan utvides og kombineres med andre reisemål i Vietnam. I Vietnam er mulighetene mange. Vi kan også gi deg forslag til andre hoteller avhengig av budsjett og ønsker. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

Prisen inkluderer: 
Flyreise Oslo – Saigon/Danang – Oslo med Thai Airways.
Innenlandsflyreiser fra Saigon til Danang.
3 netter på Silverland Charner i et Vannier Premier-rom med frokost.
9 netter på Boutique Hoi An Resort i et Deluxe-rom med frokost.
Heldags guidet bysightseeing i Saigon med lunsj.
Halvdags guidet utflukt til Cu Chi-tunnelene utenfor Saigon med lunsj.
Heldags guidet utflukt til gamlebyen i Hoi An med lunsj.
All transport.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør om pris. Vi er også behjelpelig om du trenger tilslutningspriser fra andre byer i Norge.

Silverland Charner er et nytt og elegang 4-stjerners hotell i Saigon med god beliggenhet. Boutique Hoi An Resort holder 4 stjerner og er et elegangt resort rett på stranden i Hoi An, ca. 2 km unna gamlebyen. Oppgraderinger er mulig for både overnatting og fly.

Våre reiseforslag baserer seg på reise med rutefly. Vi tar derfor forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien, vietnamesisk nyttår og påsken. For julen gjelder egne priser. Ved kampanjer på flybilletter vil vi kunne tilby rimeligere reiser. Kontakt oss for et pristilbud!

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud. Vi skreddersyr din reise!

 • Avreise Saigon fra Oslo, eller annen by i Norge.

 • Ankomst Saigon/Ho Chi Minh City. Her blir du møtt av din guide og sjåfør som vil frakte deg til ditt hotell. Resten av dagen fri til egen disposisjon. Overnatting på Silverland Charner eller lignende hotell.

  Vi kan anbefale middagscruise med Bonsai Cruise på kveldstid – kontakt oss for et tilbud.

 • Tid for å utforske Saigon!

  Vår guide og sjåfør henter deg i 8:30-tiden. Spaser gjennom Chinatown, besøk det store Binh Tay-markedet og se Giac Lam-pagoden, den eldste pagoden i byen. Etter lunsj går turen innom Reunification Palace, som stod sentralt både under og etter Vietnamkrigen. Saigon er en by hvor den franske innflytelsen står sterkt, og du vil selvsagt få se to av byens mest populære attraksjoner: Notre Dame-katedralen og det gamle postkontoret tegnet av Gustave Eiffel. Siste stopp for dagen er krigsmuseet, et museum som nok vil gi deg annet perspektiv på Vietnamkrigen, eller Amerikakrigen, som krigen kalles i Vietnam. Kvelden fri til egen disposisjon.

  Notre Dame er en mindre kopi av originalen i Paris.

  Post-kontoret i Saigon.

 • I dag står Cu Chi-tunnelene utenfor Saigon for tur. Dette imponerende forsvarsnettverket består av 120 km med underjordiske tunneler, som ble brukt under krigen mot franskmennene og senere anvendt av Vietcong under krigen mot amerikanerne. Tunnelsystemet er bygget i 3 etasjer og om du ikke plages nevneverdig av klaustrofobi har du selv mulighet til å krype ned i tunnelen. Her er nemlig trangt og smalt!

  Ettermiddagen og kvelden fri til egen disposjon.

  Cu Chi-tunnelene.

 • Sjåfør vil hente deg i 9:30-tiden for flyavgang i 12-tiden. Nærmeste flyplass til Hoi An er Danang som ligger ca. 45 minutter unna Hoi An. I Danang står sjåfør og guide klare til å kjøre deg til Hoi An. Overnatting på Boutique Hoi An Beach Resort eller annet hotell etter ditt ønske.

  Resten av ettermiddagen og kvelden fri til egen disposisjon.

  Boutique Hoi An Resort.

  Boutique Hoi An Resort.

  Deluxe-rom, Boutique Hoi An Resort.

  Boutique Hoi An Resort.

   

 • Etter frokost går turen til Hoi Ans gamleby. Hoi An var fra tidlig av et internasjonalt handelssenter, og i byen kan man se spor av kinesisk, japansk, fransk og europeisk arkitektur. Gamlebyen er godt bevart og denne ettermiddagen vil du kunne spasere langs de sjarmerende bygningene samtidig som man får en introduksjon til stedets historie. Flere steder av interesse blir besøkt, som den 400 år gamle japanske broen.

  Gamlebyen i Hoi An.

  Gamlebyen i Hoi An.

  Den japanske broen, Hoi An. 

 • Tiden fri til egen disposisjon.

  Nyt avslapping på den vakre stranden i Hoi An eller delta på forskjellige utflukter. I Hoi An er valgene mange. Guidede sykkelturer eller scooterturer med fokus på streetfood er populært. Et kokkekurs er også en flott måte å komme nærmere på et lands kultur. Maten i Vietnam er vidunderlig! Vi kan også anbefale utflukt til tempelruinene i My Son, som kan dateres 1000 år tilbake i tid.

  Gamlebyen ligger kun et par kilometer unna stranden, og er lett å nå med enten taxi eller sykkel. Her er talløse kunstgallerier, og ønsker du å få sydd deg noen klær er Hoi An kjent for sin store andel skreddere. Det lokale markedet i Hoi An er også verdt et besøk. Uansett når på døgnet er varene helt ferske. Hoi An har også et rikt restauranttilbud og byen viser seg fra sin beste side når mørket har senket seg og de mange lanterne lyser opp gatene.

  Stranden ved Boutique Hoi An Resort.

  Utforsk Hoi An på egen hånd eller delta på sykkeltur med guide.

  Hoi An er kjent for sine lanterner.

  Gamlebyen etter solnedgang.

 • Avreise fra Danang og hjem til Norge. Du blir hentet på hotellet i Hoi An i god tid for ditt fly hjem.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: