Opplev storbyen Saigon før turen går til et av de mest fascinerende områdene i Asia – Mekongdeltaet. Her venter et behagelig og innholdsrikt cruise med Bassac Cruises før reisen avsluttes med badeferie i Mui Ne.

I Ho Chi Minh City, eller Saigon som byen het tidligere, kan du besøke byens museer eller forsøk deg på rettene fra det eksotiske vietnamesiske kjøkken. I Mekongdeltaet står 2-dagers elvecruise på programmet hvor du får mulighet til å oppleve hvordan folk bor og livnærer seg i Vietnams og Asias mest frodige område. Oppholdet i Vietnam avsluttes med et badeopphold i Mui Ne.

Merk at dette er en pakke uten internasjonale flybilletter. Kontakt oss for en komplett og skreddersydd pakkereise.

Dette reiseforslaget kan utvides eller kombineres med andre reisemål i Vietnam. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

Prisen inkluderer: 
3 netter på Grand Silverland Saigon i et Premium-rom med frokost.
1 natt ombord Bassac Cruise inkludert utflukter og 3 måltider.
8 netter på Seahorse Resort i et Deluxe Garden View-rom med frokost.
Heldags guidet bysightseeing i Saigon med lunsj.
All transport.

Prisen gjelder pr person ved 2 reisende. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende.

Grand Silverland er godt byhotell i klassen 3,5 stjerner med sentral beliggenhet. Seahorse Resort holder 3,5 stjerner og ligger  rett på stranden i Mui Ne. Seahorse kan også tilby bungalower. Kontakt oss for priser.

Ønsker du et oppgradert hotell for oppholdet i Mui Ne kan vi f.eks. anbefale hotellene Anantara Resort eller Sailing Club Resort. For oppgradering til disse hotellene regn med et tillegg på kr 3 500-4 500,- pr person.

Vi er behjelpelig med flybilletter til og fra Vietnam. Kontakt oss for det beste tilbudet. Vi benytter flyselskaper som Thai Airways, Singapore Airlines, Emirates Airways og Qatar Airways. Vi anbefaler sterkt at du kjøper hele pakken hos oss slik at reisen går inn under pakkereiselovens bestemmelser.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien, vietnamesisk nyttår og påsken. For julen gjelder egne priser.

Merk at dette er et reiseforslag som kan utvides og kombineres med andre reisemål. Vi kan også gi deg forslag til andre hoteller avhengig av budsjett og ønsker. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

 • Avreise Saigon fra Oslo, eller annen by i Norge.

 • Ankomst Saigon/Ho Chi Minh City. Her blir du møtt av din guide og sjåfør som vil frakte deg til ditt hotell. Resten av dagen fri til egen disposisjon. Overnatting på Grand Silverland eller lignende hotell.

  Grand Silverland, Saigon.

  Grand Silverland, Saigon.

  Grand Silverland, Saigon.

  Premier-rom, Grand Silverland.

 • Tid for å utforske Saigon!

  Vår guide og sjåfør henter deg i 8:30-tiden. Spaser gjennom Chinatown, besøk det store Binh Tay-markedet og se Giac Lam-pagoden, den eldste pagoden i byen. Etter lunsj går turen innom Reunification Palace, som stod sentralt både under og etter Vietnamkrigen. Saigon er en by hvor den franske innflytelsen står sterkt, og du vil selvsagt få se to av byens mest populære attraksjoner: Notre Dame-katedralen og det gamle postkontoret tegnet av Gustave Eiffel. Siste stopp for dagen er krigsmuseet, et museum som nok vil gi deg annet perspektiv på Vietnamkrigen, eller Amerikakrigen, som krigen kalles i Vietnam. Kvelden fri til egen disposisjon.

  Notre Dame er en mindre kopi av originalen i Paris.

  Post-kontoret i Saigon.

 • Etter frokost går reisen fra Saigon til Cai Be i Mekongdeltaet, en tur som tar ca. 2,5 time. Her går vi om bord i vår båt. Merk at Bassac har tre båter som til enhver tid trafikkerer Cai Be til Can Tho og omvendt. Følgende program tar for seg ruten fra Cai Be til Can Tho, slik at program kan avvike mellom de forskjellige avgangene. Båtene er dessuten noe forskjellige fra hverandre, men felles er at de tilbyr en komfortabel opplevelse, som lugar med eget toalett og dusj. På dekk har båtene dekk foran med solstoler og restaurant med bar akterut.

  En velkomstdrink blir servert sammen med introduksjonen av skipet og mannskap. Mens ferden starter mot Cho Lach serveres en deilig lunch. Finn deg gjerne en god stol på øvre dekk og nyt synet av rismarker, sukkerror-marker blant markeder og kirker og for et blikk på livet langs elven. Vi kaster anker på ettermiddagen og går i land på en av de mange frodige øyene i deltaet for å smake på lokale spesialisteter og lære mer om livet i Mekongdeltaet. Tilbake på dekk nyter vi solnedgangen. Lekker middag serveres senere på kvelden.

  Bassac, Mekongdelta.

  Lugarene til Bassac tilbyr enten twin eller dobbeltsenger.

  Bassac, Mekongdelta.

  Bassac tilbyr utsøkt mat. Tre måltider er inkludert ombord på denne turen. 

 • Stå opp med solen og kjenn på atmosfæren mens dere cruiser på Mekong.  Frokosten serveres kl. 7.

  Båten fortsetter så mot Can Tho. Fra en mindre båt går turen til det flytende markedet hvor du tett på kan se hvordan folk livnærer seg på å salg av sine jordbruksprodukter fra sine husbåter. et fascinerende innlikk. ha kameraet klart.

  før du sier adjø til Bassac-båtens hyggelige guide går turen til en nudelfabrikk før du igjen vender nesen mot Saigon. Lokal lunsj på et hyggelig sted på turen tilbake. Ankomst Saigon kan forventes å være rundt kl. 14-15.

  Natten tilbringes på Grand Silverland Hotel.

  Bassac Cruise, Mekongdelta.

  Rush hour på elven. 

  De flytende markedene gir et fascinerende innblikk i hverdagslivet på elven. 

  På tide å vinke farvel og reise mot Saigon igjen.

 • Benytt morgenen til å innta frokost før sjåføren henter deg i 11-tiden. Bilturen til Mui Ne tar ca. 4 timer. I Mui Ne venter overnatting på Seahorse Resort eller lignende hotell.

  Seahorse Resort Mui Ne.

  Seahorse Resort ligger rett på stranden i Mui Ne.

  Seahorse Resort Mui Ne.

 • Tiden fri til egen disposjon.

  Mui Ne er perfekt for late og bekymringsfrie dager. Her finner man både restauranter og et lite antall butikker. Til den litt større nabobyen Phan Thiet tar det ca. 10 minutter. Her er både butikker og restauranter, men her det mer lokalt enn i Mui Ne, som er mer tilrettelagt for turister.

  Av severdigheter kan vi anbefale at du får med deg soloppgang over sanddynene litt i utkanten av Mui Ne. Få også med deg det travle fiskemarkedet på morgenkvisten. Hotellet hjelper deg med å bestille en utflukt. Mellom Mui Ne og Phan Thiet er det også en gammel tempelruin fra Cham-sivilasasjonen.

  For deg som er aktiv er Mui Ne populært for kite-surfere. Prøv deg gjerne du også. Om du reiser inn til hovedstranden er det flere skoler hvor du kan lære deg å surfe.

  Få med deg sanddynene i Mui Ne.

  Fiskemarkedet i Mui Ne er et annet must.

  I Mui Ne sentrum finner du både butikker og restauranter.

  Kite-surfing er en populær sport i Mui Ne.

 • Det er tid for å reise hjem. Du blir hentet på hotellet i Mui Ne i god tid for ditt fly hjem.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: