Saigon, elvecruise og badeferie i Mui Ne

Her er noe av det du kan oppleve på denne turen

Storbyen Ho Chi Minh City, eller Saigon som den fremdeles kalles på folkemunne

Notre Dame-katedralen i Ho Chi Minh City

Livet og markedene i Mekongdeltaet

Stranden i Mui Ne

Opplev storbyen Saigon før turen går til et av de mest fascinerende områdene i Asia – Mekongdeltaet. Her venter et behagelig og innholdsrikt cruise med Bassac Cruises før reisen avsluttes med badeferie i Mui Ne.

I Ho Chi Minh City, eller Saigon som byen het tidligere, kan du besøke byens museer eller forsøk deg på rettene fra det eksotiske vietnamesiske kjøkken. I Mekongdeltaet står 2-dagers elvecruise på programmet hvor du får mulighet til å oppleve hvordan folk bor og livnærer seg i Vietnams og Asias mest frodige område. Oppholdet i Vietnam avsluttes med et badeopphold i Mui Ne.

Merk at dette er en pakke uten internasjonale flybilletter. Book selv eller kontakt oss for en komplett og skreddersydd pakkereise.

Dette reiseforslaget kan utvides eller kombineres med andre reisemål i Vietnam. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

Prisen inkluderer: 
3 netter på Liberty Central Saigon Riverside e.l. i et Deluxe-rom med frokost.
1 natt ombord Bassac Cruise inkludert utflukter og 3 måltider.
8 netter på Phu Hai Resort e.l. i et Premium-rom med frokost.
Heldags guidet bysightseeing i Saigon med lunsj.
All transport.

Prisen gjelder pr person ved 2 reisende. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende.

Flybilletter til/fra Vietnam kommer uten. Kontakt oss for tilbud på en komplett pakkereise.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien, vietnamesisk nyttår og påsken. For julen gjelder egne priser.

Merk at dette er et reiseforslag som kan utvides og kombineres med andre reisemål. Vi kan også gi deg forslag til andre hoteller avhengig av budsjett og ønsker. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

 • Ankomst Saigon/Ho Chi Minh City. Her blir du møtt av din sjåfør som vil frakte deg til ditt hotell. Resten av dagen fri til egen disposisjon.

 • I dag står Cu Chi-tunnelene utenfor Saigon for tur. Dette imponerende forsvarsnettverket består av 120 km med underjordiske tunneler, som ble brukt under krigen mot franskmennene og senere anvendt av Vietcong under krigen mot amerikanerne. Tunnelsystemet er bygget i 3 etasjer, og om du ikke plages nevneverdig av klaustrofobi har du selv mulighet til å krype ned i tunnelen. Her er nemlig trangt og smalt!

  På ettermiddagen blir det sightseeingtur selve byen for å se Reunification Palace, som stod sentralt både under og etter Vietnamkrigen. HCMC er en by hvor den franske innflytelsen står sterkt, og du vil selvsagt få se to av byens mest populære attraksjoner: Notre Dame-katedralen og det gamle postkontoret tegnet av Gustave Eiffel. Siste stopp for dagen er krigsmuseet, et museum som nok vil gi deg annet perspektiv på Vietnamkrigen, eller Amerikakrigen, som krigen kalles i Vietnam. Kvelden fri til egen disposisjon.

 • Etter frokost går reisen til Can Tho i Mekongdeltaet, en tur som tar ca. 2,5 time. Her går vi om bord på vårt hjem det neste døgnet. Merk at Bassac har tre båter som til enhver tid trafikkerer Mekongdelta. Båtene er noe forskjellige fra hverandre, men felles er at de tilbyr en komfortabel opplevelse, som lugar med eget toalett og dusj. På dekk har båtene dekk foran med solstoler og restaurant med bar akterut.

  En velkomstdrink blir servert sammen med introduksjonen av skipet og mannskap. Mens ferden starter oppstrøms Hau-elven serveres en deilig lunch. Finn deg gjerne en god stol på øvre dekk og nyt synet av rismarker, sukkerror-marker blant markeder og kirker og for et blikk på livet langs elven. På ettermiddagen besøkes landsbyen Thot Not for et innblikk i samfunnene og lære mer om livet i Mekongdeltaet.  Tilbake på dekk nyter vi solnedgangen. Lekker middag serveres senere på kvelden.

  Bassac, Mekongdelta.

  Lugarene til Bassac tilbyr enten twin eller dobbeltsenger.

  Bassac, Mekongdelta.

  Bassac tilbyr utsøkt mat. Tre måltider er inkludert ombord på denne turen. 

 • Stå opp med solen og kjenn på atmosfæren mens dere cruiser på Mekong.  Frokosten serveres kl. 7.

  Fra en mindre båt går turen til det flytende markedet Cai Rang, hvor du tett på kan se hvordan folk livnærer seg på å salg av sine jordbruksprodukter fra sine husbåter. Et fascinerende innlikk, så ha kameraet klart. Før du sier adjø til Bassac-båtens hyggelige guide går turen til en nudelfabrikk før du igjen vender nesen mot Saigon. Ankomst Saigon kan forventes å være rundt kl. 14-15. Resten av dagen til fri disposisjon.

   

  Bassac Cruise, Mekongdelta.

  Rush hour på elven. 

  De flytende markedene gir et fascinerende innblikk i hverdagslivet på elven. 

  På tide å vinke farvel og reise mot Saigon igjen.

 • Benytt morgenen til å innta frokost før sjåføren henter deg i 11-tiden. Bilturen til Mui Ne tar ca. 4 timer.

 • Tiden fri til egen disposjon.

  Mui Ne er perfekt for late og bekymringsfrie dager. Her finner man både restauranter og et lite antall butikker. Til den litt større nabobyen Phan Thiet tar det ca. 10 minutter med taxi. Her er både butikker og restauranter, men her det mer lokalt enn i Mui Ne, som er mer tilrettelagt for turister.

  Av severdigheter kan vi anbefale at du får med deg soloppgang over sanddynene litt i utkanten av Mui Ne. Få også med deg det travle fiskemarkedet på morgenkvisten. Hotellet hjelper deg med å bestille en utflukt. Mellom Mui Ne og Phan Thiet er det også en gammel tempelruin fra Cham-sivilasasjonen.

  For deg som er aktiv er Mui Ne populært for kite-surfere. Prøv deg gjerne du også. Om du reiser inn til hovedstranden er det flere skoler hvor du kan lære deg å surfe.

  Få med deg sanddynene i Mui Ne.

  Fiskemarkedet i Mui Ne er et annet must.

  I Mui Ne sentrum finner du både butikker og restauranter.

  Kite-surfing er en populær sport i Mui Ne.

 • Det er tid for å reise hjem. Du blir hentet på hotellet i Mui Ne i god tid for ditt fly hjem.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: