Opplev innholdsrike dager i Saigon og nyt late dager på stranden i Mui Ne. Overnatting på meget gode hoteller.

Saigon, eller Ho Chi Minch City som byen offisielt heter, er Vietnams største by og er en fryd for enhver som er glad i Asia. Severdighetene er mange og i denne pakken har vi sørget for at du ikke går glipp av noe. Inkludert er både utfluktspakke og middagscruise. Badestedet Mui Ne ligger ca. 4 timer nord-øst for Ho Chi Minh City og byr på kilometervis av strender. Mui Ne er kjent for sitt tørre klima og kan by på flere soldøgn i året enn noe annet sted i Vietnam.  I dette tilbudet har vi satt opp et av de beste hotellene i Mui Ne, Anantara Mui Ne Resort.

Merk at dette er et reiseforslag som kan utvides og kombineres med andre reisemål i Vietnam. Vi kan også gi deg forslag til andre hoteller avhengig av budsjett og ønsker. Spør oss om råd og tips. Vi kan Vietnam!

Prisen inkluderer: 
Flyreise fra Oslo til Saigon/Ho Chi Minh City.
3 netter på Myst Dong Khoi i et Dong Khoi-rom med frokost.
7 netter på Anantara Mui Ne Resort i et Premier-rom med frokost.
Middagscruise på elven i Saigon.
Heldags guidet bysightseeing i Saigon med lunsj.
Halvdags guidet utflukt til Cu Chi-tunnelene utenfor Saigon.
All transport.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør om pris. Vi er også behjelpelig om du trenger tilslutningspriser fra andre byer i Norge.

Myst Dong Khoi holder 4 stjerner og er et helt nytt boutiquehotell med sentral beliggenhet i Saigon. Anantara Mui Ne holder 5 stjerner og ligger perfekt til i sørenden av den lange og flotte Mui Ne-stranden. Anantara kan også tilby pool-villaer. Se under for tillegg.

Myst Dong Khoi. 

Oppgraderingspriser – Anantara Mui Ne: 
Deluxe Ocean: fra kr 1 700,- pr person i 7 netter.
1 Bed Room Pool Villa: fra kr 5 400,- pr person i 7 netter.

Bonus for bryllupsreisende eller feirende av bryllupsdager*:
20% rabatt på mat og drikke (gjelder ikke alkohol).
USD 50 i kreditt på hotellets spa-avdeling.

*Må informeres om på bookingstidspunktet. Du vil også kunne bli bedt om å vise til bryllupssertifikat ved innsjekking.  

Vi tar forbehold om ledig kapasitet og at man må opp i pris for å få plass. Prisen er av veiledende karakter. Man må regne med høyere priser i populære reiseperioder som julen, vinterferien og påsken.

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud. Vi skreddersyr din reise!

 • Avreise Saigon fra Oslo, eller annen by i Norge.

 • Ankomst Saigon/Ho Chi Minh City. Her blir du møtt av din guide og sjåfør som vil frakte deg til ditt hotell. Resten av dagen fri til egen disposisjon. Overnatting på Myst Dong Khoi eller lignende hotell.

  Ettermiddagen fri til egen disposjon før middagcruise på elven. Hentetidspunkt: 18:15.

  Middagscruise er en flott måte å starte ditt Vietnam-opphold.

  Oppholdet er på The Myst Dong Khoi.

  Myst Dong Khoi.

  Dong Khoi-rom, Myst Dong Khoi.

  Myst Dong Khoi.

 • Tid for å utforske Saigon!

  Vår guide og sjåfør henter deg i 8:30-tiden. Spaser gjennom Chinatown, besøk det store Binh Tay-markedet og se Giac Lam-pagoden, den eldste pagoden i byen. Etter lunsj går turen innom Reunification Palace, som stod sentralt både under og etter Vietnamkrigen. Saigon er en by hvor den franske innflytelsen står sterkt, og du vil selvsagt få se to av byens mest populære attraksjoner: Notre Dame-katedralen og det gamle postkontoret tegnet av Gustave Eiffel. Siste stopp for dagen er krigsmuseet, et museum som nok vil gi deg annet perspektiv på Vietnamkrigen, eller Amerikakrigen, som krigen kalles i Vietnam. Kvelden fri til egen disposisjon.

  Notre Dame er en mindre kopi av originalen i Paris.

  Post-kontoret i Saigon.

 • I dag står Cu Chi-tunnelene utenfor Saigon for tur. Dette imponerende forsvarsnettverket består av 120 km med underjordiske tunneler, som ble brukt under krigen mot franskmennene og senere anvendt av Vietcong under krigen mot amerikanerne. Tunnelsystemet er bygget i 3 etasjer og om du ikke plages nevneverdig av klaustrofobi har du selv mulighet til å krype ned i tunnelen. Her er nemlig trangt og smalt!

  Ettermiddagen og kvelden fri til egen disposjon.

  Cu Chi-tunnelene.

   

 • Benytt morgenen til å innta en fredelig frokost før sjåføren henter deg i 11-tiden. Bilturen til Mui Ne tar ca. 4 timer. I Mui Ne venter overnatting på Anantara Mui Ne Resort.

  Anantara Mui Ne Resort.

  Anantara Mui Ne Resort.

  Premier-rom, Anantara Mui Ne Resort.

  Anantara Mui Ne Resort.

  Hotellet har også pool-villaer om du ønsker en oppgradering. 

   

 • Tiden fri til egen disposjon.

  Mui Ne er perfekt for late og bekymringsfrie dager og på Anantara har du alt du trenger for en deilig ferie. Beliggenhet er sør på Mui Ne med god beliggenhet i forhold til både restauranter og butikker som ligger langs strandveien. Til nabobyen Phan Thiet tar det ca. 10 minutter med taxi. Her er både butikker og restauranter, men merk at dette er veldig lokalt. Du har det meste du trenger ved Mui Ne-stranden.

  Av severdigheter kan vi anbefale at du får med deg soloppgang over sanddynene litt i utkanten av Mui Ne. Få også med deg det travle fiskemarkedet på morgenkvisten. Hotellet hjelper deg med å bestille en utflukt. Mellom Mui Ne og Phan Thiet er det også en gammel tempelruin fra Cham-sivilasasjonen.

  For deg som er aktiv er Mui Ne populært for kite-surfere. Prøv deg gjerne du også, stranden har flere skoler hvor du kan lære deg å surfe.

  Stranden i Mui Ne er lang og bred.

  Få med deg sanddynene i Mui Ne.

  Fiskemarkedet i Mui Ne er et must.

  I Mui Ne finner du både butikker og restauranter.

  Kite-surfing er en populær sport i Mui Ne.

 • Det er tid for å reise hjem. Du blir hentet på hotellet i Mui Ne i god tid for ditt fly hjem.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: