Safari Phinda Private Game Reserve

Phinda Private Game Reserve består av 28000 hektar land med alle «The Big Five» og er ofte beskrevet som «Seven Worlds of Wonder». Dette er et av de mest etablerte viltreservatene i Sør-Afrika og ligger nord i KwaZulu-Natal. Du finner syv habitater, fra tørr sandskog til våtmark og fjellkjeder. Phinda har syv ulike biotoper med et rikt dyreliv som bl a  inkluderer «Big Five» som er løve, leopard, elefant, sort og hvitt neshorn og bøffel, det finnes mange andre dyrearter og 380 ulike fuglearter.

Safarilodgen du bor på er lekre andBeyond Phinda Mountain Lodge. Med beliggenhet i fjellkjeden har du panoramautsikt  fra lodgen til områdene rundt. De elegant utstyrte suitene byr på lekre detaljer og har egen plungepool på terassen.

Turen rundes av med et opphold ved Det Indiske Hav i Umhlanga. Her bor du på The Oysterbox, et meget bekvemt hotell med historisk sus, de holder på stilen fra 1920, naturligvis med dagens bekvemmeligheter. Her kan du ta lange spaserturer langs strandpromenaden eller lese en god bok ved bassenget.

Prisen inkluderer:
3 netter i suite på Phinda Mountain Lodge
Helpensjon på Phinda
Safariturer morgen og ettermiddag på Phinda
3 netter i classic seafacing rom på The Oysterbox
Frokost på The Oysterbox
Privat transport Durban Int flyplass til Phinda Mountain Lodge
Privat transport fra Phinda til Oysterbox
Privat transport fra The Oysterbox til Durban Int flyplass

Ikke inkludert:
Flybilletter fra/til Norge
Øvrige måltider på The Oysterbox
Utflukter i Umhlanga

Under oppholdet i Umhlanga er det mye du kan finne på, disse utfluktene er ikke inkludert i prisen, men kan kjøpes på stedet.
Vi anbefaler guidet tur til Durban med besøk på kryddermarkedet. Du kan se fotballstadion som ble bygget til VM i fotball i 2010. Du kan spille golf på noen av Durbans flotteste golfbaner, eller besøke uShaka Marine World, et flott akvarium og badeland.

Vi har valgt ikke å inkludere flyreisen da det er mange muligheter og prisene kan variere ut fra sesong og hva som er ledig. Vi ordner gjerne flyreisen for deg, enten du ønsker å reise på økonomiklasse eller businessklasse. Har du lyst til å stoppe underveis den ene veien er det mulig, kanskje et par dager i Dubai kan friste? Bare snakk med oss så kan vi ordne det.

 • Ved ankomst Durban Internasjonale flyplass blir dere møtt. Herfra er det privat transport til safarilodgen, turen tar ca 3 timer, avhengig av stopp og trafikk.

  Safarilodgen vi har valgt ut er lekre andBeyond Phinda Mountain Lodge. Med beliggenhet i fjellkjeden har du panoramautsikt  fra lodgen til områdene rundt. De elegant utstyrte suitene byr på lekre detaljer og har egen plungepool på terassen. Under oppholdet på lodgen anbefaler vi at man følger lodgens program. Det er inkludert helpensjon på lodgen.

  Lander dere i Durban om morgenen, rekker dere å være med på safari allerede denne første ettermiddagen.

  Du sover godt i en suite på Phinda Mountain Lodge

  En liten plunge pool på suitens terasse

  Suitene på Phinda Mountain Lodge er vel utstyrt

  Delikate bad på Phinda Mountain Lodge sine suiter

 • Phinda Private Game Reserve er et av de mest etablerte viltreservatene i Sør-Afrika. Phinda ligger nord i Kwa-Zulu-Natal og grenser til St. Lucia Wetland Park, en UNESCO World Heritage Site. Phinda har 7 ulike biotoper med et rikt dyreliv som inkluderer «Big Five» (løve, leopard, elefant, sort og hvitt neshorn og bøffel).

  Under oppholdet her anbefaler vi at man følger lodgens program.

  Safari: En typisk dag i viltreservatet starter grytidlig. Det serveres te/kaffe og litt å bite i før man begir seg ut sammen med safariguiden. Morgensolen skaper nydelig stemning og lys i bushen, og det er gode sjanser for å se dyr på denne tiden av døgnet. Dere er tilbake fra safarien til frokost. Midt på dagen er det gjerne for varmt for både folk og dyr, så da frister gjerne bassenget. Etter en litt sen lunsj er det tid for ettermiddagens safari. Det blir gjerne en stopp for å nyte litt drikke mens solen går ned. Vel tilbake ved lodgen til mørkets frembrudd serveres middag.

  Helpensjon er inkludert på lodgen, det vil si frokost, lunsj og middag i tillegg til safariturer.

  Klart til middag i bomaen på Phinda Mountain Lodge

  God utsikt fra lodgens terasse

 • Etter morgensafari og frokost blir dere hentet og kjørt til Umhlanga litt nord for Durban. Kjøreturen tar ca. 3,5 timer.  Her blir det 3 netter på legendariske The Oysterbox Hotel som ligger rett ved stranden. Hotellet har alle dagens bekvemmeligheter, og de holder på den erverdige stilen fra da hotellet ble åpnet for hundre år siden. Hotellets beliggenhet, den utsøkte maten, det prisvinnende spa og spennende interiøret gjør hotellet til et av våre aller mest populære.

  OysterBox.

  OysterBox.

  Classic Sea Facing-rom på Oyster Box. Merk at interiør/farger kan variere noe fra rom til rom.

 • Umhlanga er en av Durbans forsteder på østkysten av Sør-Afrika. 200 km strand strekker seg oppover langs kysten. Du kan ta lange spaserturer langs strandpromenaden eller slappe av ved bassenget. I Umhlanga finnes mange restauranter og butikker, her kan du spaserer trygt både dag og kveld.

 • Etter frokost og utsjekking venter privat transport til flyplassen i Durban.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: