Safari og det gode liv i Sør-Afrika

Har du lyst til å oppleve safari i Sør-Afrika med gode venner eller storfamilien? Denne reisen baserer seg på at 4-8 personer reiser sammen, det er ikke en gruppereise.

Reisen går til den sørafrikanske provinsen KwaZulu-Natal. Her finner du noen av de eldste viltområdene og reservatene i Afrika, og du har mulighet for fantastiske dyreopplevelser. På Amakhosi Safari Lodge gis du muligheten til å oppleve Afrikas dyreliv på nært hold. Her finner du alt fra de majestetiske elefantene til neshorn, bøffel, flodhest, løver, giraff, leopard, gepard og den skye Nyala-antilopen.  I Sør-Afrika står dessuten mat og drikke i fokus og vi lover valuta for pengene, enten det dreier seg om natur- eller matopplevelser. Reisen byr også på et  opphold på lekre The Oysterbox litt nord for Durban. Her bor du godt på hotellet som holder på kolonistilen fra 1920-tallet, selvfølgelig med dagens moderne bekvemmeligheter.

Prisen inkluderer:
Flyreise med Emirates fra Oslo t/r
1 natt på Dubai International Hotel på flyplassen ved utreise, frokost
3 netter på The Oyster Box, Umhlanga i rom med havutsikt, frokost
3 netter Amakhosi Safari Lodge, her er alle måltider inkludert
6 safarier, (safari 3 ettermiddager og 3 morgener)
Transporter mellom flyplasse, hotell og safaristed

I Durban har vi norsk stedlig representant.

Stopp i Dubai?
Siden oppholdet ved flybytte i Dubai er drøye 10 timer på utreisen, har vi valgt å legge inn en overnatting på selve flyplassen. Overnattingen er på Dubai International Hotel som holder fem stjerner. Skulle du heller ønske å oppleve Dubai, kan vi i stedet for natten på flyplassen tilby tre netter på moderne Rove Downtown Hotel med frokost og transport flyplass-hotell t/r. Dette hotellet ligger rett ved Dubai Mall og holder tre stjerner. Pristillegget er kr 2 200,- pr person i dobbeltrom.

 

 • Avreise fra Oslo Lufthavn med Emirates kl 14.10 til Dubai hvor man lander kl 23.55. Siden flyet videre går om ti timer, blir det overnatting på Dubai International Hotel som ligger på flyplassen. Vi lover en god natts søvn på dette 5-stjerners hotellet. Du får ikke tilgang til ekspedert bagasje denne natten, så du har bare håndbagasjen din å tenke på.

 • Etter frokost og en myk start på turen går flyreisen videre fra Dubai kl 10.35. Etter noen timer er du fremme i Durban kl 17.05 lokal tid. Her blir dere møtt på flyplassen og kjørt til hotellet. The Oyster Box ligger rett ved stranden i Umhlanga, et lite tettsted 10 minutter med bil nord for Durban. Her ligger alt av restauranter, shopping og vannaktiviteter i umiddelbar nærhet. Det legendariske hotellet Oyster Box har i årevis vært kjent for sitt genuine og luksuriøse særpreg, og er et svært populært hotell blant våre reisende. Hotellets fantastiske beliggenhet, utsøkte mat,prisvinnende spa og spennende interiør gjør dette til en hotellopplevelse litt utenom det vanlige. Det blir tre netter her i rom med havtusikt.

  Oyster Box.

  Classic Sea Facing-rom, Oyster Box, farger og stil varierer på rommene.

  Classic Sea Facing-rom, Oyster Box.

 • Ta deg gjerne tid til å nyte en god og lang frokost. Det er kort vei til golfbaner og flotte fotballstadion Moses Maghid Stadium. Mange synes det er artig å besøke markedet i Durban, på kryddermarkedet kan du kjøpe minst ti forskjellige sorter karri. Du kan ta lange spaserturer på strandpromenaden, og hvis du synes bølgene i havet er for store har hotellet to svømmebasseng, fitness club, restauranter, barer og vinkjeller. I det lille tettstedet Umhlanga er det et godt utvalg av restauranter og butikker som du trygt kan spasere til både på dagtid og kvelden.

  Spa-avdelingen på hotellet er svært populær, så det lønner seg å forhåndsbestille tid for behandling.

  Ellers er det noen utflukter som dere kan bestille. Dagstur til to av Durbans townshiper med engasjert og kunnskapsrik guide gir deg innblikk i historie og kultur. Forhåndsbestilles sammen med turen.

  Kanskje du vil innta frokosten på terassen på Oyster Box?

  Strandpromenaden i Umhlanga, går rett forbi Oyster Box

 • Etter frokost er det avreise, nå er det tid for safari! Kjøreturen til Amakhosi private viltreservat er ca 340 km og tar fire og en halv time. Her drar dere på leting etter The Big Five. De fem store dyrene er elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard. I tillegg finnes det mange andre flotte dyr, Fantastiske dyreopplevelser i femstjerners lodge og en helt unik safariopplevelse kan vi garantere. Alle måltider, drikke på safari og alle safarier er inkludert.

  Alle suitene er utformet som små hytter og ligger adskilt fra hverandre. De har egne bad med badekar, separat dusj og toalett, stue, aircondition, og kanskje det viktigste; privat veranda med utsikt utover elven. På verandaen er det hammock og utendørs dusj. Her kan man sitte og høre lydene av naturen, mens man ser dyrene som kommer ned til elven for å slukke tørsten.

  AmaKhosi Lodge.

  AmaKhosi Lodge.

 • En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da det er størst sjanse for å se dyr. Du må opp ca kl 05.00. Det serveres te/kaffe med litt å bite i før safariavgang. Safarien varer 3-4 timer med innlagte pasuer og tilbake til lodgen for helsebringende frokost. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca kl. 15.00 serveres «high tea», en snack lunch før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safariguide, det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv. Vi har erfart at tid og sted glemmes når en flott elefanter blokkerer veien! Når man kommer tilbake fra safari om kvelden venter deilig middag i restauranten i hovedlodgen. Her er det koselig og intimt, dette er ikke for massturismen.

  Sebraer på vei til vannhullet grytidlig morgen.

  Amakhosi Lodge om kvelden

   

   

   

 • Etter en siste morgensafari og frokost er det tid for avreise. Dere blir hentet og kjørt til Durban International Flyplass. Kl. 19.10 er det flyavgang med Emirates og hjemreisen har startet.

 • Emirates lander i Dubai kl. 05.30 og etter flybytte er vi igjen på vingene kl. 07.45 på vei til Oslo Lufthavn hvor man lander kl. 12.00.

   

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev