Safari og Seychellene

Er du glad i både store naturopplevelser og maksimal avslapning på ferie? Kombiner safari i Sør-Afrika med et herlig opphold på Seychellene.

Kombinasjonen av safari i Sør-Afrika og opphold på Seychellene gir deg varierte opplevelser! Dette reiseforslaget baserer seg på at dere reiser alene, vi har likevel tilrettelagt alt med transporter slik at dere slipper å tenke på praktiske løsninger. Ferien skal være avslappende og opplevelsesrik!

Spenningen med å reise ut på safari er like stor hver gang, hva får vi se i dag? Det er ville dyr som lever sitt liv i det store naturreservatet Safari Plains i Limpopo. Fjellkjeden Waterberg snirkler seg gjennom dette reservatet. Her kan du se «The Big 5» i tillegg til veldig mange andre dyre- og fuglearter.
Limpopo er en provins som ligger helt nord i Sør-Afrika mot grensen til Zimbabwe, Mosambik og Botswana. Regionen er kjent for naturskjønt landskap  med fjell, savanner og mangfoldig dyreliv.

På Seychellene har vi valgt å bo på samme øya som flyplassen ligger, på deilige Constance Ephelia Resort.

På safarien er helpensjon inkludert, mens det er halvpensjon på Seychellene.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo- Johannesburg/Seychellene-Oslo med Emirates
Flyreise Johannesburg – Mahe med Air Seychelles
4 netter på Safari Plains i luksustelt
Alle måltider inkludert på Safari Plains
5 netter på Constance Ephelia i juniorsuite
Frokost og middag inkludert på Constance Ephelia
sen utsjekk på Constance Ephelia hjemreisedagen
Transport flyplass – Safari Plains i Sør-Afrika t/r
Safari med guide morgen og ettermiddag på Safari Plains
Privat transport flyplass – hotell på Seychellene t/r

Prisen varierer i forskjellige sesonger:
I tiden 1 nov – 15 des 2019 fra kr 44 400,- pr person
I tiden 7 jan –  31 okt 2020 fra kr 47 900,- pr person
Prisen oppgis fra kr på grunn av at flyprisene kan variere i takt med ledig kapasitet.

For reise i julen som er virkelig høysesong, be om pris. Det lønner seg å være ute nesten et år i forveien for å sikre seg plass jul/nyttår. Det fylles fort opp til tross for at prisene er vesentlig høyere.

Vil du utvide oppholdet i Sør-Afrika eller på Seychellene? Det går fint an, be oss om pris. Våre reiser er fleksible, og det er din ferie!

 • Avreise fra Oslo Lufthavn med Emirates kl. 14.10. Første etappe går til Dubai for flybytte rundt midnatt lokal tid. Reisen fra Oslo til Dubai tar 6 t 45 min.

 • Vi lander i Johannesburg kl 10.55 og reiser straks avgårde til Safari Plains som ligger et par timers kjøring nordover. Safari Plains ligger i et privat naturreservat på 12000 hektar. Fjellkjeden Waterberg snirkler seg gjennom dette reservatet. Du finner et variert dyre- og fugleliv med blant annet «The Big 5», løve, neshorn, bøffel, elefant og leopard. Du finner mange andre arter, vi kan neven 60 pattedyr, 300 fuglearter,100 plantearter i tillegg til flere reptiler og insektarter. Høyt kvalifiserte rangere vil ta dere med på safari.

  Safari Plains består av 20 flotte telt med TV, aircondition, te/kaffe fasiliteter, de aller fleste har utsikt mot bushen. Du finner både SPA og svømmebasseng på lodgen.

  Safari Plains - OrkideEkspressen

  Safari Plains - OrkideEkspressen

 • Disse dagene anbefaler vi å følge lodgens program.

  Safariprogram: Når man er på safari starter dagen tidlig, du er gjerne oppe alt kl 05.00. Te/kaffe og litt å spise serveres før man reiser ut på safari. Dyrene er gjerne aktive når det lysner, så da gjelder det å være til stede! Morgenens safari varer 3-4 timer med innlagt pause, så kommer man tilbake til lodgen for en frokost. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, da frister kanskje svømmebassenget. Ved 15-tiden møtes man til high tea eller en snack lunch før man drar ut på ettermiddagens safari med drinker i solnedgangen over savannen. Vel tilbake på lodgen når mørket faller på er middagen klar. Mat og service er topp, du ønskes velkommen til bords direkte fra tur.

  Safari foregår i åpen landrover med egen safariguide, det er slik man virkelig får oppleve Afrikas dyreliv.

  På safarilodgen er det helpensjon.

 • Etter morgenens safaritur og frokost er det klart til avreise til flyplassen i Johannesburg. Ved 14.00 tiden går flyet til Seychellene. Etter knappe 5 timers flytur lander dere på Seychellene. Transport står klar og kjører dere til hotellet som ligger på samme øya, Constance Ephelia. Innvakrtering i juniorsuite med balkong eller terrasse.

  Constance Ephelia Resort, juniorsuiter

 • Constance Ephelia er et deilig sted å tilbringe feriedager. Her finnes flere restauranter og golfbiler er tilgjengelig om du ikke vil spasere å få den mosjonen. Det er asfalterte stier, slik at det er enkelt å ta seg frem.

  Anlegget er stort, likevel vil du neppe føle det slik da du aldri ser mye folk. Det finnes strand på to sider. Om det skulle være vind på den ene stranden, kan du regne med at det er stille på den andre stranden.

  På Constance Ephelia er halvpensjon inkludert, det vil si frokost og middag. Drikke til middagen og øvrige måltider betales til hotellet.

  I hotellets hage kan du se skilpadder

 • Du kan nyte hele denne siste dagen i solen og på stranden. Siden Emirates flyavang er kl 23.50 og transporten kommer og henter dere ca tre timer før, har vi ordnet slik at dere beholder rommet til avreise og slipper den vanlige utsjekkingen kl 12. Dere rekker til og med å spise middag på hotellet før avreise.

 • Etter å ha byttet fly i Dubai grytidlig morgen, lander dere på Gardermoen kl. 12.00 på formiddagen.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: