Reise og opphold på luksushotellet Pimalai Resort & Spa i en Beachfront Villa. Tilbudet inneholder en rekke bonusfordeler.

Pimalai Resort & Spa ligger rett på en nydelig strand sør på Koh Lanta. Hotellet inngår i Small Luxury Hotels of the World, og går for å være en av Lantas aller beste hoteller, kjent for enestående service og sin prisvinnende spa-avdeling.  Merk at dette tilbudet gjelder for hotellets nest-høyeste romkategori. For priser i lavere eller andre romkategorier – ta kontakt. Denne pakken gjelder for 7 overnattinger, men oppholdet kan selvsagt utvides – vi skreddersyr din reise!

-> Se vårt tilbud på Pimalai i Deluxe-rom her!

Veiledende priser*:
1. – 30. nov: fra kr 23 900 – 25 900 pr person.
1. – 15. des: fra kr 29 000 – 31 000 pr person.
16. des – 10. jan: kontakt oss for priser.
11. jan – 29. feb: fra kr 31 500 – 33 500 pr person.
1. mar – 31. mar:fra kr 26 600 – 28 600 pr person.
1. apr – : Kontakt oss for priser. 

* Våre pakkereiser baserer seg på reise med rutefly slik at prisene kan variere. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må ytterligere opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferie, påske og kinesisk nyttår (siste uken av januar). For julen gjelder egne priser. For rimeligst pris anbefaler vi reise utenom helg. For reise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for gunstige tilslutningspriser med SAS.

Prisen inkluderer: 
Flybilletter med Thai Airways fra Oslo til Krabi tur-retur.
7 netter på Pimalai Resort i Beachside Villa med frokost.
Transfer til og fra hotellet i bil og båt (hotellets fellestransport).
En flaske med musserende vin på rommet ved ankomst.*
En tre-retters middag (a la carte) pr person.*
15% rabatt i hotellets spaavdeling.*
15% rabatt på hotellets utflukter.*
10% rabatt på hotellets restauranter og barer.*

*Eksklusive bonusfordeler for reisende med OrkideEkspressen. OBS! Gjelder ved minimum 7 netters opphold. OBS! Bonusfordelene gjelder ikke for opphold i perioden 21. desember 2018 – 10. januar 2019.

Prisen gjelder pr person og er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Kontakt oss for singleromstillegg og utvidelse av oppholdet.

Beachside Villa er Pimalai Resort & Spas nest-høyste romkategori. Hotellet kan også tilby private pool-villaer. Disse ligger i åsen et stykke opp fra stranden og har nydelig utsikt mot havet. Villaene har ikke innsyn og kan ligge et stykke fra fellesområder og stranden. Hotellet tilbyr til gjengjeld gratis skytteltransport for sine gjester. Hotellet har også rimeligere rom – kontakt oss for tilbud.

Oppgradering til Hillside Oceanview Pool Villa: fra kr 5 300,- pr person i 7 netter. Merk at oppgraderingsprisene kan variere med sesongene.

Pimalai kan også tilby villaer med både to og tre soverom, perfekt for familier eller vennepar på tur. Kontakt oss for mer detaljer.

Pool Villaene på Pimalai tilbyr flott utsikt. 

Fly – Oppgradering og tilslutningsbilletter:
Ønsker du bedre komfort på flyreisen, så er vi også behjelpelig med oppgradering til businessklasse. Vi samarbeider med de fleste flyselskapene som flyr østover og vi hjelper deg med å finne den beste ruten. Ønsker du å spare litt, hvorfor ikke oppgradere kun ene veien? For reise fra andre byer enn Oslo – kontakt oss for priser på tilslutningsbilletter.

Et opphold på Koh Lanta lar seg lett kombinere med Krabi, Phuket eller andre destinasjoner i sør. Vi står også til tjeneste om du ønsker et stopp i Bangkok eller du ønsker å oppleve Nord-Thailand. Kontakt oss for et tilbud.

Ønsker du et stopp i Bangkok? – Se vår Bangkok Exclusive-pakke:

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken. For reise i julen gjelder egne priser. Kontakt oss for priser.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: