Søker du en ferie i rolige og eksotiske omgivelser og ønsker samtidig høy standard? Legg ferien til ferieøya Koh Lanta og lekre Pimalai Resort & Spa!

Pimalai Resort & Spa ligger rett på en nydelig strand, sør på Koh Lanta. Hotellet inngår i Small Luxury Hotels of the World, og går for å være en av Lantas aller beste hoteller, kjent for enestående service og sin prisvinnende spa-avdeling. Denne pakken gjelder for 7 overnattinger, men utvid gjerne med flere netter, eller hva med å kombinere med Bangkok eller Krabi? Vi skreddersyr din reise!

> Les mer om vårt Thailand Exclusive-program her!

For reise i perioden Januar – Februar kommer et tillegg på ca. kr 3 800,- pr person og oppover avhengig av ledighet på fly. For julen gjelder andre priser – kontakt oss for tilbud.

Prisen inkluderer: 
Flybilletter med Thai Airways fra Oslo til Krabi tur-retur.
7 netter på Pimalai Resort i Deluxe-rom med frokost.
Transfer til og fra hotellet i bil og båt (hotellets fellestransport).

Prisen gjelder pr person og er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Kontakt oss for singleromstillegg og utvidelse av oppholdet.

Ønsker du et stopp i Bangkok? – Se vår Bangkok Exclusive-pakke:

Oppgraderingspriser:
Bayfront deluxe rom: pristillegg fra kr 2 950,- til 4 100,- pr person for 7 netter.
Pavilion suite one bedroom, pristillegg kr 7 600,- til 10 650,-  pr person for 7 netter.  

-> Se også vårt tilbud på Pimalai med overnatting i strandvilla!

Oppgraderingsprisene varierer med sesongene.

Bayfront Deluxe, Pimalai. 

Fly – Oppgradering og tilslutningsbilletter:
Ønsker du bedre komfort på flyreisen, så er vi også behjelpelig med oppgradering til businessklasse. Vi samarbeider med de fleste flyselskapene som flyr østover og vi hjelper deg med å finne den beste ruten. Ønsker du å spare litt, hvorfor ikke oppgradere kun ene veien? For reise fra andre byer enn Oslo – kontakt oss for priser på tilslutningsbilletter.

Et opphold på Koh Lanta lar seg lett kombinere med Krabi, Phuket eller andre destinasjoner i sør. Vi står også til tjeneste om du ønsker et stopp i Bangkok eller du ønsker å oppleve Nord-Thailand.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken. For reise i julen gjelder egne priser.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev