Søker du en ferie i rolige og eksotiske omgivelser og ønsker samtidig høy standard? Legg ferien til ferieøya Koh Lanta og lekre Pimalai Resort & Spa! Denne pakken inneholder en rekke bonusfordeler.

Pimalai Resort & Spa ligger rett på en nydelig strand, sør på Koh Lanta. Hotellet inngår i Small Luxury Hotels of the World, og går for å være en av Lantas aller beste hoteller, kjent for enestående service og sin prisvinnende spa-avdeling. Denne pakken gjelder for 7 overnattinger, men utvid gjerne med flere netter, eller hva med å kombinere med Bangkok eller Krabi? Vi skreddersyr din reise!

Bestill tidlig-rabatt: Pimalai har for tiden svært gunstige rabatter på sine suiter og villaer om du bestiller 4 til 6 måneder i forveien. Kontakt oss for mer info!

> Les mer om vårt Thailand Exclusive-program her!

Veiledende priser*:
1. nov- 15. des: fra kr 18 950 – 20 450 pr person.
16. des – 10. jan: kontakt oss for priser.
11. jan – 30. apr: fra kr 18 950 – 20 450 pr person.

* Våre pakkereiser baserer seg på reise med rutefly slik at prisene kan variere. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må ytterligere opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferie, påske og kinesisk nyttår (siste uken av januar). For julen gjelder egne priser. For rimeligst pris anbefaler vi reise utenom helg. For reise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for gunstige tilslutningspriser med SAS.

Prisen inkluderer: 
Flybilletter med Thai Airways fra Oslo til Krabi tur-retur.
7 netter på Pimalai Resort i Deluxe-rom med frokost.
Transfer til og fra hotellet i bil og båt (hotellets fellestransport).
En flaske med musserende vin på rommet ved ankomst.*
En tre-retters middag (a la carte) pr person.*
15% rabatt i hotellets spaavdeling.*
15% rabatt på hotellets utflukter.*
10% rabatt på hotellets restauranter og barer.*

*Eksklusive bonusfordeler for reisende med OrkideEkspressen. OBS! Gjelder ved minimum 7 netters opphold. OBS! Bonusfordelene gjelder ikke for opphold i perioden 21. desember 2019 – 10. januar 2020.

Prisen gjelder pr person og er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Kontakt oss for singleromstillegg og utvidelse av oppholdet.

Ønsker du et stopp i Bangkok? – Se vår Bangkok Exclusive-pakke:

Oppgraderingspriser:
Bayfront deluxe rom: pristillegg fra kr 4 650,- pr person for 7 netter.
Pavilion suite one bedroom, pristillegg kr 6 000,- i november til kr 12 000,-  i januar-februar.   

-> Se også vårt tilbud på Pimalai med overnatting i strandvilla!

Oppgraderingsprisene varierer med sesongene.

Bayfront Deluxe, Pimalai. 

Fly – Oppgradering og tilslutningsbilletter:
Ønsker du bedre komfort på flyreisen, så er vi også behjelpelig med oppgradering til businessklasse. Vi samarbeider med de fleste flyselskapene som flyr østover og vi hjelper deg med å finne den beste ruten. Ønsker du å spare litt, hvorfor ikke oppgradere kun ene veien? For reise fra andre byer enn Oslo – kontakt oss for priser på tilslutningsbilletter.

Et opphold på Koh Lanta lar seg lett kombinere med Krabi, Phuket eller andre destinasjoner i sør. Vi står også til tjeneste om du ønsker et stopp i Bangkok eller du ønsker å oppleve Nord-Thailand.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken. For reise i julen gjelder egne priser.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: