Øyhopping på Filippinene

Bli med på en variert og innholdsrik reise til Visayas-regionen i det sentrale Filippinene. Turen byr på en blanding av kjente og ikke så kjente reisemål og du vil få med deg det som gjør Filippinene til et paradis, nemlig vakker og uberørt natur, kritthvite strender, krystallklart vann, og ikke minst et møte med et varmt og vennlig folkeslag.

På turen vil man bli kjent med øyene Negros Oriental, mystiske Siquijor og naturperlen Bohol. Turen går med utgangspunkt i Cebu, øya hvor oppdageren Magellan først satte sine føtter da han ankom øyriket i 1521.

Inkludert:
Flybillett fra Oslo til Cebu med Singapore Airlines.
Hotell i 12 netter med daglig frokost og lunsj enkelte dager.
All henting og transport, så som bil og båt.
Utflukter med guide som beskrevet i programmet.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for tiden rundt jul, kinesisk nyttår og påske.

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud.

Dette er et reiseforslag med fleksibel ut- og hjemreise. Vi skreddersyr din reise.

 

 • Avreise fra Oslo eller annen by i Norge.

 • Ankomst Cebu. Om tiden tillater blir det anledning for en halvdags bysightseeing som bl.a. inkluderer Magellans Cross, korset Magellan plantet på øya da han ankom de Filippinske øyene i 1521.

  Overnatting på Maribago Bluewater (3,5*) eller Costabello Beach Resort (4*).

 • Avreise tidlig på morgenen kl. 06:00 mot Dumaguete med hurtigferge via Bohol. Ankomst Dumaguete ca. kl. 12:30. Dumaguete er hovedstad på Negros Oriental, og er kjent som en universitetsby med en avslappende og laidback atmosfære.

  Overnatting på strandhotellet Bahura Resort (3*).

 • Etter frokost går turen til Balinsasayao-innsjøen som ligger 850 meter over havet, nordvest for Dumaguete. Innsjøen byr på vakker natur og flotte turstier. Turen fra Dumaguete tar ca. 1,5 time og på veien får man oppleve det lokale livet, samt panoramautsikt over Tanon-stredet mellom Negros Oriental og Cebu. Benytt dagen til svømming, kajakkpadling eller fotturer. Klimaet her er litt kjøligere og man kan forvente en og annen regnskur, så ta gjerne med en vindtett jakke. Lunsj inkludert.

  Overnatting på Bahura Resort.

 • Heldagstur til kjente Apo Island utenfor Negros. Den marine nasjonalparken kan by på en av de beste undervannsopplevelsene på Filippinene, og er viden kjent for sitt rike undervannsliv med sine 650 fiskearter og 400 korallarter med spektakulære «dropp-offs». Utflukten inkluderer to stopp for snorkling, avslapping på strand, samt besøk til øyas skilpaddesenter. Lunsj inkludert.

  Overnatting på Bahura Resort.

 • Tiden fri fram til utsjekk før turen går til øya Siquijor med hurtigferge. Siquijor er en vakker og uberørt øy som blant filippinerne, først og fremst, er kjent for svart magi. Her hersker nemlig myter og legender om hekser, trollmenn og andre mørke vesener. Siquijor er likevel vakker og uberørt, og i motsetning til mytene, er øya full av varme og vennlige mennesker.

  Overnatting på strandhotellet Coco Grove Island Resort (3*).

 • Heldagstur på Siquijor med besøk på noen av øyas flotteste strender, Cambugahay-fossefallene, samt kirker og klostre fra den spanske kolonitiden. Det blir også tid til å besøke en av øyas mange trolllmenn og healere.

  Overnatting på Coco Grove Island Resort (3*).

 • Dagen fri til egen disposisjon. Utforsk mer av øya eller benytt dagen til å slappe av på stranden.

  Overnatting på Coco Grove Island Resort (3*).

 • Tiden fri til egen disposisjon fram til utsjekk. Kl. 13:50 går turen til Bohol med ankomst kl. 16:30. Bohol er en av de vakreste øyene på Filippinene med sitt frodige indre, lokale landsbyliv, og ikke minst særegne natur.

  Overnatting på Bohol Beach Club (3,5*) eller Panglao Bluewater (3,5*).

 • Heldagstur på Bohol for å oppleve den frodige landsbygda. Turen inkluderer bl.a. Chocolate Hills og lunsj på Loboc-elven. Det blir også mulighet for å bli kjent med Bohols maskot, det snodige dyret tarsieren.

 • Dagen fri til egen disposisjon. Vi kan varmt anbefale en utflukt til Pamilacan Island for delfinspotting og snorkling.

  Ta gjerne turen til koselige Alona Beach på kveldstid. Langs stranden finner man et utvalg restauranter og barer som serverer herlig sjømat og god drikke. Garantert en deilig avslutning etter en dag i solen.

 • Tiden fri til utsjekk før turen går til Cebu for en natt.

  Overnatting på Maribago Bluewater eller Costabello Beach Resort.

 • Tiden fri til egen disposjon før din sjåfør vil hente deg og transportere deg til flypassen for retur Norge.

 • Reisen avsluttes.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: