Opplev Perlen i Det Indiske Hav!

Denne rundreisen inkluderer Sri Lankas mange høydepunkter og avslutter med opphold ved stranden. Sjekk prisen!

> Se også vår gruppetur til Sri Lanka i august med den fargerike Perahera-festivalen!

TURENS HØYDEPUNKTER:

• Negombo fiskerlandsby
• Lunsj ved elven i Pinnawela
• Tropiske omgivelser
• Sigiriya klippefort
• Jeeptur i Minnerriya National Park
• Dambulla grottetempel
• Det Indiske Hav
• Teplantasjer
• Bysightseeing i Colombo
• Fantastiske hoteller

Sri Lanka har blitt et populært reisemål. Perlen i Det Indiske Hav byr på seg selv med smil og gjestfrihet. Her krysser vi øya med flotte opplevelser underveis og slapper av på et herlig resort ved Det Indiske Hav i hele 5 netter. Mange fargefasetter kan vi sette på øya, fra det asurblå havet til det irrgrønne indre med teplantasjer og jungel. Vi får med oss historie fra første århundre f.Kr i Dambulla. Fantastiske Sigiriya Rock skal bestiges. Vi nyter palmesus og nydelig avslappende tilværelse på stranden ved Pasikuda, der vi skal bo på deilige Sunrise by Jetwing hvor vi finner øyas lengste basseng. Her blir gruppen max 20 personer så vær tidlig ute med bestillingen!

Prisen inkluderer:
Flyreisen Oslo—Colombo t/r med Emirates via Dubai
Flyskatter
1 overnatting på Jetwing Blue Hotel i deluxerom, Negombo
2 overnattinger på Aliya Resort and Spa i deluxerom, Sigiriya
5 netter på Sunrise by Jetwing  i deluxerom, Pasikuda
1 overnatting på Jetwing Blue Hotel i deluxerom, Negombo
Sen utsjekking fra Jetwing Blue siste dag på Sri Lanka
All transport og entreer nevnt i program
Alle frokoster, flymåltider, 2 middager, 1 lunsj
Engelsktalende guide på rundturen, ikke under badeferien

 • Avreise fra Oslo Lufthavn med Emirates kl 14.30. Flyet lander i Dubai kl 23.20 lokal tid. Her blir det flybytte. (flymåltid).

 • Videre flyvning kl. 02.40 og vi lander i Colombo kl. 08.35. Etter immigrasjon og stempel i passet møter vi vår lokalguide ute i ankomsthallen. Nå kjører vi direkte til vårt gode hotell i Negombo for innsjekking og avslapping etter den lange flyreisen. Det er fint å strekke seg ut i og ved bassenget her. Ønsker du tidlig innsjekking, vil det koste ekstra. Innsjekking fra kl. 14.00. Et besøk på fiskemarkedet får vi til på ettermiddagen. På kvelden møtes vi til en velkomstmiddag. (Flymåltider, M)

 • Etter en god natt kjører vi nordover til Pinnawela der man tar vare på ville elefanter som av forskjellige grunner er blitt skadet, eller blitt foreldreløse. Disse kan vi ofte se fra restauranten der vi spiser lunsj. Det er gjerne badetid for elefantene da. Turen fortsetter og vi nyter natur og alt spennende vi kan se fra bussvinduet. På ettermiddagen ankommer vi området ved Sigiriya. Overnatting på nydelige Aliya Resort and Spa 2 netter. (F, L)

  Pinnawela er et flott sted å bli kjent med den sri lankiske elefanten. 

 • På morgenen bestiger vi Sigiriya-fjellet. Historien forteller om visjon, kraft og tragedie, et fort bygd for 1600 år siden. Turen opp går fint for de fleste, men man kan ikke ha gangbesvær eller høydeskrekk siste stykket opp. Området er helt nydelig. På ettermiddagen besøker vi Minneriya national park hvor vi kan se elefantflokker og andre eksotiske dyr og fugler. Turen inn går med jeep, så man må regne med at det kan humpe kraftig innimellom! (F)

   

  Det monumentale klippefortet Sigiriya.

  Sigiriya.

 • Første stopp i dag blir ved Dambulla grottetempel som også er et World Heritage Site. Et spennende besøk hvor vi kan se  over 150 buddhastatuer i området som har 80 dokumenterte grotter.

  Turen i dag går mot kysten og Pasikuda. Underveis kan vi nyte naturen fra bussvinduet og selvsagt tar vi en pause eller to på turen. Vi skal bo på flotte Sunrise by Jetwing i deluxerom. Hotellet ligger rett ved stranden i rolige omgivelser. Skuldrene kan fint senkes her og det er bare å ta for seg av god mat, hav, sol og strand. (F)

  Grottetemplene i Dambulla.

 • Det er bare å nyte tilværelsen og området. Sunrise by Jetwing har ​landets lengste basseng på 108 meter. Det er ganske spesielt å komme hit og vi blir tatt vel imot i den hyggelige lobbyen. En hovedrestaurant og en Sky Bar finnes på anlegget. Spa, utendørs jacuzzi, gym, og aktiviteter som bordtennis med mere. Hele området har en god atmosfære og det er vakkert her.

  Det er mange vannsportaktiviteter å velge mellom for de mest aktive. Ønsker du det lille ekstra en kveld, kan en middag med levende lys på stranda være et godt alternativ. (F)

  Sunrise Jetwing Pasikuda, klar til frokost

  Sunrise Jetwing Pasikuda, stranden venter på deg

  Sunrise Jetwing Pasikuda

 • Vi skal krysse øya igjen men får en interessant kjøretur tilbake. Vi stopper og smaker på diverse spennende frukter og annet, og vi ser teplantasjer underveis. Det er en lang kjøretur på 6 timer, men med gode stopp underveis skal dagen bli behagelig likevel. Vi gjenkjenner Jetwing Blue Negombo hvor vi sjekker inn. (F)

   

 • Formiddagen kan fint benyttes i de deilige omgivelsene her på hotellet. Vi får beholde rommet til kl. 16 da vi sjekker ut og drar på bysightseeing i Colombo. Her ser vi de viktigste severdighetene og blir det tid, blir det mulighet for litt shopping. Avskjedsmiddagen inntas i byen før vi kjører ut til flyplassen rett før midnatt.(F,M)

 • Emirates letter kl. 03.15 og vi lander i Dubai kl. 06.00 lokal tid. Flybytte. Videre fly kl. 07.25 så det er bare å skynde seg mellom disse flyene. Vi lander i Oslo kl. 12.30 (flymåltider).

   

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev