Opplev Nord-Vietnam

Opplev Hanoi, en av Asias mest spennende byer, cruise i spektakulære Halong-bukten og opplev i fjellene i Sapa.

Sapa ligger i en utrolig vakker fjellkjede med  frodig kulturlandskap. Det er imponerende hvordan de bratte fjellsidene dyrkes. Mange av de som bor der er kledd i tradisjonelle, fargerike drakter. Halong bukten er en annen vakker del av Vietnam. Mer enn 300 øyer stikker opp av havet. Man må overnatte på båt for virkelig å oppleve landsdelen. Sitte på dekk og nyte naturen, gå i land et par ganger og nyte deilige måltider om bord. Hanoi er en travel by, og her bor man rett ved gamlebyen. En dag med sightseeing og en dag fri til å utforske byen på egen hånd.

Vårt råd er å time reisen slik at du er i Sapa under helgen. Helgemarkedet i Sapa samler nemlig landsbybebore fra nær og fjern for å bytte og selge varer.

Inkludert i prisen: 
Fly fra Oslo til Hanoi.
7 overnattinger i Vietnam inkludert 1 natt på cruise.
Transporter og utflukter i henhold til programmet dag-til-dag.
Engelsktalende guide på dagene med program.

Prisen over baserer seg på at to personer reiser sammen og deler rom. I Hanoi benyttes Boss Legend rett ved gamlebyen. I Sapa benyttes Chau Long Hotel.

Ønsker man å utvide turen med flere opplevelser eller badeferie er det fullt mulig. Spør oss om tilbud.

Nyttig informasjon: 
Prisen er gyldig for reise fra 1/11-2016 til og med 31/5-2017, med unntak av høysesong som jul, påske og kinesisk nyttår.
Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass.

Alle våre reiseforslag er fleksible. Vi skreddersyr din reise!  

 

  • Avreise fra Oslo eller annen by i Norge.

  • Transport til hotellet ved ankomst Hanoi.

  • Heldags sightseeing med besøk i Litteraturtemplet, man ser Ho Chi Minh mausoleum fra utsiden, One Pillar Pagoda, Tran Quoc gamle pagoda. Lunsj på Koto Restaurant etterfulgt av tur med sykkeldrosje i gamlebyen og Hoan Kiem Lake i byen.  Vanndukketeateret er helt spesielt for Hanoi og det blir middag på lokal restaurant.

  • Dagen fri til å utforske denne spennende byen på egen hånd.

  • Kl 08.00 er det avreise fra Hanoi til Halong. Kl 12.15 ombordstigning og informasjon før lunsj.  Besøk til en flytende fiskerlandsby og kanskje det frister å svømme litt. Båten ankrer opp for natten og det blir middag og hyggelig tid om bord.

  • Morgenfuglene kan delta på Tai Chi på soldekk før frokost. Det blir besøk til en grotte etterfulgt av brunch om bord før ilandstigning kl 11.30. Transport tilbake til Hanoi, og om kvelden er det nattog til Sapa.

  • Toget ankommer Lao Cai nære grensen til Kina tidlig på morgen. Herfra blir det en times biltur til Sapa. Denne veistrekningen er utrolig vakker og på veien passerer man flere små, lokale marked. Ved ankomst Sapa kan du benytte tiden til egen utforsking. Sapa er nemlig en veldig hyggelig by å rusle rundt i. Overnatting på Chau Long Hotel med utsikt til fjellene.

  • I dag går turen til landsbyene Ta Van og Lao Chai. Her ser man hvordan jorda dyrkes i terasser oppover fjellsidene, og du vil også møte lokale i sine fargerike drakter. Hold kameraet klart, vakre fotomotiv kommer til syne uansett hvilken vei man snur seg. Transport tilbake til Lao Cai sen ettermiddag og nattog tilbake til Hanoi.

  • Ankomst Hanoi tidlig morgen. Her sørger vi for at du har dagrom på et hotell slik at du har tilgang til dusj og seng. Resten av dagen fram til returreisen er fri til egen disposisjon.

  • Reisen avsluttes.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: