• Flyreise med Thai Airways fra Oslo kl. 13.30 og vi lander i Bangkok neste morgen kl 06.20 lokal tid, flybytte. (Flymåltider)

 • Flybytte i Bangkok og siste strekning til Yangon der vi blir møtt av vår engelsktalende guide etter immigrasjon. Så bærer det til Melia Hotel hvor vi skal bo i 2 netter. Vi samles til en middag på kvelden og blir bedre kjente.(flymåltider, middag)

   

  Yangon

 • Elven krysses og vi opplever livet i en liten, burmesisk landsby. Mellom husene av bambus ser vi høner trippe og kanskje en gris som slapper av i sola. Vi ser tehus og fiskemarked. Vel tilbake i Yangon inntar vi afternoon tea på erverdige Strand Hotel—et glimt fra kolonitiden. Ved solnedgang besøker vi Shwedagonpagoden, som viser seg i all sin gullbelagte prakt.  Middag ved kjente 19th street, og nattmarkedet kan oppleves. (F,M)

  Shwedagon Pagoda i kveldslys. Yangon, Myanmar (Burma)

  Shwedagon Pagoda om kvelden

  Strand Hotel.

   

 • Tidlig avgang. Etter en flyvning ankommer vi Heho og ikke langt herfra tar vi beina fatt på en fottur til Green Hill Valley, en velkjent elefantcamp. Har kan du være med på forskjellige aktiviteter som å bade elefantene, mate dem og ri. Du kan også hjelpe til på et planteprosjekt. Gangtid opp mot 2 timer. Om noen ikke kan gå, kan man leie taxi til en rimelig penge. Lunsj inntas på en lokal restaurant. På sen ettermiddag sjekker vi inn på hotellet i Kalaw. (F,L.M)

   

 • Ferden fortsetter mot Inle, men først et stopp ved Red Mountain Estate hvor vi smaker den sjeldne burmesiske vin med druer dyrket opp mot 1000 moh. Etter lunsj her tar vi longtailbåt videre ut til vårt hotell på stylter, Golden Island Cottage.  Kanskje ser vi allerede nå en av bein-roerne? Felles middag her på hotellet. (F,L,M)

 • Vi ser de unike bein-roerne på sjøen og nyter en særdeles vakker natur. Her samles sjøalger, og vi ser flytende hager og tomatdyrking. I løpet av dagen besøker vi en bedrift som er store på Cheroot, den lokale sigaren. Vi tenker å besøke en sølvsmed og et lotus-silkeveveri. Vi får servert en kopp te hos en lokal familie. Kort og godt oppleves livet på og ved Inle-sjøen slik det arter seg. På kvelden besøker vi Paungdaw Oo Pagoda og vi ser landsbyer langs sjøbredden på turen tilbake til hotellet. (F,L)

  Flytende hage i Inle lake, Myanmar

  Flytende hage i Inle Lake, Myanmar

 • Denne formiddagen kan nytes på hotellet og du får fornemmet atmosfæren her. På ettermiddagen kjører vi til Heho og tar fly til Mandalay. Her blir første stopp ved den flotte U-bein  broen, og vi får forhåpentligvis en uforglemmelig solnedgang her ute. Middag på en lokal restaurant før vi tar kvelden på Bagan King Hotel. (F,M)

  U-Bein Bridge in Mandalay, Myanmar.

 • Vi kjører til den historiske byen Amarapura, der vi besøker Mahagandayon klosteret, en at av de største klosterskolene i landet. Vi blir bergtatt av synet av barnemunker, der de ankommer på linje for å hente sin matrasjon. Vi føler roen og atmosfæren som råder her. På ettermiddagen besøker vi Mandalay Palace, Shwendandaw kloster og Kuthodaw pagoden med verdens største bok. Solnedgangen nytes fra Mandalay Hill. (F,L)

  Smilende barnemunk i Myanmar.

  Lang rekke munker kommer for å hente dagens mat.

  Kveld over Mandalay Palace i Myanmar

 • Tidlig avreise og vi kjører østover i dag mot fjellene i Shanstaten. Vi skal ut på en spennende togtur, der vi kan beundre naturen underveis mot den spektakulære Gokteik-viadukten. Togruten var lenge kjent som smuglerruten. Ved ankomst Naung Cho tar vi plass i bussen igjen og kjører til Aureum Resort hvor vi skal bo. (F,L)

   

 • Området her var britenes i kolonitiden, og vi ser Hampshire-fossefallene (Pwe Kauk waterfall), og en grotte datert 230 million år siden, med mange Buddha-skatter. Vi ser Maha Ant Htoo Kan Thar pagoden, og vi besøker det lokale markedet. Videre opplever vi Lake Kandawgyi med en nasjonal hage, bygd av Alex Rodgers med hjelp av Lady Cuffle i 1915. På kvelden ankommer vi Mandalay for overnatting. (F,L)

 • Vi forflytter oss på den mektige Irrawaddy-elven i dag og nyter synet av landsbyer, folkeliv og natur langs elvebredden. En enkel lunsjpakke inntas om bord og man får kjøpt annet småtteri og drikke om man vil. Etter en rolig dag om bord, blir det bare en kort kjøretur til Thazin Garden Hotel denne kvelden. Her nytes kvelden blant fordums ruiner. (F,L,M)

  Klesvask ved Irrawaddy

 • Etter frokost opplever vi pagode-områdene hvor guiden plukker ut de pagodene som skal besøkes. Det er planlagt å klatre opp på ett for å få en storslått utsikt. Dette er eksempler på de historiske skattene vi finner her i området. På ettermiddagen skal vi kjøre hest og kjerre til Pyathagyi pagoden for solnedgang og en forfriskende drink. På kvelden drar vi ut på restaurant, nyter lokale spesialiteter og ser dukketeater, som er så populært her til lands. (F, M)

  Bønder med oksekjerre i Bagan.

  The plain of Bagan during sunrise, Mandalay, Myanmar

 • Nuang U er et travelt marked som vi besøker på morgenen. Her vil guiden plukke ut 3 typiske lokale delikatesser som dere vil få smake! Det er også mulig å kjøpe med seg souverirer fra lokalt håndverk. Videre besøkes Taungbi-landsbyen hvor vi ser historiske severdigheter. Deretter skal vi ha en nydelig picnic-lunsj i Minnanthu-området med sine historiske omgivelser. (F,L)

  Fargerike paraplyer i en Souvenier Shop i Bagan, Mandalay, Myanmar

 • Etter frokost flyr vi tilbake til Yangon. Her besøkes det gedigne Scott market hvor de siste innkjøpene kan gjøres. Lunsj serveres på en lokal restaurant før vi får en dusj og mulighet for klesbytte på et flyplasshotell. Flyvning med Thai Airways kl. 19.50 til Bangkok  med ankomst kl 21.45. (F,L, flymåltid)

  Gatemat i Yangon.

   

 • Kl. 00.20 letter vi med Thai Airways fra Bangkok for siste etappe til Oslo hvor vi lander kl. 06.50 norsk tid. (flymåltider)

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev