Kenya: Masai Mara Fly Inn Safari

Har du begrenset med tid anbefaler vi denne safarien i Masai Mara med «fly inn». På den måten unngår du lange transportetapper. Safarien er best egnet for den som ønsker en safari med ro og lite flytting. Du får også mer personlig service på de litt mindre safaristlodgene. Fotosafariene i Masai Mara vil da foregå med lodgens/ campens egne åpne safaribiler og guider.

Det er litt avhengig av valg av camp/lodge med hensyn til hvilke aktiviteter som er tilgjengelig til enhver tid. Noen av campene/ lodgene ligger i Mara North Conservancy som er rett ved selve Mara National Reserve. Fotosafarier vil i hovedsak foregå i området lodgen/campen ligger – men noen av safariene vil også foregå i nasjonalparken for de lodger/camps som ligger utenfor. Man finner mindre, mer eksklusive og intime lodger utenfor selve nasjonalparkområdet – hvor standarden er meget høy.

En av våre favoritter i Masai Mara Nasjonalpark er Ashnil Mara Camp.

Et av de lekre teltene på Ashnil Masai Mara

 • Ved ankomst Nairobi blir dere, etter pass- og visumkontrollen, tatt imot av vår egen sjåfør/guide som sørger for transfer til Wilson Airport i Nairobi. Her er det fly til Masai Mara på formiddagen.
  Ved ankomst Masai Mara etter ca. en times flytur, blir dere tatt imot av lodgens egen sjåfør/guide som sørger for en hyggelig velkomst og transfer til lodgen. Her er det innsjekk, orientering om lodgen og dens fasiliteter, samt de aktiviteter som tilbys. Deretter er det en god lunsj og avslapping.
  Kl. 16.00 er det fotosafari i området for å ta del i det varierte dyrelivet i Masai Mara nasjonalpark og Conservancy. Retur tilbake til lodgen ved solnedgang for middag og overnatting basert på All inklusiv.

  I perioden fra midten av juli vil man i området oppleve den store migrasjonen av sebra og gnu som kommer fra Serengeti i sør og som vandrer inn i Masai Mara på jakt etter frodige beiteområder og vann. De returnerer tilbake til Serengeti i midten/slutten av oktober.

  Dagene tilbringes med de aktiviteter og fotosafarier dere måtte ønske og har bestemt i forhold til lodgens/campens tilbud. Oppholdet er basert på All inklusive, det vil si at alle måltider på lodgen er med i prisen.

  Noe av det du kan oppleve  er:
  Fotosafari i åpne safaribiler på morgen og ettermiddag.
  Natt-safari i åpne safaribiler med lyskastere for å oppdage «nattdyrene» som man sjelden ser på dagtid.
  Fottur med væpnet ranger eller masai. Her er det flere muligheter ut fra hva man ønsker å oppleve og se.
  Besøk Masai Boma for å bli kjent med deres kultur og oppleve forskjellige masai danser.
  Bush middag på kvelden.
  Bush eller Hippo Pool frokost etter retur fra morgenens fotosafari.
  Ballongsafari med champagnefrokost.
  Sundowner på et flott sted idet solen stiger ned over savannen.
  Lunsj under et Akasietre på savannen med savannedyrene ruslende rundt.
  Mellom aktivitetene slapper man av, nyter deilige måltider, bruker svømmebassenget og omgivelsene.

  Vi vil anbefale en ballongsafari i Masai Mara, be oss om pris.
  Dere vil bli hentet tidlig morgen ennå mens det er mørkt og kjørt til oppstignings punktet for ballongturen. Her får dere se oppblåsing av varmluftsballongen og gjennom går nødvendig sikkerhetsprosedyrer. Idet solen stiger opp over horisonten stiger dere til værs og nyter både dyrelivet, stillheten og utsikten over de store slettene fylt med dyr. Etter vel en times flyvning lander dere sikkert på et sted på savannen og går til det allerede pådekte frokostbordet rett ved, hvor det venter en flott champagne frokost med varm mat og ellers det man måtte ønske. Dette nyter man med dyrene som vandrer omkring i nærheten. På veien tilbake til lodgen/campen er det fotosafari. Ankomst lodgen/campen ca. kl. 11.00.

 • Etter siste morgen safari og frokost er det transfer til flystripen for fly tilbake til Nairobi på formiddagen. Her blir dere møtt av vår egen sjåfør/guide som sørger for transfer til Karen Blixen Coffee Garden for en god lunsj og litt ro. Deretter er det transport til flyplassen for fly til din neste destinasjon.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: