Du må påregne paradisiske tilstander  på denne eksklusive fellesreisen. Turen starter med opphold på  en egen øy på Maldivene, her venter all inclusive, hvit sand og azurblått hav. Etter en total avslapping vil det bli topp med flotte opplevelser på den grønne øya Sri Lanka,som har så mye spennende å by på. Rundturen går med engelsktalende sjåførguide, og gruppen blir på max 12 personer. Vi bor på flotte hoteller, nyter god mat og får med oss de aller beste opplevelsene.

Turens høydepunkter:
All inclusive på Maldivene
Liten gruppe
Azurblått hav og hvite strender
Total avslapping
Bysightseeing i Colombo med Tuk-tuk
Det kulturelle triangel
Sigirya fjellet
Oldtidsbyen Polonnaruwa
Safari i Minneriya Nasjonalpark
Dambulla Grottetempel
Temple of Tooth i Kandy
Besøk hos lokale familier
Matkurs
Teplantasjer
Togtur
Smake en forfriskende King Coconut
Besøk 4 UNESCO steder

Prisen inkluderer:
Flyreisen med Turkish Airlines
Flyskatter (gjeldende 31.1.20)
4 netter på Bandos Island Resort, Maldivene
1 natt på Galle Face Hotel, Colombo
3 netter på Aliya Resort, Sigieriya
3netter på Suisse Hotel, Kandy
Engelsktalende driverguide på Sri Lanka
All inclusive på Bandos Resort, Maldivene
Halvpensjon på Sri Lanka
Transfers med buss og båt
Entreer og utflukter som nevnt i program

Drikke til maten og visum til Sri Lanka er ikke inkludert.
Blir gruppen fler enn 6 personer vil vi benytte en engelsktalende nasjonalguide på Sri Lanka.

Program: 

Dag 1: Oslo – Istanbul (11. november)
Fly fra Oslo kl. 17.15 med ankomst Istanbul kl. 23.15. Mat og drikke blir servert underveis. (flymat)

Dag 2: Ankomst Maldivene
Flybytte i Istanbul og videre flyvning kl. 02.10 om natten. Vi lander i Male kl. 12.15 lokal tid. Her venter hotellets representant og det blir en 15 minutters båttur til Bandos Island hvor du skal bo de neste 4 netter med all inclusive. (flymat, M)

Dag 3-5:  Maldivene
Det er bare å senke skuldrene og la seg skjemme bort. Dette 4-stjerners resortet mangler ingen ting. Blir du lei av å bade, dykke, snorkle og sole deg, så har de squash, tennis, trimrom og flere restauranter, barer og basseng å velge mellom. Et rikholdig aktivitetsprogram og underholdning finnes på hotellet, og du tilbys utsøkte utflukter enten du ønsker å svømme med hai, lete etter delfiner eller dra på en spennende fisketur.  Du bor i standard rom. Mat og utvalg av drikke er inkludert. Enkelte aktiviteter må betales av hver enkelt. (F,L,M)

Dag 6: Maldivene –Colombo
Utsjekking etter frokost og båttransfer til flyplassen. Vi letter mot Sri Lanka kl. 13.15 og lander kl. 15.15. Her venter vår engelsktalende lokalguide som tar oss med til det lekre Galle Face Hotell for denne første natten. Vi samles til middag i kveld. (F,M)

Dag 7: Colombo-Sigiriya
Denne morgen drar vi på oppdagelsesferd i Colombo med tuk-tuk. En spennende tur som byr på travle gater og markeder, lokal mat og håndtverk. Underveis blir det små overraskelser. Turen fortsetter mot det kulturelle triangel, her skal vi bo på nydelige Aliya Resort. (F, L,snacks)

Dag 8: Sigiriya—Polonnaruwa
Vi besøker de eldgamle Polonnaruwa ruinene fra landets mest glitrende historiske tid. På ettermiddagen bestiger vi Sigiriya Rock Fortress. En forholdsvis enkel tur, men man skal være høydesterk. (F,L)

Dag 9: Habarana—Minneriya
Vi besøker en lokal landsby og får med oss en tur med okse og kjerre også. På ettermiddagen speider vi etter elefanter og spennende fugler i Minneriya nasjonalpark hvor vi kjører i jeep. Merk at det kan være humpete da turen går i villmarka. (F,L)

Dag 10: Kandy
Reisen fortsetter mot kulturhovedstaden og høyfjellsbyen Kandy. Vi besøker utrolige Dambulla huletempel underveis. Et av de åtte Unesco underverker. På ettermiddagen ankommer vi livlige Kandy og sjekker inn på historiske Suisse Hotell i bykjernen. Her fornemmer vi fortidens glans. Vi får oppleve en kulturell aften denne første kvelden her. (F,L)

Dag 11: Kandy
Vi inviteres med på kokkekurs sammen med lokale bebyggere. Sharmila vil lære oss den lokale retten Pittu, som vi kan nyte etterpå. Deretter besøker vi det kjente og vakre Temple of Tooth. Det sies at her ligger Buddhas tann, og vi ser pilgrimer med kranser av lotusblomster. (F,L)

Dag 12: Kandy tog Nuwara Eliya
En interessant togtur venter og vi kjører oppover i fjellene når vi tar tog utenfor Kandy. Vi nyter vakker natur fra togvinduet og ser arbeidere i fjellsidene som høster te. Vi stifter nærmere bekjentskap med Nuwara Eliya og dens historie. Gregory Lake, Queen Victoria Park og selvsagt veddeløpsbanen. Sent på ettermiddagen kommer vi tilbake til Kandy og samles til en sen avskjedsmiddag på hotellet. (F,M)

Dag 13: Kandy—Colombo—Istanbul
Denne siste dagen kjører vi til Colombo og det blir litt tid til shopping før vi slapper av med High-Tea på The Kingsbury Hotel før vi tar siste etappe til flyplassen. Der letter vi med Turkish Airlines kl. 21.15 mot Istanbul. (F,L)

Dag 14: Istanbul—Oslo (24. november)
Det er flybytte og vi letter igjen kl. 08.40 med kurs for Oslo der vi lander kl. 10.40 lokal tid.

 

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: